واسه pc اومده؟
از street fighter قشنگتره؟
امروز بلاخره بازی به دستم رسید . 3تا از دسته هام پیشه دوستام بودن نشد دونفره با داداشم بزنم . همین جوری بدون امادگی قبلی لدر رو با باراکا تا شاوکان رفتم . اما خیلی سخت شد یهو . بیخیالش شدم . یه مشکلی که دارم نمیدونم با انالوگ ها بازی کنم یا جهت ها . هی خودش یهویی می پره هوا . یه دست با نوب زدم خود بو خود پایین بالا میرفتم . کسی این مشکل رو با دسته ایکس باکس نداره ؟
واقعا بعد اون افتضاح کمبت وی اس دی سی این نیاز بود بیاد . برگشتیم به همون حال و هوای سگا . جای رین خالیه .
خیر
کاملا سلیقه ای هستش به نظر من ! یکی سبکش فانتزی هستش یکی دیگه کاملا خشن و جدی !
توی krypt هواستون باشه هاااااا
من داشتم همینطور قبرهارو باز میکردم یهو یه monster پرید جلوی تلویزیون و داد زد.داشتم سکته میزدم![]()
Last edited by aha2012; 21-04-2011 at 16:51.
امید اینو بزار تو اسپویلر!منم دیدمش!خیلی باحال بود!بزار دوستانی که نمیدونن خودشون برن کشف کنن!
+
به نظرتون باحال ترین فیتالیتی برا کیه؟به نظر من از همه فیتالیتی اول نوب سایبوت خیلی خشن ـه و جالب!
فیتالیتی دوم ارمک هم جالبه:
حریف رو کوچولو میکنه بعد با پا لهش میکنه!![]()
Last edited by Leon-117; 21-04-2011 at 13:24.
منم عاشق فیتالیتی دوم ارمکم . اما هنوز مونده چنتا فیتالیتی 2دوم که ندیدم .
بعضی کارکترها فیتالیتی 3 هم دارن که باید انلاین انلاک کرد .
داداش انتخاب بازی آره کاملا سلیقه ایه ولی برگزیدن یه بازی از چند تا بازی توی یه سبک سلیقه ای نیست دیگه کاملا واضحه
سبک فایتینگ یعنی همین.خشونت.وحشیگری.خونریزی به این میگن فایتینگ
نه تیکن و استریت فایتر و مرول وس کپ کم
اونا رو باید سبکشون رو بذار چیلدرن فایتینگ![]()
پس چرا بعضیا تو این تایپیک میگن با کامپیوتر بازی میکنن؟
ما که اخرشم نفهمیدیم
دوست عزیز منظورش هوش مصنوعی حریف هست که باهات مبارزه میکنه.پس چرا بعضیا تو این تایپیک میگن با کامپیوتر بازی میکنن؟
ما که اخرشم نفهمیدیم
کجاشو متوجه نشدی عزیزم؟قاسم متوجه شدی چی نوشتی؟![]()
به نظرم یکی همین نوب و دومی شیوا و ملینا..به نظرتون باحال ترین فیتالیتی برا کیه؟
واااای چقدر باهاله این babality ه cyrax
دیدینش؟
اگه ندیدین برید تو این لینک و babality تمام شخصیتهارو نشون میده
بگردید پیدا میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)