گزینه اول تو mobilr network رو تیکش رو بردار . گوشی الان دستم نیست که ببینم چیه .
data enabled تو xt5 بود . تو گوشی های مختلف اسمش فرق داره
گزینه اول تو mobilr network رو تیکش رو بردار . گوشی الان دستم نیست که ببینم چیه .
data enabled تو xt5 بود . تو گوشی های مختلف اسمش فرق داره
مکالمه تصویری هم مگه تو ایران کار میده !؟
حدود 430
بستگی داره گوشی رو برای چه کاری بخواهید !
فایر جان من شنیدم این اپراتور جدیده قراره مکالمه تصویری رو هم ساپورت کنه
قیمت مایلستون رو هم عرض کردید که 1 شنبه میدید...اونم بدید قیمتشو لطفا تا یه مقایسه ی قیمتی کنم بعد چیزای دیگرو
باتشکر![]()
دوست عزیز توی ستینگ برو SETTINGS/DATE MANAGER/DATE DELIVERY اون جا سه گزینه هست اگر تیک BACKGROUND DATE رو برداری دیگه بدون اجازه شما سیستم عامل چیزی از اینترنت نمیگیره و اگر هم که میخوای خیالت کامل راحت بشه که هیچی نه ارسال میشه نه دریافت تیک date enable رو بردار دیگه کلا جی پی ار اس قطع میشه و هر وقت خواستی استفاده کنی دوباره فعالش کن.
برنامه ای که باهاش میتونی برنامه و بازی ها رو روی مموری کارت بریزی چی هست ؟ کسی ریخته ؟ نیاز به روت هست یا نه ؟
فک کنم قیکتش حدودا ۵۰۰ باشه
البته بچه ها وارد ترن!
کلا اینی که میگم خیلی مهمه:
آیا کیبورد کامل میخوای یا نه؟!
چون کیبورد باعث سنگین شدن میشه!!
اگه دیفای رو تو دست بگیری به اندازه یه گوشی معمولی سنگینه
ولی مایلستون۲ به سادگی سنگینیش احساس میشه(البته احساس رو در مورد مالستون۱ گفتم ولی مایلستون۲ هم چندان تفاوت وزنی نداره!!)
اگه اینا واست مهم نیست کلا مایلستون ۲ از نظر من بهتره
مگر اینکه:
آدمی باشی که زیاد مراقب گوشیت نیستی!!(مثل خود من!!)
کسی خبری از آپدیت defy به اندروید 2.2 نداره؟؟؟؟
راستی این مشکل قفل و صفحه و قضیه باتری در آوردن (مشکل *IN* جان و ایضاً من) با آپدیت حل شدنی؟؟؟؟؟؟
هادی جان شما که کلی تو گوشیت بازی ریختی چی کار کردی ؟ تو مموری ریختی قاعدتا دیگه ؟ چه برنامه ای ریختی ؟ نیاز به روت کردن بود یا نه؟
من جای شما بودم بجای اینکه اینجا دنبالش بگردم میرفتم توی فروم های خارجی دنبالش آخه اینجا فک نکنم کسایی که این گوشیو دارن به ۱۰ تا برسه!!
خب پس نباید انتظاری داشت
ولی در فروم های معروف خارجی پر از دولوپر و ... وراحت تر میشه جواب پیدا کرد!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)