تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 145 اولاول ... 165662636465666768697076116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 1443

نام تاپيک: سریال مختارنامه

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

داوود ميرباقري:
    از امام حسين(ع) مي‌خواهم كربلاي مختار همان طور كه ساخته شده پخش شود

داوود ميرباقري در پاسخ به پرسشي مبني بر اين كه اگر از امام حسين(ع) و حضرت ابوالفضل(ع) يادگاري بخواهد، چه چيزي درخواست خواهد كرد؟ گفت: مي‌خواهم كربلاي مختار همان طور كه ساخته شده است، پخش بشود.
    به گزارش سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، ‌داوود ميرباقري با بيان مطلب بالا افزود: مباحثي در حال مطرح ‌شدن است كه من فكر مي‌كنم شأن و زحمت يك گروه سخت‌كوش را در طول هشت سال كمي زير سوال برده است. من از صاحب اين كار كه به ما انگيزه داد در طول هشت سال «مختارنامه» را به اينجا برسانيم، انتظار دارم از آن حراست كند و پلان‌ها همان جوري كه ضبط شده است نمايش داده شود.
    كارگردان سريال «مختارنامه» درباره‌ي 155 لوكيشني كه براي نشان دادن زندگي مختار آماده شده است، عنوان كرد: براي من واقعا تصويربخشي واقعه‌ي عاشورا، مشکل‌ترين بخش کار بود.
    ميرباقري كه در مصاحبه‌يي تلفني با برنامه «اشك مهتاب» شركت كرده بود، ادامه داد: نمي‌دانم چه حکمتي بود؛ الان که فکر مي‌کنم حکمتش را تا حدودي پيدا کرده‌ام که چرا دلم مي‌خواست آن صحنه‌ها به تعويق بيافتد و من مجال بيشتري داشته باشم تا بتوانم بيشتر فکر بکنم. در مقطعي از آن زمان احساس کردم که هنوز شايد به تعبيري براي پرداختن به اين صحنه‌ها آمادگي کافي را ندارم يا هنوز وقتش نرسيده است.
    كارگردان «مختارنامه» افزود: چنين احساسي در من موج مي‌زد و از خدا مي‌خواستم به بهانه‌اي به دلايل مشکلات متعددي که اين جور پروژه‌ها گرفتارش است، اين صحنه‌ها به تعويق بيافتد تا من به اين آمادگي برسم. در دوره‌اي احساس کردم که حالا وقتش رسيده است.
    وي خاطرنشان كرد: من غالب صحنه‌هاي کربلا را در لحظه خلق مي‌کردم. يعني از قبل فکر نکرده بودم که چه کار کنم. استرس و عدم آمادگي مجال اين وضعيت را به من نمي‌داد.
    ميرباقري در ادامه گفت: به محض اين که پايم به صحنه‌ي کربلا رسيد انگار از يک منظر ديگر دارم به جهان نگاه مي‌کنم؛ به هر حال شورانگيزترين و موثرترين پلاني که من در اين مجموعه گرفتم لحظه‌اي است که حضرت ابوالفضل(ع) سر نهر علقمه مي‌آيد. براي من نما و پلان عجيبي بود. بعد از گرفتن اين پلان احساس کردم بايد گوشه‌اي تنها باشم و مدت‌ها به تابلويي که شکل گرفته فکر بکنم تا ببينم حق مطلب را توانسته‌ام ادا کنم يا نه؟
    كارگردان «مختارنامه» ادامه داد: به اعتقاد من عاشورا و فرهنگ عاشورايي چنان پتانسيل و انرژي دارد كه قادر است در هر زبان و هر مكاني به ياري مظلومين و ستم ديدگان عالم بيايد، اين فرهنگ قريب به 14 قرن است كه مثل يك غده از تارك فرهنگ‌هاي عالم ستيزعالم مي‌درخشد. فرهنگ عاشورا از سويي اين ويژگي را دارد كه با زبان‌هاي مختلف، با قالب‌هاي مختلف مثل هنر، ادبيات، شعر و غيره زبان باز كند و حقانيت خودش را فرياد كند؛ اين باورمن است.
    ميرباقري تاكيد كرد: اساس و مبناي يك هنر مثل تعزيه كه يك شيوه‌ي نمايشي ايراني است، فرهنگ عاشورايي است، من تصور مي‌كنم كه در اين زمان هم فرهنگ عاشورايي خواه ناخواه در شكل هنرهاي رايج امروزي مثل سينما متجلي مي‌شود، به همين دليل هم سختي‌ها را به جان خريدم كه بتوانم كه گوشه‌اي از اين واقعه عظيم را تصوير كنم، من فكر مي‌كنم اين فرهنگ مي‌تواند قالب‌هاي كهنه و رايج را بشكند و موانع تنگ‌نظرانه را از سر راه بردارد.
    وي ادامه داد: همين که آدم کوچکي مثل من هشت سال انرژي دارد که روي پا بايستد و تلاش کند تا بتواند گوشه‌اي از اين مظلوميت را بيان کند، قطعا بايد يک صاحبي پشتش بوده باشد. يعني اين انرژي را بدهد وگرنه هشت سال کار مداوم در شرايط بسيار دشوار واقعا کار طاقت فرسايي است.
    كارگردان «مختارنامه» يادآور شد: در طول اين 7 ـ 8 سالي که درگير پروژه «مختارنامه» بوديم، ترکيب مجموعه «مختارنامه» تغييري نکرد. يعني همه دوستان همسفر هم بوديم تا بتوانيم در لوکيشن‌هاي متعدد، با اقليم‌ها و جغرافياهاي متفاوت گوشه‌اي از اين مظلوميت را به تصوير بکشيم و من تصورم اين است که همه اين ها لطف خود امام بود. يعني اگر عنايتي نمي‌داشتند قطعا ما نمي‌توانستيم با اين پشتکار و انرژي، با اين همه مشقت دست و پنجه نرم بکنيم و حاصل کار ما امروز، جمعه شب‌ها روي آنتن باشد.

2. 2 کاربر از nar nia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Rahbar Masooleh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    گیلان_صومعه سرا

پيش فرض

من اینجا در مورد صورت شمر پرسیدم یکی از بچه ها گفت خون امام حسین(ع)میریزه رو صورتش و به این صورت در میاد.ولی صحنه قبل از شهادت امام(همون ظهر عاشورا)شمر را نشون داد صورتش همینطوری بود!
    صورت شمر مادر زادی همین جوری بود.حتی امام حسین در راه کربلا بعد از اینکه خبر شهادت مسلم را شنیده بود خواب دیده بود سگی که روی صورتش لکه های سفید هست بهش حمله کرده و خود حضرت از کشته شدن به دست مردی که بیماری پیسی داره،خبر داد.

4. 3 کاربر از Rahbar Masooleh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Rahbar Masooleh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    گیلان_صومعه سرا

پيش فرض

نکات مثبت سریال :

سکانس‌های تحرک عرب‌نیا، خصوصاً بدل‌کاری‌ها موقع حرکت چهار نعل اسب

نشون دادن جزبه‌ی حسین

طراحی دکور و فضای خوب

نمایش فراتر از انتظار نقش‌های منفی، انتخاب بازیگرهای منفی و دیالوگ‌هاشون ( اصلانی، فخیم‌زاده، کیانیان و شمر ( اسم بازیگرشو نمی‌دونم ))

تیتراژها و انتخاب موسیقی عالی

نکات منفی سریال :

بدعت گذاری و تحریف تا سر حد خرافه و جنون

سکانس‌های زد و خورد ( که بیشتر شبیه ژانگولر بودن ) - دلیلشم می‌تونه پایین بودن جلوه‌‌های ویژه‌ی کامپیوتری و آماده نبودن بازیگرها، یا به قول دوستمون، سنگینی بیش از حد لباس‌ها باشه

صدای عرب نیا وقتی دیالگ هارو زمزمه می‌کنه

احترام نذاشتن به ایران و ایرانی، فرهنگ غنی و یک چشم نگاه کردن عرب و عجم ( تو قسمت‌های اول )
    در مورد نکات مثبت سریال با شما موافقم.اما در مورد نکات منفی،منظورتون از"
    بدعت گذاری و تحریف تا سر حد خرافه و جنون"کجاهای فیلمه؟
    اگه میبینید تو فیلم به ایرانی ها احترام نمیذارن،واقعیت اون دوره بود.چون پیغمبر اسلام عرب بود و قرآن به زبان عربی نازل شده بود،عربها دیگر نژادها را حقیرتر از خودشون می دیدند.اما تو این فیلم خیلی خوب درباره ایرانیها کار شده،؛امام حسن در زمان مجروحیتشون دستور میدن که ایشون را به تیسفون برسونن،هم بخاطر فرمانروای تیسفون،عموی مختار و هم بخاطر جو شیعه و قابل اعتنای مردم شهر؛کیان دست راست مختار یک ایرانیه و حتی در زمان اشتباه مختار هم،کیان،اشتباه نمیکنه.از طرف دیگه بعد از آزادی مختار از زندان چندین بار بهش توصیه میکنن تا برای یارگیری به ایران بره.

6. 4 کاربر از Rahbar Masooleh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

نکات منفی سریال :

بدعت گذاری و تحریف تا سر حد خرافه و جنون

کوتاه بیا اخوی. کجای فیلم در حد خرافه بود؟ جنون؟؟
    خواهشا فقط با کلمات بازی نکنین.

8. 5 کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

عرب‌نيا: اين سريال بعدها بهتر فهميده مي‌شود
    ميرباقري: بخش‌هاي كربلا به پيشنهاد ضرغامي مفصل‌تر شد

داوود ميرباقري در مراسم تجليل و تكريم از هنرمندان و دست‌اندركاران سريال «مختارنامه» گفت: اصرار آقاي ضرغامي بر اين بود كه در اين سريال به كربلا مفصل‌تر پرداخته شود، بنابراين بخش‌هايي به كربلا اضافه شد.
    فريبرز عرب‌نيا هم در سخناني تاكيد كرد كه سريال «مختارنامه» بعدها بهتر فهميده مي‌شود.
    به گزارش خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا، داوود ميرباقري ـ كارگردان سريال «مختارنامه» ـ در مراسم تجليل از عوامل اين سريال كه شامگاه گذشته ـ 21 آذر ماه ـ برگزار شد، با تشكر از وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، مسؤولان سيما فيلم و بازيگران و دست‌اندركاران سريال «مختارنامه»، گفت: قصه‌ي ما حول شخصيت مختار متمركز و همه منطق هنري ما بر اين اساس استوار بود؛ اينكه با شخصيت مختار همسفر شويم. اما توصيه‌ها و به خصوص توصيه‌ي آقاي ضرغامي در اوايل كار اين بود كه به كربلا پرداخته شود، گرچه مقداري از حوادث كربلا با منطق روايي فيلمنامه پيش‌بيني شده بود. اصرار آقاي ضرغامي بر اين بود كه به كربلا مفصل‌تر پرداخته شود، بنابراين بخش‌هايي به كربلا اضافه شد. الان كه نگاه مي‌كنيم مي‌بينيم حيف بود اگر «مختارنامه» با واقعه‌ي كربلا گره نمي‌خورد و متبرك نمي‌شد. بخش كربلا انرژي زيادي از همه گرفت.
    ميرباقري ادامه داد: عاشورا واقعه‌اي است كه به لحاظ بار فرهنگي و انرژي كه دارد در جهان بي‌نظير است و شايد در تاريخ بشريت و در هر زماني تاريخ را متحول كند.
    وي اظهار كرد: به بهانه «مختارنامه» برخي از صحنه‌هاي مهم كربلا را به تصوير كشيديم. امروز كه نگاه مي‌كنم از لحاظ پردازش و تصوير، صحنه‌هاي آبرومندي از آب درآمده است. اما اگر بخواهيم نوعي كمال‌گرايي داشته باشيم راه هميشه باز است تا افرادي اين صحنه‌ها را بهتر از من به تصوير بكشند. ما تلاشمان را انجام داديم كه صادقانه اين صحنه‌ها خلق شود. از همان ابتدا فكر مي‌كردم اگر قرار باشد «مختارنامه» صحنه شاخصي داشته باشد، صحنه‌ي كربلاست.
    ميرباقري تاكيد كرد: در طول ساخت اين مجموعه سعي كردم آن را با منطقي بسازم كه براي همه قابل ديدن باشد. عمده‌ترين دليل من براي اين كه «مختارنامه» به روايت شيعي ساخته نشد، اين بود كه آن را براي مخاطب «خودي» نمي‌ساختيم. برخي هستند كه منطق ما را نمي‌شناسند و شايد بتوان در نوع نگاه‌ها تجديد نظر كرد و به نگاه واحدي رسيد. اين منطق در كل «مختارنامه» وجود دارد. اگر بعضي‌ها با اين مساله عناد داشته باشند عمدتا مشكل به اين آدم‌ها برمي‌گردد و مشكل معمولا بعد سياسي پيدا مي‌كند اما اگر با يك نگاه پژوهشي و عالمانه نگاه كنيم منطق «مختارنامه» به مشتركات بنا شده و سعي كرديم در پژوهش‌ها به اسنادي استناد كنيم كه مورد قبول فرقه‌هاي مسلمان باشد. فكر مي‌كنم «مختارنامه» در مجموع براي همه مسلمانان‌ قابل ديدن است و همه مسلمانان مي‌توانند با آن ارتباط برقرار كنند.
    كارگردان «مختارنامه» ادامه داد: آن چه تا به حال ديديم مقدمه بوده است. 12 ـ 13 قسمت اول براي معرفي شخصيت‌ها و مكان‌ها بوده است. اصل «مختارنامه» قيام مختار است كه از قسمت 14 به بعد سريال ابعاد واقعي خود را بيان خواهد كرد كه اميدوارم مثل مقدمه مفيد باشد.
    وي ابراز اميدواري كرد: تلاشي كه در «مختارنامه» اتفاق افتاده است، راه و بهانه‌اي باشد كه مسير فيلمسازي تاريخي ايران پرشورتر باشد و ديگران تشويق شوند كاري را كه شروع شده به نقطه‌ي كمال برسانند.
    در بخش ديگري از مراسم تجليل از سريال «مختارنامه»، محمود فلاح ـ تهيه‌كننده سريال ـ حسن اسلامي‌مهر (رييس سيما فيلم) را تهيه‌كننده اصلي «مختارنامه» دانست.
    به گزارش ايسنا، حسن اسلامي‌مهر ـ رييس سيما فيلم ـ نيز در اين مراسم گفت: «مختارنامه» نشان داد، جريان هنري ايران از اين توانمندي برخوردار است كه بدون هيچ امكان خارجي، چنين اثري را خلق كند و منطقه و جهان اسلام و ساير حوزه‌هاي فرهنگي دنيا را متاثر كند.
    رييس سيما فيلم در ادامه بر عقلانيت حاكم بر سريال «مختارنامه» تاكيد و اعلام كرد: رسانه براي ساخت يك سري كارهاي جدي الف ويژه، تداركاتي مي‌بيند كه در نتيجه آن كارهاي بسيار درخشاني خلق مي‌شود.
    در ادامه مراسم تقدير از عوامل سريال «مختارنامه»، فريبرز عرب‌نيا ـ بازيگر نقش «مختار» ـ با اشاره به سفر چندين ساله‌اي كه گروه «مختارنامه» براي تهيه اين سريال طي كرد، گفت: دغدغه بسيار عظيمي جلوي من بود و اميد بسيار عظيمي داشتم كه اين سريال استانداردهاي تلويزيون را بالا ببرد، داوود ميرباقري هم بيشتر از من به اين امر اعتقاد داشت.
    وي افزود: ساختن كارهايي كه تعهد اجتماعي دارند، وظيفه دشواري را به دوش كارگردان مي‌گذارد؛ در چنين كارهايي كارگردان علي‌رغم مسؤوليت‌هايي كه دارد، نبايد آسان از كنار مسائل پشت فيلمنامه و پشت دوربين بگذرد و بايد به آنها هم توجه كند.
    عرب‌نيا تاكيد كرد: ساختن كارهاي تاريخي و به خصوص كارهاي شيعي با همه منابعي كه وجود دارد، سخت‌تر است؛ با تمام اين اوصاف گمانم اين است كه «مختارنامه» بعدها بهتر فهميده مي‌شود.
    بازيگر نقش «مختار» همچنين گفت: من در مذهب خودم را صاحب صلاحيت نمي‌دانم اما به عنوان يك مخاطب ساده مي‌دانم كه كار بسيار بزرگي انجام شده است. در حوزه‌ي هنر تصويرسازي و فرهنگي نيز كاري انجام شده كه به زودي فهميده نخواهد شد. كوچك‌ترينش بالا بردن استانداردهاي تصويرسازي در يك مجموعه عظيم به نام رسانه ملي و تسري پيدا كردن آن به حوزه سينماست كه در اين وانفسا كه كار و فيلمنامه‌ي چندان خوبي پيدا نمي‌شود، نيازمند از خودگذشتگي زياد و ايستادن جلوي ناملايمات است. بالا بردن استانداردها در كشوري كه مجبور است از مجموعه تصويرسازي جهان عقب نماند و توانايي‌ مالي‌اش شايد اين اجازه را ندهد كه اين ناتوايي و خلا را پر كند، از خودگذشتگي زيادي لازم دارد.
    در اين مراسم همچنين مهدي فخيم‌زاده ـ بازيگر سريال «مختارنامه» گفت: من در اين كار تنها يك بازيگر بودم؛ 16 ـ 17 سال بود كه مقابل دوربين كارگرداني جز خودم نرفته نبودم.
    وي كه در سريال «مختارنامه» نقش عمر بن سعد را بازي كرده، يادآور شد كه داوود ميرباقري در سميناري در قم، به وي بازي در «مختارنامه» را پيشنهاد داد و افزود: من در سريال «تنهاترين سردار» عمر بن سعد را تصوير كرده بودم ولي اين شخصيت در «مختارنامه» از نگاه داوود ميرباقري به نمايش درآمده است. به هنگام ايفاي نقش در «مختارنامه» نگاهم را به ميرباقري دوخته بودم تا ببينم او چه ذهنيتي نسبت به اين شخصيت دارد تا آن را به نمايش بگذارم.
    به گزارش ايسنا، در اين مراسم ولي‌الله شير اندامي ـ بازيگر نقش سليمان ‌بن صرد خزائي ـ با اشاره به نقشي كه در سريال «مختارنامه» ايفا كرده است، گفت: در طول سريال نگران بودم و وحشت داشتم كه با مرگم اين نقش نيمه تمام بماند. تا به حال چنين كاري را انجام نداده بودم. من در كارهاي زيادي بازي كرده بودم؛ كارهاي جهاني و تئاتري، اما «مختارنامه» چيز ديگري بود يك كار مذهبي كه تا به حال برخوردي هم با كارگردانش نداشتم.
    وي ادامه داد: «سليمان» شب و روز من را گرفت؛ در لحظه‌اي كه جلوي دوربين قرار گرفتم هيچ ‌چيز جز سليمان برايم مطرح نبود. هنوز هم قسمتي از سليمان روي دوش من سنگيني مي‌كند. آرزو داشتم بر مزار امام عزيزم دركربلا مغفرت بخواهم كه چرا نتوانستم در كربلا حاضر باشم. اين صحنه را بارها تمرين كرده بودم ولي نتوانستيم اين صحنه‌ها را ضبط كنيم. اميدواريم در جاي ديگري اين صحنه‌ها اتفاق بيفتد كه بتوانم آنها را بازي كنم.
    اين بازيگر خاطرنشان كرد: وقتي سريال «عمر مختار» را از يكي از شبكه‌هاي ماهواره‌اي ديدم با خودم فكر كردم از آنتوني كوئين كه يك غير مسلمان است، كمتر نيستم كه نتوانم نقش سليمان را بازي كنم.
    فريبا كوثري نيز كه نقش همسر مختار را ايفا مي‌كند، در بخش ديگري از اين مراسم گفت: معتقدم هيچ‌كس به جز فيلمنامه و داوود ميرباقري ستاره‌ي اين سريال نيست.
    عظيم جوانروح ـ مدير فيلمبرداري سريال «مختارنامه» هم با بيان اينكه حرفي براي گفتن ندارد، اضافه كرد: چند سال خوش گذشت! فيلمبرداري كرديم. خيلي كار راحتي بود.
    در اين مراسم،ناصر وكيلي ـ رييس ارشاد شميرانات و شمال تهران ـ با تقدير از عوامل سريال تاريخي «مختارنامه»، گفت: عوامل اين سريال با لطافت خاصي كه در عرصه‌ي هنر هفتم داشتند، توانستند قسمتي از تاريخ اسلام را به دل مردم ايران و مملكت اسلامي برسانند.
    به گزارش ايسنا، در پايان اين مراسم با حضور وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي و معاونان سينمايي، مالي و هنري وي و همچنين رييس مركز سيما فيلم، از عوامل و بازيگران سريال «مختارنامه» با اهداي يك جلد قرآن كريم، يك جلد حافظ و هداياي نقدي تقدير شد.
    در اين مراسم همچنين از هنرمندان فقيدي كه در ساخت «مختارنامه» همكاري داشتند، تقدير شد.

10. 2 کاربر از nar nia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

كوثري: فيلمنامه و كارگرداني ستارگان «مختارنامه» هستند

خبرگزاري فارس: فريبا كوثري معتقد است كسي ستاره سريال «مختارنامه» نيست و فيلمنامه و داوود ميرباقري ستارگان اين سريال هستند.

به گزارش خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، مراسم قدرداني از مجموعه تلويزيوني «مختارنامه» شب گذشته به همت وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي برگزار شد.
    بنابراين گزارش، در اين مراسم سيد محمد حسيني وزير ارشاد، جواد شمقدري، عليرضا سجادي‌پور، داوود ميرباقري، محمود فلاح، حميد شاه‌آبادي، حسن اسلامي‌مهر، وكيلي، فريبرز عرب‌نيا، فريبا كوثري، نسرين مقانلو، رضا رويگري، الهام حميدي و جمع ديگري از بازيگران و عوامل مجموعه تلويزيوني مختارنامه حضور داشتند.
    فريبا كوثري در اين مراسم گفت: از آقاي ميرباقري براي حضور در اين سريال قدرداني مي‌كنم و معتقدم ستاره فيلم كسي نيست و فيلمنامه و خود آقاي ميرباقري ستاره‌هاي سريال هستند. تمام صحنه‌هايي كه با آقاي عرب‌نيا بازي مي‌كردم ايشان مثل يك استاد مرا راهنمايي مي‌كردند و خيلي خوشحالم كه با اساتيد بزرگي در اين سريال كار كرده‌ام. از آقاي حسيني نيز تشكر مي‌كنم كه با برگزاري اين مراسم باعث شدند دوستان را بار ديگر ببينيم و اميدوارم سريال كار مورد قبولي باشد و خوشحالم كه در كارهاي تاريخي به ويژه سريال هاي آقاي ميرباقري حضور دارم.
    همچنين مهدي فخيم‌زاده بازيگر نقش «عمر سعد» نيز در اين مراسم گفت: بازي كردن نقش عمر سعد كار سختي نبود. من در اين كار فقط يك هنرپيشه بودم. 16 الي 17 سال بود كه فقط جلوي دوربين خودم رفته بودم تا اين كه به همراه آقاي ميرباقري و آقاي بحراني براي حضور در سميناري به قم رفته بودم. آقاي ميرباقري آنجا به من گفت كه نقشي براي من دارد و من فكر كردم كه شوخي مي‌كند اما بعد از مدتي من را براي حضور در سريال دعوت كرد.
    وي ادامه داد: آنچه در سريال بازي كردم نگاه ميرباقري به عمر است و خودم كارگرداني را به كل فراموش كردم و نگاهم را به آقاي ميرباقري دوختم كه او چه مي‌گويد و آنچه او گفت را اجرا كردم تا كاملا نظرش را جلب كنم. ميرباقري يكي از معدود كارگرداناني است كه شخصيت‌هاي آثارش را مي‌بيند.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

مهدي فخيم‌زاده در جمع خبرنگاران:
    بازيگر براي ايفاي يك نقش به تضاد دروني شخصيت نياز دارد

مهدي فخيم‌زاده درباره‌ي دليل جذابيت نقش‌هاي منفي در فيلم‌ها و سريال‌هاي تلويزيوني، گفت: مثبت و منفي‌بودن يك نقش نمي‌تواند ويژگي آن نقش باشد.
    اين كارگردان و بازيگر كه در حاشيه‌ي مراسم تجليل از عوامل سريال «مختارنامه» با خبرنگاران سخن مي‌گفت، خاطرنشان كرد: ويژگي نقش به شخصيت نقش بستگي است؛ ضمن اينكه ويژگي نقش براي نحوه‌ي بازي تعيين‌كننده است.
    وي كه در سريال «مختارنامه» نقش عمر بن سعد را بازي مي‌كند، افزود: نقش مي‌تواند خيلي مثبت و يا خيلي منفي باشد ولي جاي بازي خيلي خوبي نداشته باشد. اما مي‌تواند هر يك از اين دو باشد و جاي بازي براي نقش را داشته باشد.
    فخيم‌زاده سپس يادآور شد: بازيگر براي بازي در يك نقش، به افت و خيزهاي عاطفي و تضاد دروني شخصيت نياز دارد تا بتواند بازي كند وگرنه كارش سخت مي‌شود و نمي‌تواند بازي كند.
    مهدي فخيم‌زاده درباره‌ي حضور در مجموعه‌ي تلويزيوني «مختارنامه‌» به كارگرداني داوود ميرباقري گفت: پيش از بازي در اين سريال، مدتي بود كه سراغ كارهاي تاريخي نمي‌رفتم.
    وي افزود: ابتدا پيشنهاد داوود ميرباقري براي بازي در «مختارنامه» را زياد جدي نگرفتم، اما پس از مدتي ميرباقري من را به صحنه‌هاي «مختارنامه» دعوت كرد، چون در آن زمان درحال فيلمبرداري بودند. در آن زمان مدتي در شاهرود كار كرده بودند و بعد به دكور اصلي «مختارنامه» آمده بودند.
    بنابراين به دليل اعتمادي كه به ميرباقري و كارش داشتم، بعد از چندين سال قبول كردم در اين كار تاريخي بازي كنم.
    اين بازيگر خاطرنشان كرد: آنچه كه درباره‌ي نقش عمر بن سعد در تاريخ هست، با چيزي كه ميرباقري به تصوير كشيده، متفاوت است.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

حسيني: ساخت سريال مختار جسارت مي‌خواست كه «ميرباقري» داشت

خبرگزاري فارس: وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت:انتخاب شخصيت مختار كه مباحث گوناگوني پيرامون وي وجود دارد و انتخاب آن جسارت مي‌خواهد كه در آقاي ميرباقري وجود دارد.

به گزارش خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، مراسم قدرداني از مجموعه تلويزيوني «مختارنامه» شب گذشته به همت وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي برگزار شد.
    بنابراين گزارش، در اين مراسم سيد محمد حسيني وزير ارشاد، جواد شمقدري، عليرضا سجادي‌پور، داوود ميرباقري، محمود فلاح، حميد شاه‌آبادي، حسن اسلامي‌مهر، وكيلي، فريبرز عرب‌نيا، فريبا كوثري، نسرين مقانلو، رضا رويگري، الهام حميدي و جمع ديگري از بازيگران و عوامل مجموعه تلويزيوني مختارنامه حضور داشتند.
    به گزارش فارس، در ابتداي اين مراسم كه با قرائت آياتي از قرآن كريم آغاز شد صابر خراساني اشعاري در رثاي ائمه اطهار خواند و پس از آن وكيلي در سخناني گفت: اين محفل صميمي به مناسبت تجليل از عوامل تهيه و پخش سريال مختارنامه برگزار شده است و اين عوامل با لطافت خاصي كه در عرصه هنر وجود دارد توانستند بخشي از تاريخ را با هنر هفتم به تصوير بكشند.
    به گزارش فارس، در اين مراسم همچنين حسيني در سخناني گفت: سعي كرده‌ايم از اول كساني باشيم كه به سهم خودمان از عوامل تهيه و توليد سريال قدرداني كنيم و چون ايام متعلق به اباعبدالله است سعي كرديم تا در اين شب‌ها مراسم برگزار شود. سريال «مختارنامه» مجموعه‌ باشكوهي است. در گذشته هم سريال «امام علي(ع)» ساخته شد كه سريال ماندگاري بود و نوعي جريان‌سازي فرهنگي را مطرح كرد. مردم اطلاعات پراكنده‌اي درباره تاريخ صدر اسلام دارند، اما اين كه اين مسائل با هنرمندي مطرح شود و مردم آن را دنبال كنند مي‌توانند بسيار تاثيرگذار واقع شود.
    وي ادامه داد: اين كه شخصيت مختار يك فرد بزرگي است كار بسيار ارزشمندي كرده است و به مباحث تاريخي ديگر هم پرداخته و شخصيت‌هاي بزرگي مثل زهير كه در سريال بود، براي هر بيننده‌اي جاذبه دارد و اگرچه كار سختي است آن صحنه را ترسيم كردن و انتقال عواطف به بيننده و خود انتخاب شخصيت مختار كه مباحث گوناگوني پيرامون وي وجود دارد و انتخاب آن جسارت مي‌خواهد كه در آقاي ميرباقري وجود دارد.
    وي ادامه داد: او 8 الي 9 سال درگير اين كار بود و ايشان يك ايرانگردي هم در ساخت سريال داشته است و هر كس كه از دور دستي بر آتش داشته باشد مي‌داند كه سريال «مختارنامه» كار فاخري است. البته درباره هر كاري نظرات مختلفي وجود دارد و كار عظيمي كه انجام مي‌شود نظرات گوناگوني پيرامون آن مطرح مي‌شود اما بي‌انصافي است كه اين كار بسيار تاثيرگذار را كه منحصر به مردم ما در ايران نخواهد بود را تحسين نكرد.
    وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در ادامه سخنان خود اظهار داشت: اين كار عظيم علاقمنداني هم در همه جاي دنيا به ويژه خاورميانه و كشورهاي همسايه و كشورهاي اسلامي دارد مانند كارهاي گذشته آقاي ميرباقري و حتي دولتمردان كشورهاي ديگر سريال‌هاي ايراني را مورد قدرداني قرار مي‌دهند. چنين كارهايي مضموني عالي دارد كه آنها را ميخكوب مي‌كند. سريال مختارنامه كار بسيار ارزنده‌اي است و كارهاي اين چنيني كه تاريخ اسلامي را در بر مي‌گيرند، مردم آنها را با مسائل و حوادث روز تطبيق مي‌دهند و در زندگي خود در شناخت آدمها و دشمن شناسي آنها را لمس مي‌كنند.البته بعضي از فرقه‌هاي سلفي و وهابي هم مخالف سريال هستند و گفته‌اند ديدن سريال جايز نيست.
    وي با بيان اينكه گزارشي از مردم مصر نيز آمده بود كه فيلم‌ها و سريال‌هاي ايراني در دل مردم نفوذ كرده‌اند و دولت‌مردان اين كشورها نمي‌توانند مانع آن شوند. چنين حركت‌هايي تأثير خوبي خواهد داشت و از تك تك هنرمنداني كه از خلق اين آثار تلاش كرده‌اند قدرداني مي‌كنم.
    حسيني در ادامه تصريح كرد: شخصيت مختار را خودتان بهتر مي‌شناسيد، او شخصيتي است كه 4 امام را درك كرده است و وقتي انتقام خون شهداي مظلوم كربلا را گرفت امام سجاد (ع) خداوند را حمد و ثنا مي‌كنند و براي مختار جزاي خير مي‌خواهند. اميدوارم ساخت كارهاي اين چنيني استمرار پيدا كند، ضمن اين كه دوستان ما در بنياد بازي‌هاي رايانه‌اي هم در صدد ساخت بازي رايانه‌اي فاخر بر اساس اين سريال هستند. اين اتفاق در مورد «ملك سليمان» هم افتاده است. بعد از تاسوعا و عاشورا نيز به همت معاونت هنري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي عكس‌هاي برگزيده‌اي از اين سريال كه به ياد شهداي كربلا 72 قطعه است، قرار است در معرض ديد مردم قرار بگيرد. هر قدر مردم ما با اين سريال ارتباط برقرار كنند، تأثيرگذارتر خواهد بود.
    همچنين حسيني در بخش پاياني سخنان خود گفت: امكان نداشت از همه در اين مراسم قدرداني كنيم. آقاي قاضي عسگر گزارشي داشتند كه هنرمنداني كه امسال به حج رفته‌اند، بسيار تحت تأثير قرار گرفته‌اند و يك هنرمند وقتي در چنين مسيري قرار مي‌گيرد مي‌تواند كارهاي ارزشمندي بسازد. جلال آل احمد در طول سفر خود به حج كتابي با نام «خسي در ميقات» نوشت كه هنوز كه بسياري پيش از رفتن به سفر حج آن كتاب را مي‌خوانند و بر همين مبنا وزارت ارشاد برخي هنرمندان و عوامل سريال «مختارنامه» را بدون نوبت به حج و عتبات عاليات اعزام مي‌كند.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

*نمايش 50 دقيقه از كربلا در «مختارنامه»*
    داوود ميرباقري:
    هنوز زود است درباره‌ ضد ايراني بودن «مختارنامه» قضاوت كنيم

سريال «مختارنامه» در قالب 50 دقيقه صحنه‌هاي كربلا را به تصوير مي‌كشد كه اين صحنه‌ها در قسمت‌هاي مختلف اين مجموعه‌ي تلويزيوني پراكنده شده‌اند.
    به گزارش خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا، داوود ميرباقري كه در حاشيه‌ي مراسم تجليل وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي از عوامل «مختارنامه» با خبرنگاران سخن مي‌گفت، با اعلام خبر بالا ‌اظهار اميدواري كرد: سريال «مختارنامه» بتواند تاثير خوبي در مسير فيلمسازي مذهبي و تاريخي بگذارد و باعث شود از اين پس افراد ديگري تشويق شده و اين مسير را پرقدرت‌تر ادامه دهند.
    اين كارگردان سينما و تلويزيون درباره صحنه‌هاي كربلا كه در سريال «مختارنامه» خلق شده‌اند، گفت: حدود 50 دقيقه از «مختارنامه» به برخي حوادث كربلا مثل نماز ظهر عاشورا و قصه‌ي «زهير» مي‌پردازد.
    وي ادامه داد: در آينده نيز قصه‌ي «وهب نصراني» و صحنه‌هاي ديگري از كربلا كه به تناسب در مجموعه قصه تقسيم‌بندي شده‌اند، را نمايش مي‌دهيم. در مجموع حدود 50 دقيقه از صحنه‌هاي كربلا را سعي كرديم در «مختارنامه» به تصوير بكشيم.
    وي در پاسخ به پرسشي مبني بر آخرين تصميمات در خصوص به تصوير كشيده شدن چهره حضرت ابوالفضل(ع) گفت: حضرت ابوالفضل(ع) را به طور مناسبي در فيلم خواهيم ديد.
    داود ميرباقري درباره مطالبي كه در خصوص ضد ايراني بودن سريال «مختارنامه» مطرح مي‌شود، يادآور شد: با گذشت 10 قسمت از يك سريال40 قسمتي، نمي‌توان در اين مورد قضاوت خوبي كرد. هنوز چند قسمت از سريال بيشتر ديده نشده و نمي‌توان در مورد ضد ايراني بودن «مختارنامه» قضاوتي انجام داد.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

تجلیل از عوامل مجموعه تاریخی مختارنامه -1
    مراسم تجلیل از عوامل مجموعه تاریخی مختارنامه یکشنبه شب با حضور سید محمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در محل باغ زیبا برگزار شد.
    عکس/ ابوالفضل سلمانزاده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •