تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 120 اولاول ... 165662636465666768697076116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 1191

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در آلمان | فصل 2010-2011

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

گالیانی و بریدا برای خرید فان‌بومل به مونیخ رفتند

میلان به زودی این هافبک را به جمع بازیکنان خود اضافه می‌کند.

سایت گل – میلانی‌ها دوباره قصد خرید دارند و این بار مارک فان‌بومل از بایرن مونیخ را هدف قرار داده‌اند.

به نظر می‌رسید این انتقال انجام نشود اما آدریانو گالیانی، مدیر اجرایی میلان و آریدو برایدا، مدیر انتقالات به مونیخ پرواز کرده‌اند تا درباره فان‌بومل صحبت کنند.

روزنامه کوریره دلو اسپورت نوشته این دو نفر در آلمان هستند تا با این هافبک 33 ساله برگردند. آنها اخیرا اوربی امانوئلسن از آژاکس را خریده‌اند و با توجه به خریدهای تابستانی، قدرت خود در بازار را نشان داده‌اند.

مذاکرات بر سر دستمزد و مدت قرارداد این بازیکن هلندی انجام شده و او با میلان به توافق رسیده است.

گالیانی شب یکشنبه گفته بود که خریدهای بیشتری در راه است: «هنوز یک هفته از بازار مانده و ما نمی‌خواهیم آن را دور بیندازیم.»

---------- Post added at 02:08 PM ---------- Previous post was at 02:07 PM ----------

وولفسبورگ به دنبال ایوان راکیتیچ

استیو مک لارن، سرمربی وولفسبورگ قصد دارد یک هافبک جدید به تیمش اضافه کند و این هافبک 22 ساله کروات را گزینه بسیار مناسبی برای تیمش می داند

سایت گل- به گزارش نشریه بیلد، باشگاه وولفسبورگ وضعیت ایوان راکیتیچ، هافبک تیم شالکه را به دقت زیر نظر دارد.

استیو مک لارن، سرمربی وولفسبورگ قصد دارد یک هافبک جدید به تیمش اضافه کند و این هافبک 22 ساله کروات را گزینه بسیار مناسبی برای تیمش می داند.

راکیتیچ فوتبال حرفه ای را از تیم سوئیسی باسل آغاز کرد و در سال 2007 به شالکه پیوست. او در این مدت حدود 100 بازی رسمی برای این تیم انجام داد و نمایش های خوبش توجهات زیادی را برانگیخته است.

پیش از این یوونتوس، سویا و اینتر برای به خدمت گرفتن او ابراز علاق کرده بودند اما در حال حاضر وولفسبورگی ها در صدر باشگاه های خواستار او قرار دارند.

قرارداد فعلی راکیتیچ با شالکه در پایان فصل به پایان می رسد اما او تمایلی برای تمدید قراردادش ندارد. به همین دلیل مدیران شالکه نیز بی تنایل نیستند او را در ژانویه بفروشند تا در پایان فصل او را با قراردادی آزاد از دست ندهند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

خوب رسما فن بومل به میلان پیوست!!!
    با رفتنش امیدوارم فن خال از کروس به عنوان CM و از شواینی به عنوان CDM بازی بگیره...
    البته گوستاوو هم هست...ولی با این حال:
    Tymoshchuk/Kroos---------------------Schweini

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

حمایت کلینزمن از بالاک

بالاک تنها دو بازی تا 100 بازی ملی فاصله دارد ولی انتظار می‌رود فیلیپ لام مقابل ایتالیا بازوبند کاپیتانی را به بازو ببندد. او کاپیتان این تیم در جام جهانی بود.

سایت گل – آلمان قرار است 9 فوریه با ایتالیا روبرو شود و یورگن کلینزمن، مربی سابق تیم ملی آلمان از میشاییل بالاک حمایت کرده است.

بالاک پس از چهار ماه مصدومیت در جریان پیروزی سه بر یک لورکوزن در خانه مونشن گلادباخ به میدان رفت.

این هافبک 34 ساله در سال 2010 دچار مشکلات فراوانی شد و مصدومیت او از ناحیه مچ پا باعث شد جام جهانی را از دست بدهد و سپس شکستگی پا در سپتامبر بار دیگر او را خانه‌نشین کرد.

بالاک تنها دو بازی تا 100 بازی ملی فاصله دارد ولی انتظار می‌رود فیلیپ لام مقابل ایتالیا بازوبند کاپیتانی را به بازو ببندد. او کاپیتان این تیم در جام جهانی بود.

کارشناسان فوتبال آلمان می‌گویند بالاک شاید حتی دیگر برای تیم ملی بازی نکند، چه برسد به این که کاپیتان شود، اما کلینزمن در گفتگو با روزنامه هایلبرونر اشتیمه نظر دیگری دارد: «به نظرم او کاپیتان ما در یورو 2012 خواهد بود. شخصیت او در میدان چیزی است که نباید دست کم گرفته شود.»

در غیاب بالاک، سامی خدیرا از رئال مادرید زوجی عالی با باستین شواین‌اشتایگر از بایرن مونیخ ساخته و یواخیم لو، مربی تیم ملی هم گفته بالاک باید سخت تلاش کند تا جایگاهش را پس بگیرد.

بالاک در بازی مقابل گلادباخ 34 دقیقه بازی کرد و حتی مشخص نیست در این تیم بازیکن ثابت باشد. او پیش از این در جریان شکست مقابل دورتموند 90 دقیقه روی نیمکت نشسته بود.

بالاک گفت: «طبیعی است که می‌خواهم بازی کنم. اگر بازیکنی مصدوم شود و بخواهد برگردد، همیشه اختلاف نظر وجود دارد.»

یوپ هاینکس، مربی لورکوزن هم گفت: «روشن بود که میشاییل در بازی مقابل گلادباخ کلاس بالایش را نشان داد.»

---------- Post added at 04:45 PM ---------- Previous post was at 04:44 PM ----------

نیستلروی پیشنهاد تمدید قرارداد هامبورگ را رد کرد

مهاجم هلندی هامبورگ پس از اینکه این باشگاه مانع از انتقال قرضی او به رئال مادرید شد، پیشنهاد تمدید قراردادشان را نپذیرفت.

سایت گل- رود فن نیستلروی، مهاجم هلندی هامبورگ، پس از اینکه این باشگاه مانع از انتقال قرضی او به رئال مادرید شد، پیشنهاد تمدید قراردادشان را نپذیرفت.

نیستلروی یکی از مهاجمانی بود که مورینیو قصد داشت به عنوان جانشین موقت گونسالو ایگواین به سانتیاگو برنابئو ببرد.

او علاقه زیادی داشت تا بار دیگر به رئال بپیوندد اما باشگاه هامبورگ اعلام کرد این مهاجم 34 ساله باید تا پایان قراردادش در این باشگاه بماند.

راجر لینسه، مدیر برنامه های نیستلروی، در گفتگو با نشریه هامبورگ مورگن پست گفت:" در حال حاضر ما پیشنهاد تمدید قرارداد هامبورگ را نمی پذیریم. او فکر نمی کرد هامبورگ مانع بازگشت او به رئال شود و به همین دلیل با این باشگاه مشکل پیدا کرده است. این بسیار دردناک است.

این بسیار ناراحت کننده است زیرا هامبورگی ها نمی دانند با این تصمیم چه بر سر نیستلروی آورده اند."

نیستلروی در رقابت های این فصل 6 گل برای هامبورگ به ثمر رساند.

---------- Post added at 04:46 PM ---------- Previous post was at 04:45 PM ----------

پوگربنیاک: تیموشوک برایم اس ام اس فرستاد

سایت گل- به گزارش وبسایت کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، پل پوگربنیاک، ستاره روس باشگاه اشتوتگارت در مصاحبه ای اعلام کرد که بعد از بازی مقابل دورتموند، آناتولی تیموشوک برایش اس ام اس ارسال کرده است و بابت گلی که به دورتموند زده است، تشکر کرد.
    پوگربنیاک در این باره گفت:«گلی که من به دورتموند زدم برای باواریاییها بسیار خوشحال کننده بود و موجب شد که آنها در جدول کمی به دورتموند نزدیک شوند، به همین خاطر آناتولی که بسیار با من صمیمی است برایم اس ام اسی ارسال کرد و از من به خاطر گلی که به دورتموند زدم، تشکر کرد و به من به خاطر گلزنی تبریک گفت، البته من فکر نمی کنم که باواریایی ها بتوانند به امتیاز دورتموند برسند و این کار بسیار سخت است».

---------- Post added at 04:46 PM ---------- Previous post was at 04:46 PM ----------

هوفنهایم رایان بابل را از لیورپول خرید

قرارداد بابل دو سال و نیمه است.

سایت گل – رایان بابل، مهاجم لیورپول به هوفنهایم پیوست.

انتظار می‌رفت این بازیکن هلندی در آنفیلد بماند، چرا که پیشنهاد باشگاه آلمانی را در ابتدا رد کرده بود و کنی دالگلیش، مربی لیورپول دوشنبه اعلام کرد که توافقی حاصل نشده، اما حالا به نظر می‌رسد اوضاع به گونه دیگری باشد.

هوفنهایم در بیانیه‌ای در وب‌سایت رسمی خود خبر خرید این بازیکن 24 ساله را داده است. در این بیانیه آمده: «بسیار افتخار می‌کنیم که توانستیم رایان بابل را بخریم، بازیکنی با تجربه بین‌المللی، آن هم از باشگاهی بزرگ مانند لیورپول.»

گفته می‌شود بابل در آلمان تست پزشکی داده و قراردادی دو سال و نیمه امضا کرده. مبلغ انتقال او هم 6 میلیون پوند گزارش شده است. به این ترتیب امکان پیوستن لوییس سوارس از آژاکس به لیورپول افزایش یافت.

این انتقال به چهار سال حضور بابل در آنفیلد خاتمه بخشید، جایی که او نتوانست همیشه آماده باشد و در ترکیب اصلی مرتبا قرار بگیرد. او در سال 2007 با مبلغ 11.5 میلیون پوند از آژاکس به لیورپول پیوست.

این هفته، دمبا با از هوفنهایم به وستهم رفت و بابل احتمالا جانشین او می‌شود.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گومز: شواینی در حد چابی و اینیستا است

سایت گل- به گزارش وبسایت کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، ماریو گومس، مهاجم باشگاه بایرن مونیخ در مصاحبه ای از باستین شواین اشتایگر، هم تیمی خود در باشگاه بایرن مونیخ، تعریف و تمجید کرد.

او در این مصاحبه گفت: «زمانی که به بازی باستین نگاه می کنید، کاملا متوجه می شوید که او تمام وظایف را در پست خود به درستی انجام می دهد و در کارهای تهاجمی بسیار موفق است، به نظر من او بازیکنی در سطح جهانی است و فکر می کنم که در فوتبال دنیا فقط سه بازیکن هستند که می توانند در این پست، بازیهای خوبی از خود ارائه دهند که یکی از آنها باستین است و دو بازیکن دیگر، چابی و اینیستا هستند که این سه بازیکن در سطح بسیار بالایی در زمین بازی می کنند.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2011/1/27

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دیدارهای جام حذفی آلمان؛پیروزی پرگل بایرن مقابل آلمانیا آخن

سایت گل- مرحله یک چهارم پایانی رقابتهای جام حذفی آلمان (دی اف بی پوکال)، چهارشنبه شب با برگزاری سه دیدار دیگر دنبال شد.

در این دیدارها، انرگی کوتبوس موفق شد تا هوفنهایم را از پای در بیاورد. دویسبورگ با دو گل کایزرسلاترن را شکست داد و بایرن مونیخ در خانه میزبانش آلمانیا آخن با 4 گل به برتری دست یافت.

نتایج به دست آمده در این بازیها بدین ترتیب است:

*انرگی کوتبوس 1- هوفنهایم 0

گل: شائو (84)

*دویسبورگ2- کایزرسلاترن 0

گلها: باجیک (36) و سوکالو (58)

*آلمانیا آخن 0- بایرن مونیخ 4

گلها: ماریو گومس (26)، توماس مولر (75 و 80) و آرین روبن (88)

---------- Post added at 04:49 PM ---------- Previous post was at 04:48 PM ----------

رومنیگه: می‌خواهیم نظم را به بایرن مونیخ برگردانیم

او می‌گوید تنش‌هایی که در بایرن وجود داشت حل شده است.

سایت گل – چند روز گذشته برای بایرن پرتنش بوده است. حتی پس از برد پنج بر یک آنها مقابل کایزرسلاترن هم دعوایی بین لوییس فان‌خال، مربی تیم و کریستین نرلینگر، مدیر ورزشی باشگاه درگرفت و سپس مربی با اولی هوینس، رییس باشگاه مشکل پیدا کرد. دیروز هم مارک فان‌بومل، کاپیتان تیم به میلان فروخته شد.

کارل هاینس رومنیگه، رییس هیئت مدیره باشگاه گفته کارهایی برای کاستن از تنش انجام داده: «ما نباید زندگی را برای خودمان دشوارتر کنیم. شعاری در بایرن وجود دارد که این است: "میا سان میا". معنی آن هماهنگی، وفاداری و اشتیاق به کار به سود بایرن است.»

فان‌خال پیش از این از نرلینگر انتقاد کرده بود که چرا پا را از حد خود فراتر گذاشته و گفته فرانک ریبری در بازی مقابل وردربرمن عملکرد خوبی نداشت. هوینس هم تاکتیک‌های فان‌خال را زیر سوال برده بود. مربی هلندی همچنین فان‌بومل را از بایرن بیرون راند، تصمیمی که باعث نارضایتی فراوانی در میان مدیران بایرن شد.

در هر حال رومنیگه گفته مشکلات با فان‌خال و اعضای هیئت مدیره حل شده است.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

گفت و گو با نیستلروی:داستان انتقالم به رئال، داستان عشق ممنوعه بود

نیستلروی با دلی شکسته از ناکامی می گوید

غزال زیاری - خبرورزشی

سایت گل- از زمانی که سران باشگاه مادریدی صحبتها برای جذب قرضی نیستلروی را آغاز کردند، این ستاره هلندی آرام و قرار نداشت و بیصبرانه در انتظار بازگشت به «برنابئو» بود.درنهایت بامخالفت سران هامبورگ این اتفاق انجام نگرفت تا نیستلروی دل شکسته تر از همیشه از این ناکامی بگوید:

ترانه هایی که این روزها دربرنابئو شنیده می شود،گویای آن است که فراموش نشده ای

بله( ساکت می ماند و به عکسی در کامپیوتر خیره می شود)

نظرت چیست؟

خیلی احساساتی می شوم

این برایت یک مرهم برای فراموش کردن این ناراحتی بزرگ می شود؟

به من کمک می کند و هواداران رئال را همیشه در قلبم حفظ می کنم. من در بخشی از کارنامه ورزشی ام هستم که پیش از این حتی تصوربازگشت به رئال را هم نداشتم.ناگهان درخواستی برای 4ماه به یک فوتبالیست 34 ساله می رسد!این تکان دهنده است. آنها هرکاری که ممکن بود انجام دادند و من هم همین طور،ولی...

داستان عشق ممنوعه..نه؟

بله.دقیقا همین طور است. مسائلی در زندگی رخ می دهد که با خودت فکر می کنی:"ای بابا، چه وضعیتی است"

قصه از کجا شروع شد؟

روجر، مدیربرنامه هایم روز سیزدهم ژانویه این ماجرا را به من گفت.می خواستم به رئال بروم ولی تا روز دوشنبه که به هیچ راهکاری نرسیدیم

تو پیشنهاد کرده بودی که بخشی از مبلغ قرارداد را خودت بپردازی

بله.بدون هیچ مشکلی. مهمترین نکته برایم احساساتم بود.ما تلاش زیادی انجام دادیم..ولی ( ساکت می شود)...نشد

خودت را در مادرید می دیدی.نه؟

بدون شک. زمانکه درآرامش تمام درخانه نشسته ای و رویاپردازی می کنی. تصور می کردم که باردیگر در والدبباس تمرین می کنم و در برنابئو بازی می کنم.این یک رویا بود، اصلا عادی نیست. ولی در نهایت یک «نه» وسط آمد ولی گریه نمی کنم و ناامید نمی شوم.این حس خیلی بدی است ولی به فوتبالم ادامه می دهم،کاری که عشق من است

رائول به توچه گفت؟

خیلی رک و راست حرف زد.او می دانست که چه شانسی به من رو کرده و برایم آرزوی خوشبختی کرد ولی من سال گذشته با هامبورگ قرارداد بستم و باید نسبت به این تیم هم متعهد باشم.

برای جدایی ازهامبورگ،به رئیس باشگاه چه گفتی؟

گفتم که این رویای من است.تیمهای دیگری هم مرا می خواستند،ولی بحث من،بحث ترک هامبورگ نبود، بحث بازگشت به رئال بود ولی آنها نمی خواستند کاری بکنند

از سران هامبورگ ناراحتی؟

نمی توانم از هواداران،بازیکنان و مربی تیم انتقادی کنم.سران باشگاه این تصمیم را گرفتند.مهمترین نکته این است که مثل یک بازیکن حرفه ای فوتبالم را ادامه دهم

درفکر یاغی گری نیستی؟

زمانی که می بینی که در مادرید منتظر توهستند، با خودت می گویی: «بیا من در هامبورگ می مانم ولی دیگر بازی نمی کنم، چون بیمارم» ولی در نهایت نه ، با این کار به هیچ چیز نمی رسی

نظر مورینیو چه بود؟

او رسما گفت که مرا می خواهد، چه چیزی بیشتر از این می توانست بگوید؟

با هیچ کدام از هم تیمیهایت دررئال صحبت کردی؟

بله.با دیارا.پیغامهای فراوانی ازبازیکنان و کارمندان رئال گرفتم.

برای رئال چه آرزویی داری؟

من به این تیم و این مربی باور دارم.تنها تیمی که قادر به شکست بارساست، رئال است؛ حتی بدون من

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از قرار معلوم مصدومیت ریبری 3 هفته بیشتر از تخمینای اولیه طول میکشه متاسفانه
    آخرین براوردا اینه که اون به بازی 19 فوریه مقابل ماینز میرسه که 4روز قبل از بازی با اینتر هستش

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

رم به دنبال به خدمت گرفتن مائورو کامورانزی

به گزارش اسپورتال، این ملی پوش ایتالیایی که به تازگی قراردادش با باشگاه اشتوتگارت فسخ کرده است، ممکن است در چند روز آینده به جالوروسی بپیوندد

سایت گل- در فصل چند روز مانده به پایان بازار نقل و انتقالات ژانویه، مائورو کامورانزی، بازیکن سابق یوونتوس و اشتوتگارت، مورد توجه باشگاه رم قرار گرفته است.

به گزارش اسپورتال، این ملی پوش ایتالیایی که به تازگی قراردادش با باشگاه اشتوتگارت فسخ کرده است، ممکن است در چند روز آینده به جالوروسی بپیوندد.

گفته می شود کامورانزی قصد داشت به باشگاه اسپانیایی ارکولس بپیوندد تا بار دیگر در کنار دیوید ترزگه، هم تیمی اش در یوونتوس بازی کند اما بازگشت به سری آ و بازی در تیمی مانند رم می تواند او را از این تصمیم منصرف کند.

او تابستان گذشته بعد از هشت فصل بازی برای یوونتوس به اشتوتگارت پیوست و در این مدت تنها 7 بازی برای این تیم انجام داد که چهار بار آن به عنوان بازیکن جانشین بود.

تیم های تاتنهام و نیوکاسل نیز برای به خدمت گرفتن او ابراز تمایل کرده بودند.

---------- Post added at 04:52 PM ---------- Previous post was at 04:51 PM ----------

کنتنتو در ژانویه بایرن را ترک نمی کند

مدیر برنامه های دیگو کنتنتو در صحبتهایی اعلام کرد که این ستاره در بخشی از برنامه های آتی باواریایی ها جای دارد

سایت گل- دیگو کنتنتو، ستاره باشگاه بایرن مونیخ در بازار نقل و انتقالات زمستانی و به دنبال یافتن فرصت بیشتری برای بازی، رختکن بایرن را ترک نخواهد کرد. این صحبتهای مدیربرنامه های اوست.

این در حالی است که تیمهایی مثل میلان و فیورنتینا تمایل زیادی برای به خدمت گرفتن کنتنتو دارند. خیلی ها این ستاره 20 ساله را یکی از ستاره های آینده دار دنیای فوتبال می دانند ولی او در رقابتهای این فصل تنها در 8 بازی به میدان رفته است.

کریستین رومبرگ، مدیربرنامه های کنتنتو به توتومرکاتو وب گفت:« او تا سال 2013 با بایرن قرارداد دارد و فکر می کنم بخشی از پروژه بایرن باشد. انگیزه و تمایل او چیست؟ دیگو از اوضاعش در بایرن راضی است.هرچند که هر بازیکنی ترجیح می دهد تا بیشتر بازی کند.»

مدیربرنامه های کنتنتو ادامه داد:« اگر پیشنهادهای جذابی از راه برسد، خب آنها را بررسی خواهیم کرد ولی فکر نمی کنم که او در ژانویه از بایرن جدا شود. فکر می کنم به همین زودی ها لوئیس فان خال از دیگو استفاده کند.»

---------- Post added at 04:52 PM ---------- Previous post was at 04:52 PM ----------

برافهاید به هوفنهایم می پیوندد

سایت گل- به گزارش وبسایت کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران و به نقل از کیکر، ادسون برافهاید، مدافع چپ باواریایی ها که سال گذشته به طور قرضی به سلتیک رفته بود، به طور قطع از باشگاه بایرن مونیخ جدا خواهد شد و به هوفنهایم خواهد پیوست.
    خبرها حاکی از آن است که مذاکرات بین سران باواریایی و باشگاه هوفنهایم از سر گرفته شده است و به احتمال زیاد این مدافع هلندی از بایرن جدا خواهد شد.
    این مدافع ۲۷ ساله با باشگاه بایرن مونیخ تا سال ۲۰۱۴ قرارداد دارد اما در فصل جاری برای باواریاییها، تنها سه بازی انجام داده است و لوئیس فان خال بارها اعلام کرده است که برافهاید می تواند به تیم دیگری بپیوندد

---------- Post added at 04:53 PM ---------- Previous post was at 04:52 PM ----------

انتقاد لام از روبن و گومس : چرا از قهرمانی ناامیدید؟

سایت گل- به گزارش وبسایت کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران و به نقل از بیلد، فیلیپ لام، مدافع باشگاه بایرن مونیخ، از آرین روبن و ماریو گومس به علت صحبتهای اخیر آنها درباره قهرمانی قطعی دورتموند، انتقاد کرد.
    او در این باره گفت:«من هیچ وقت عادت ندارم که تسلیم شوم، می دانم که ما شانس زیادی نداریم اما با همان شانس کمی هم که داریم، خواهم جنگید و سعی می کنم که تیمم، قهرمان شود، آرین روبن و گومس تا به حال بارها اعلام کردند که برای مقام دومی خواهیم جنگید اما بگذارید، هر چیزی می خواهند بگویند، حرف زدن مهم نیست و فقط باید همه بازیکنان، مانند بازی مقابل کایزرسلاترن بازی کنند، اگر ما بازی خوبی از خود ارائه دهیم، به راحتی می توانیم قهرمان شویم.»
    لام ادامه داد:«همیشه باید روحیه داشت و برای قهرمانی، بازی کرد، امیدوارم که بازیکنان تیم، هیچ وقت چنین صحبتهایی نکنند و به قهرمانی امید داشته باشند.»

---------- Post added at 04:53 PM ---------- Previous post was at 04:53 PM ----------

لوئیس فن خال: باید قبل از ورود روبن گل های بیشتری می زدیم

سرمربی بایرن مونیخ اعلام کرد انتظار داشت پیش از ورود آرین روبن، بایرن به گل های بیشتری می رسید

سایت گل- لوئیس فن خال، سرمربی بایرن مونیخ، با ابراز رضایت از پیروزی 4-0 تیمش مقابل آلمانیا آخن در لیگا پوکال، اعلام کرد انتظار داشت پیش از ورود آرین روبن، بایرن به گل های بیشتری می رسید.

در این دیدار ابتدا ماریو گومز برای بایرن گلزنی کرد اما این تنها گل بایرن در نیمه اول بود و چیزی نمانده بود تیم حریف نتیجه را به تساوی بکشاند. پس ازورود روبن شرایط بازی کاملا تغییر کرد؛ گل دوم را توماس مولر زد و دو گل بعدی را روبن وارد دروازه حریف کرد.
    او در گفتگو با نشریه کیکر گفت:" ما شروع خوبی داشتیم و 1-0 پیش افتادیم اما توانستیم در نیمه اول نتیجه را بهتر کنیم. بعد از آغاز نیمه دوم تا دقیقه 50 تحت فشار بودیم. بعد آرین روبن را به بازی فرستادم و آنگاه روند بازی به سود ما تغییر کرد."

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

لورکوزن2- هانوفر 0؛بالاک خوشحال از بازگشت به ترکیب اصلی لورکوزن

میشائیل بالاک، خوشحال است که توانسته 90 دقیقه تمام در دیدار تیمش مقابل هانوفر بازی کند

سایت گل- میشائیل بالاک، ستاره باتجربه بایرلورکوزن بسیار خوشحال است که در ترکیب اصلی تیمش در دیدار مقابل هانوفر قرار گرفت.

لورکوزن در این دیدار با نتیجه 0-2 مقابل هانوفر به برتری دست یافت.

در پایان این مسابقه بالاک در گفت و گو با اشپیگل گفت:« خیلی خوشحالم که از ابتدا در ترکیب تیم قرار گرفتم و از اعتماد مربی تیم برخوردارم. من از جایگاهی که در آن ایستاده ام مطمئن نبودم ولی مربی به من باور داشت. من برای مدت زمانی طولانی مصدوم بودم ولی هیچ مشکلی وجود ندارد.»

بالاک همچنین با بیلد هم صحبت کرد و در مورد برد تیمش مقابل هانوفر گفت:« فکر می کنم اوضاع خوب است. ما کاملا متمرکز بودیم و شایستگی این پیروزی بودیم.»

لورکوزن به لطف گلهای آرتورو ویدال و سیمون رولفس، به سه امتیاز بازی رسید. بدین ترتیب لورکوزن با 6 امتیاز نسبت به هانوفر در رده دوم جدول قرار گرفت.هرچند که هنوز 8 امتیاز با صدر جدول فاصله دارند؛ البته دورتموند هنوز بازی اش در این هفته رقابتهای بوندس لیگا را برگزار نکرده است.

---------- Post added at 05:48 PM ---------- Previous post was at 05:46 PM ----------

گزارش تصویری: بازگشت 90 دقیقه ای بالاک با طعم پیروزی

سایت گل- میشائیل بالاک، ستاره آلمانی باشگاه بایرلورکوزن پس از سپری کردن روزهای سخت مصدومیت جمعه شب پس از مدتها برای 90 دقیقه برای تیمش به میدان رفت و بازگشتش را با پیروزی 0-2 تیمش مقابل هانوفر جشن گرفت. بایرلورکوزن با این پیروزی موقتا سه امتیاز به دورتموند نزدیکتر شد و فاصله را موقتا به 8 امتیاز رساند.

بالاک و آرتورو ویدال، هم تیمی شیلیایی اش در پایان مسابقه برد تیم را با هم جشن گرفته اند

بالاک یکی از ستاره های بی چون و چرای تیمش بود

سیمون رولفس گلی که زده را با بالاک جشن می گیرد

---------- Post added at 05:49 PM ---------- Previous post was at 05:48 PM ----------

فان مارویک:مطمئنم دورتموند قهرمان بوندس لیگا می شود

سرمربی تیم ملی هلند به حمایت از بوروسیا دورتموند در مسیر قهرمانی در رقابتهای بوندس لیگا برخاسته است

سایت گل- برت فان مارویک، مربی تیم ملی هلند مطمئن است که بوروسیا دورتموند در رقابتهای این فصل بوندس لیگا به قهرمانی می رسد.

دورتموند در حال حاضرو در پایان هفته نوزدهم بوندس لیگا با 11 امتیاز فاصله نسبت به تیم دوم جدول، بایرلورکوزن صدر نشین است

فان مارویک در طول سالهای 2004 تا 2006 هدایت بوروسیا دورتموند را برعهده داشت

مارویک 58 ساله در صحبتهایی به اونزاورنج گفت:« صد در صد مطمئنم که دورتموند قهرمان بوندس لیگا می شود. اکثریت بازیکنان این تیم هنوز خیلی جوان هستند و به نظر نمی رسید که این تیم آمادگی قهرمانی در بوندس لیگا را داشته باشد ولی رقابتهای لیگ آلمان در این فصل کاملا یک طرفه دنبال می شود.»

سرمربی هلند ادامه داد:« به نظر نمی رسد که تیمهای دیگر شانسی برای رقابتها با دورتموند داشته باشند.اگر به اوضاع تیمهایی مثل شالکه، وردربرمن، هامبورگ ،وولفسبورگ و بایرن مونیخ نگاه کنید،می بینید که تنها یک تیم است که ممکن است برای دورتموند خطرساز شود و آن هم لورکوزن است. آنها هم چندان خطرناک به نظر نمی رسند.»
    از نظر فان مارویک، صدرنشینی دورتموند مقتدرانه تراز این حرفهاست:« دورتموند الان 14 امتیاز با بایرن مونیخ فاصله دارد و بایرلورکوزن نیز 11 امتیاز تا صدر جدول فاصله دارد.هنوز 15 بازی باقی است ولی 8 تا از این بازیها، بازیهای خانگی دورتموند هستند که در مقابل 80 هزار تماشاگر پرشور این تیم برگزار می شوند. آنها در تمام دیدارهای خانگی شان پیروز شده و بدون شک جام قهرمانی را بالای سر می برند.»

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وردربرمن 1-3 بایرن

مرتساکر گل برمن رو زد

بعد روبن جبران کرد
    خود مرتساکر با یه گل به خودی بایرن رو جلو انداخت
    بعد هم کلوزه گل سوم رو زد

نمایش کرافت این بازی هم راضیم نکرد
    روی خروجاش خیلی ضعیفه،روی تک به تکا هم مثل ماست وایمیسه طرف رو نگاه میکنه،همه مثل فریتز که اسکل نیستن بزنن تو پاش،یکی مثل مرتساکر پیدا میشه که راحت توپو گل بکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •