تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 78 اولاول ... 165662636465666768697076 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 775

نام تاپيک: درمان لاغری - راه های افزایش وزن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله درسته ، دکتر هم رفت گفت از معده است ........ وقتی پودر را میخورد هرشب کابوس میدید . خواب هایی درمورد جن و شیطان و . . .
    قدش 173-170 هستش ....... بدنسازی هم تو فکرش هست ولی درکنار اینها پودر دیگه ای یا قرصی چیزی پیشنهاد نمیکنید ؟!
    خوبه فقط کابوس میدیده و خطای دیگه ای ازش سر نمیزده
    فعلا نه زوده..6 ماه کار کنه بعد میتونه از کراتین و پروتئین استفاده کنه...چون تو 6 ماهه اول بدن کسی که تا حالا بدنسازی کار نکرده مستعده و افزایش وزن و رشد عضلات به خوبی صورت میگیره..فقط همون که گفتم چارشه باید 1000 کالری اضافه کنه..اینجوری تو هر ماه حداقل 3 تا 4 کیلو بالا میاد..

2. این کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

مجید جان این 1000 کالیر رو چطوری تامین کنیم؟چه مواد غذایی کالری بالایی داره؟

4. این کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مجید جان این 1000 کالیر رو چطوری تامین کنیم؟چه مواد غذایی کالری بالایی داره؟
    حمید جان مواد غذایی پر کالری زیاد هستن...بستگی به بودجه طرف داره یکی این کالری رو از سیب زمینی میگیره و یکی دیگه از سینه مرغ..
    ولی در کل غذاهایی مثل سیب زمینی ، عدس ( غنی از پروتئین و کربوهیدرات ) ، کشمش ، ماکارونی ، سینه مرغ ، خشکبار مثل پسته و تخمه و ...
    .
    .
    مثلا یه نمونه مثال میزنم البته یان فقط یه نمونه ست شما میتونید به نسب طبع خودتون تغییرش بدید..

سیب زمینی 300 گرم = 200 کالری
    عدس 100 گرم = 350 کالری
    کشمش 50 گرم = 150
    ماکارونی 200 گرم = 300 کالری

اینا در کل میشه 1000 کالری..البته این برنامه رو باید جوری چید که موجب ازار و اذیت نشه و باید دو سه نمونه برنامه مثل این درست بشه تا تکراری نشه چون وقتی تکراری بشه انجامش غیر قابل تحمل میشه..
    و نکته دیگه زمانبندیه که هر کدوم از این وعده ها باید هر 3 ساعت یکبار مصرف بشه..البته واقعا این حجم غذا کار راحتی نیست ولی افرادی که میخوان وزنشون افزایش پیدا کنه باید این 4 ماهی به این منوال عادت کنن..

6. 4 کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

چرا اینقدر اینجا سوت و کوره!!!!!!!!!!!!!!!
    هیچکی حرفی نداره؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    همه چاق شدن رفتن؟!!!!!!!!!!!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

یه مکمل گیاهی بی خطر بهت معرفی میکنم که شامل عسل و دارچین و جنسینگ هست و توی دو ماه 10 کیلو اضافه می کنی
    مکمل گیاهی 007
    بعد از غذا هم بستنی مغزدار شکلاتی بخور ببین چطور نتیجه بگیری

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

1

سلام
    تو اين دوره زمونه همه پي كاهش وزنن مخصوصا نامردا ولي ميشه به من بگيد.........
    راههاي افزايش وزن ! چيه؟؟؟ ؟؟

اگر نظر يا مقاله يا ... داريد بزاريد

سن من 20 قد 177 وزن 6-57
    بعد از غذا بستنی مغزدار شکلاتی و خرما ارده بخور ببین چطور نتیجه بگیری
    Last edited by Z-AGHAEI; 04-12-2012 at 14:38.

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راهی هست که صورت چاق بشه؟
    این مخمر م... که میگن اون واقعا صورتو چاق میکنه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستان سلام من کارشناس تغذیه هستم . از اینکه به فکر سلامتی خود هستید بی نهایت خوشحالم . مهمترین کار برای چاق شدن علاوه بر اینکه به (مشاوره کامل +رژیم غذایی مناسب+ دریافت مکمل )نیاز هست، این است که شما باید عامل استرس و هیجانهای عصبی که باعث خودخوری کردن و درواقع تجزیه پروتئین های بدن و عدم اجازه به جذب مجدد آنها می شود را از بین ببرید. و این کار را فقط خودتان می توانید انجام دهید. پس اول به خودتان کمی آرامش دهید و سپس در اولین فرصت به متخصص تغذیه مراجعه کنید. روش ها و ترفندهای زیادی هست که میشه به راحتی به وزن ایده آل رسید. اخیرا یکی از بیمارهای من در عرض سه ماه 15 کیلو اضافه کرد و تنها چیزی که می گفت این بود که: (از بس همه به من می گویند لاغری، دیگر امیدم را از دست داده ام و هیچ خواستگاری ندارم اما الان هیچ کس جلودار من نیست چنان با اشتها غذا می خورم که همه انگشت به دهان مانده اند. )پس یادتان باشد همواره به خودتان امید بدهید و آرامش داشته باشید. در واقع در مغز ما سیستم کنترل اشتها (گرسنگی و سیری) و سیستم امید و هیجان در کنار هم قرار دارند . موفق باشید.

12. 4 کاربر از Z-AGHAEI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان سلام من کارشناس تغذیه هستم . از اینکه به فکر سلامتی خود هستید بی نهایت خوشحالم . مهمترین کار برای چاق شدن علاوه بر اینکه به (مشاوره کامل +رژیم غذایی مناسب+ دریافت مکمل )نیاز هست، این است که شما باید عامل استرس و هیجانهای عصبی که باعث خودخوری کردن و درواقع تجزیه پروتئین های بدن و عدم اجازه به جذب مجدد آنها می شود را از بین ببرید. و این کار را فقط خودتان می توانید انجام دهید. پس اول به خودتان کمی آرامش دهید و سپس در اولین فرصت به متخصص تغذیه مراجعه کنید. روش ها و ترفندهای زیادی هست که میشه به راحتی به وزن ایده آل رسید. اخیرا یکی از بیمارهای من در عرض سه ماه 15 کیلو اضافه کرد و تنها چیزی که می گفت این بود که: (از بس همه به من می گویند لاغری، دیگر امیدم را از دست داده ام و هیچ خواستگاری ندارم اما الان هیچ کس جلودار من نیست چنان با اشتها غذا می خورم که همه انگشت به دهان مانده اند. )پس یادتان باشد همواره به خودتان امید بدهید و آرامش داشته باشید. در واقع در مغز ما سیستم کنترل اشتها (گرسنگی و سیری) و سیستم امید و هیجان در کنار هم قرار دارند . موفق باشید.
    دوست عزیز جواب سوال منو میدونین؟

راهی هست که صورت چاق بشه؟
    این مخمر م... که میگن اون واقعا صورتو چاق میکنه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هیچ راهی به صورت رژیم غذایی وجود نداره که فقط باعث چاقی صورت بشه...چاقی موضعی امکان پذیر نیست و افزایش وزن در همه ی اندامها خودشو نشون میده...
    .
    مخمر اب جو هم مستقیما در افزایش وزن نقش نداره و با افزایش اشتها باعث میشه که فرد مواد غذایی بیشتری بخوره که منجر به افزایش وزنش میشه..

15. این کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •