تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 421 اولاول ... 165662636465666768697076116166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

واقعا موندم بین Sony VAIO CW21FX و dell 5010 کدوم رو بخرم!!
    برای من که بازی مهم نیست و بیشتر کارم تایپ کردن و فیلم دیدن (کارهای دانشجوییه) کدوم بهتره؟؟؟
    منتظر نظر دوستان هستم........
    والا منم خودم دانشجو هستم.همین کارایی رو که میگی دقیقا من با لپ تاپم انجام میدم.هم باش تایپ می کنم هم فیلم نگاه میکنم و کلی کار دیگه. تایپ کردن با لپ تاپ جماعت سخته من واسه تایپ همیشه یه کیبورد بهش وصل میکنم دلیلش هم فقط واسه اینه که سرعت تایپم اونجوری بیشتره و گرنه مشکلی از لحاظ تایپ نداره. خواستی منتظر باش بقیه هم نظر بدن.ولی بگم پشیمون نمیشی از خریدش.

2. 3 کاربر از masoud45 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

واقعا موندم بین Sony VAIO CW21FX و dell 5010 کدوم رو بخرم!!
    برای من که بازی مهم نیست و بیشتر کارم تایپ کردن و فیلم دیدن (کارهای دانشجوییه) کدوم بهتره؟؟؟
    منتظر نظر دوستان هستم........

برند سونی حدود 200 تا 300 تومن با دل فاصله قیمت داره ...
    بنابراین اگر هر دو یک کانفیگ داشته باشند .. یعنی مشخصات سخت افزاریشون یکی هم باشه سونی گرونتر واست در میاد

مزایای لپتاپ سونی تو این دو مورد به نظرم خلاصه میشه :

گارانتی 3 ساله در مقابل گارانتی یک ساله دل (اونم نه هر گارانتیی ... )

کیفیت صفحه نمایش بالا با زاویه دید قوی نسبت به تمام برندهای سازنده لپتاپ در جهان

حالا مقایسات پایین رو در نظر بگیر :
    مدل cw21fw از کارت گرافیک ضعیف Nvidia GeForce GT 310M GPU 256 MB UpTo 1790 MB بهره میبره که در مقابل 5470 در مدل 5010 حرفی برای گفتن نداره ... اگر قصد داری به بنچ مارکتها توجه کنی و حرف منو قبول نداری بحثش جداست و اختیار با خودته .. من وظیفه دارم حقیقت رو بهت بگم

صفحه نمایش مدل سونی 14.1 و LCD هست ... یعنی کوچکتر از 5010 و فاقد led

cw 21fw از سیستم‌عامل ویندوز 7 اورجینال بهره میبره که برای خیلیها مهمه و همین مساله هم رو قیمتش آورده .. (برای من اصلا به شخصه این مساله مهم نیست )

نظر خواستی بزار بگم :

با همه این تفاسیر من به شخصه هیچ موقع نمیام مدل سونی پیشنهادی شما رو بخرم ... چون فقط دارم پول اضافه به نظرم میدم و رو برند خاصی حساس نیستم .. به نظرم کیفیت رنگ صفحه نمایش 5010 فوق العادست .. حتی اگر تو سایت دل هم برید تو معرفیش به این موضوع اشاره کرده و از لذت دیدن عکسها صحبت میکنه ..
    در ضمن شما کیف و موس هم مجانی دریافت میکنید .. کیف چرم دل

با تمام این تفاسیر
    چون شما قصدتون دیدن فیلم هست بیشتر به خاطر صفحه نمایش بهتر مدل سونی رو پیشنهاد میکنم ... با در نظر گرفتن اینکه مساله پول براتون مهم نباشه .. وگرنه آدم منطقی نباید مدل سونی رو بخره

4. 5 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

برند سونی حدود 200 تا 300 تومن با دل فاصله قیمت داره ...
    بنابراین اگر هر دو یک کانفیگ داشته باشند .. یعنی مشخصات سخت افزاریشون یکی هم باشه سونی گرونتر واست در میاد

مزایای لپتاپ سونی تو این دو مورد به نظرم خلاصه میشه :

گارانتی 3 ساله در مقابل گارانتی یک ساله دل (اونم نه هر گارانتیی ... )

کیفیت صفحه نمایش بالا با زاویه دید قوی نسبت به تمام برندهای سازنده لپتاپ در جهان

حالا مقایسات پایین رو در نظر بگیر :
    مدل cw21fw از کارت گرافیک ضعیف Nvidia GeForce GT 310M GPU 256 MB UpTo 1790 MB بهره میبره که در مقابل 5470 در مدل 5010 حرفی برای گفتن نداره ... اگر قصد داری به بنچ مارکتها توجه کنی و حرف منو قبول نداری بحثش جداست و اختیار با خودته .. من وظیفه دارم حقیقت رو بهت بگم

صفحه نمایش مدل سونی 14.1 و LCD هست ... یعنی کوچکتر از 5010 و فاقد led

cw 21fw از سیستم‌عامل ویندوز 7 اورجینال بهره میبره که برای خیلیها مهمه و همین مساله هم رو قیمتش آورده .. (برای من اصلا به شخصه این مساله مهم نیست )

مرسی واقعا
    عالی بود

6. این کاربر از masoud45 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه cyrus2500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ممنون از دوستان عزیز پاسختون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ولی یه نکته ای هست که شما اصلا بهش توجه نکردید....وزن لپ تاپ رو هم در نظر بگیرید...دل تقریبا نیم کیلو از سونی سنگینتره! در ضمن من شنیدم صفحه 15.6 اینچ زیادی بزرگه و چشم و اذیت میکنه....کارت گرافیک بالا به غیر از بازی به چه درد میخوره؟؟
    حالا جدا از همه اینها ایا میشه طوله عمر و کیفیت قطعات سونی رو با دل مقایسه کرد؟؟؟
    هزینش برام مهمه ولی میخوام یه چیز خوب باشه که تا چند سال واسم کار کنه....
    راستشو بخوای هنوز نتونستم تصمیم بگیرم سونی 1050000 تومان است. اگه پیشنهاد دیگه ای هم میتونید بدید ممنون میشم...
    عیده همگیتونم مبارک

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

ممنون از دوستان عزیز پاسختون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ولی یه نکته ای هست که شما اصلا بهش توجه نکردید....وزن لپ تاپ رو هم در نظر بگیرید...دل تقریبا نیم کیلو از سونی سنگینتره! در ضمن من شنیدم صفحه 15.6 اینچ زیادی بزرگه و چشم و اذیت میکنه....کارت گرافیک بالا به غیر از بازی به چه درد میخوره؟؟
    حالا جدا از همه اینها ایا میشه طوله عمر و کیفیت قطعات سونی رو با دل مقایسه کرد؟؟؟
    راستشو بخوای هنوز نتونستم تصمیم بگیرم سونی 1050000 تومان است. اگه پیشنهاد دیگه ای هم میتونید بدید ممنون میشم...
    عیده همگیتونم مبارک
    من دوستم لپ تاپ میفروشه گفتم بهش هر وقت احساس کردی یه لپ تاپ اومد به درد بخوره بهم بگو بگیرم 5010 اومد بهم گفت اون چیزی که میخواستی اومده.واسه باباش هم 5010 گرفت.
    اول که لپ تاپ رو دیدم گفتم صفحه بزرگی داره به درد نمی خوره گفتم ضد حال میزنه ولی چند روز که گذشت نه تنها پشیمون نشدم بلکه الانم که الانه میگم خدا رو شکر که led 15 گرفتم.
    وزنش خوب یه کم بیشتره ولی اونقدی نیست که فکر کنی یه بار سنگین باشه
    در مورد کارکردش من خودم روزی حدود 15 ساعت ازش استفاده می کنم. متظر بقیه نظرات باش

9. 2 کاربر از masoud45 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

عیده همگیتونم مبارک
    سنگین بودن لپتاپ دیگه خداییش خیلی حساسیت عجیبی رو میطلبه چون اصلا شما حس نمیکنید وزن 5010 رو
    عزیز شما آدم خیلی حساس و سختگیری با این حساب هستید پس پیشنهاد میکنم همون سونی رو بخرید که بعدا پشیمون نشید

11. 3 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه cyrus2500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

یادم رفت بگم با اینترنت هم خیلی زیاد کار میکنم....
    از لحاظ قابلیت اینترنت بی سیم (وایرلس) کدوم یکی بهتر جواب میده؟
    ایا کسی هست که از خرید این لپ تاپ پشیمون باشه؟؟؟!!
    Last edited by cyrus2500; 09-09-2010 at 23:13.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    قوچان

1

سلام دوستان

نه عزیز مطمئن باش پشیمون می شی از خریدش. تو این بخش فقط 2 یا 3 نفرند که با مشکل (سوختن هارد) مواجه شدن! یکیش من. ولی اصلا پشیمون نیستم چون خدا نکرده اگه چینین اتفاقی هم (اونم به ندرت) واست بیوفته گارانتی واسه چیه پس؟ می فرستی گارانتی یه هفته ای واست تعویض می کنند.

راستی دوستان از بد شانسی من مطلع اند دیگه! الان 3 هفته است که لپ تاپم هنوز دستم نرسیده!!! دیگه موندم چیکار کنم! از گارانتی نامعتبر نخرین مثل من ندونیم چیکار کنین! مال من گارانتیش فارسه (Fares) من که تا به حال تو نت چیزی از این شرکت ندیدم! دوستان سایتشو دارین؟

14. این کاربر از rickykaka بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ما همه از 5010 راضی هستیم
    شما ببین همه سونی داره ها(البته اون مدل خاص) راضی هستن؟
    اگه حساس باشی تنها چیزی که شما میتونی تو این لپ تاپ اشکال بگیری مانیتورشه که اونم در مقابل خیلی از لپ تاپ ها بهتره و چند مدل از سونی ها مانیتور بهتری از نظر زاویه دید دارن
    راستی به نظر من 15.6 اینچ بگیر ، اصلا بزرگ نیست ، کوچیکتر بگیری ممکنه پشیمون شی
    Last edited by sheytoon001; 10-09-2010 at 01:23.

16. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sayanermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

منم از اینترنت وایرلس استفاده میکنم! به جرات میگم خیلی نصب راحتی داره و کارکردن باهاش لذت بخش!! مشکلی هم از نظر شناختن و ... نداره!! حداقل تا به امروز که دارم استفاده میکنم من مشکلی نداشتم باهاش!!
    شک نکن پسر!! کل بچه ها میگن عالیه!! من دو روز پیش برای یکی از دوستان هم از اونا گرفتم!!

18. 2 کاربر از sayanermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •