تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 449 اولاول ... 165662636465666768697076116166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

مهران جان ما که تو ایرانیم سرعت اینترنت .......... به خاطره همین فعلا یکیشو آپلود کردم
    البته الان برام یک ایمیل اومد که که یکسری از فایل هایی که فرستاده بودم توی آپدیت های بعدی فیکس میشه
    این فایلی که لینکشو پایین گذاشتم از دسته ی اون فایل هایی هست که میگه ویروسه (یک فایله برای Winroute)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    pass: 123
    اینم لینکش در virus total

کد:
    Last edited by myusac; 29-10-2010 at 11:58.

2. 4 کاربر از myusac بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

از سرور حذف شده ، آرشیو کنید اینجا آپلود کنید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 2 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال 01110362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tabarestan-Tehran

پيش فرض

دوست عزیز مشکل شما با اهنمایی های دوستان حل شد یا نه؟
    من جواب ندادم چون راهنماییه دوستان و همچنین اون 2 لینکی که drhaniball عزیز معرفی کردند به نظرم کافی اومد. اما اگر حل نشده بگو یک فکری به حالش میکنیم.
    اون 2 پستی که دکتر زحمت کشیده رو که دیگه استا شدیم البته دکتر لطف کرده. اما نکته اون محتوی مخفی بود که از چشمم دور موند.مرسی از شما وهمه بچه های که فکر حل کردن مشکل همدیگه هستند.
    ( چه خوب میشد که تو ایران خودمون هم همچین حسی وجود داشت وهر کی به فکر جیب و منافع خودش نبود)
    به امید اون روز .

6. 2 کاربر از 01110362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

دوست من روزی که تو به امیدش نشستی از نسل بعد من وتو است والان که توش هستم.(حال). درسته ما ایرانی ها فقط به فکر پول در اوردن هستیم و کاری را که ادم براش میخواد انجام بده و داخل ان پول و منافع باشد حس دوستی و رفاقت از بین میرود.اما به امید روزی که شما منتظر ان هستید

8. 2 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

مهران جان ما که تو ایرانیم سرعت اینترنت .......... به خاطره همین فعلا یکیشو آپلود کردم
    البته الان برام یک ایمیل اومد که که یکسری از فایل هایی که فرستاده بودم توی آپدیت های بعدی فیکس میشه
    این فایلی که لینکشو پایین گذاشتم از دسته ی اون فایل هایی هست که میگه ویروسه (یک فایله برای Winroute)
    کد:
    pass: 123
    اینم لینکش در virus total

کد:
    دوست عزیز فایل رو چک کردم و این فایل بعنوان ویروس و یا تروجان و حتی Adware و یا Spyware شناخته نمیشه.... البته نمونه های دیگه ای از آلودگی هم مانند Rootkit, Worm و غیره داریم. کمودو و Sophos این فایل رو بعنوان یک برنامۀ IP SCAN میشناسند و برای شناسایی هم از کلمۀ Application یعنی نرم افزار یا برنامه استفاده کردند. یک سری برنامه های دیگه هستند که مثلا خودشون برنامه های سالمی هستند و ممکنه اکثرا هم ازشون استفاده کنند اما چون در فایل ستاپ این برنامه و موقع نصب تولبارهایی که نباید نصب بشند بصورت پیشفرض تیک خودرند بنابراین کمودو دیگر آنتی ویروسها این برنامه ها رو به صورت Unwanted Application یعنی برنامه هایی که هر کسی دلش نمیخواد در کامپیوتر داشته باشه شناسایی میکنند و نه بعنوان ویروس یا تروجان.

پس موقع شناسایی به پیغامی که آنتی ویروس بهتون میده دقت کنید. این بعضی از قانونهایی که کمودو برای نامگذاری مخربها از اون استفاده میکنه.

ApplicUnwnt: برنامه هایی که هر کاربری دوست نداره در سیستمش نصب کنه مانند Adware programs, Joke programs, Dialer applications یا غیره.

ApplicUnsaf: برنامه هایی که کاملا قانونی هستند و ممکنه حتی امضای دیجیتالی هم داشته باشند اما چون این برنامه ها گذشتۀ خوبی ندارند و نشون دادند که یا خودشون میتونند به تنهایی مخرب باشند و یا جزوی از فایل های کمک کننده برای مخربها باشند مانند Fake av programs, fraud tools, irc clients,keyloggers و غیره...

Application: دقیقا مثل بالایی اما با درجۀ خطرناک بودن پایین و در حد Low, مانند بعضی از برنامه های server/client و یا بعضی از برنامه های تجاری که استراق سمع میکنند و غیره...

مثلا یکی از نمونه های شناسایی شده میتونه با اسم ApplicUnsaf.Win32.FraudTool.xXx.yYy شناسایی بشه, این نوع شناسایی معمولا برای کاربران معمولی و Basic گذاشته شده تا این کاربران را از وجود اونها مطلع کنه و دلیل شناسایی شدنش هم اینه که در یکی از 3 مورد بالا قرار میگیره. اما شما همیشه اختیار انتخاب کردن را دارید و اگر فکر میکنید که یکی از برنامه های همیشگی شما شناسایی شده میتونید با انتخاب گزینۀ Exclusions اون رو به exclusion list یا فایل های نادیده گرفته از آنتی ویروس اضافه کنید.

10. 4 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

خوب حرف شما درست ولی اینجوری تشخیص فایل آلوده یکم مشکل میشه

داره خودمونی میشه ezat451's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

درود:
    ما كه نتونستيم با كومودو در اين چند روز كنار بياييم چند روز قبل مشكل اجرا نشدن برنامه super internet tv را داشتم و امروز نيز بطور كل اينترنت ADSL من چند ساعتي قطع بود با مركز ISP تماس گرفتم گفتن از مركز مشكلي نداري و وقتي جريان انتي ويروس رو گفتم گفتن انتي ويروسو عوض كن ببين چي ميشه وقتي انتي رو عوض كردم مشكلم برطرف شد آقا مهران اين همه زحمت كشيدن ولي هرطوري مي خوام باهاش كنار بيام متاسفانه مي بينم نميشه نمي دونم ديگه چكار كنم در ضمن در طول اين چند سال هرگز چنين مشكلي نداشتم

13. این کاربر از ezat451 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

خوب حرف شما درست ولی اینجوری تشخیص فایل آلوده یکم مشکل میشه
    عزیز این حرف من نیست بلکه قانونیه که تیم آنالیز کمودو تعیین کردند. در ضمن مگه Fake av و یا همین IP Scanner جزو فایل های آلوده بحساب نمیان؟ اگر دوست داری یدونه Fake-AV بهت میدوم برو بدون کمودو اجراش کن ببین چه بلایی سر کامپیوتر میاد. IP Scanner هم درسته مثل Fake-AV نیست و در یک گروه قرار نمیگیرند اما بالاخره باید تشخیص بده که منی که از همه جا بی خبرم وقتی اجراش کنم بفهمم یک خطری و یا چیزی داره که کمودو شناساییش کرده.

در ضمن این قابلیت رو فقط کمودو نداره بلکه فرق کمودو در اینه که از همون اول تشخیص اینگونه فایل ها بصورت پیشفرض براش تعیین شده وگرنه در آنتی ویروس های دیگه هم وجود داره اما باید فعالش بکنی.

مثلا در کسپرسکی باید Others رو فعال کنی.
    در Avast باید برای تمام Shield هاش PUP را فعال کنی.
    در Avira Antivir باید قسمت هایی رو که در عکس زیر میبینی فعال کنی. اگر دقت کنی Application را هم توشون میبینی.

و همچنین دکتر وب ...

حالا با توجه به این توضیحات ممکنه یکی دوست نداشته باشه اینگونه تشخیص ها انجام بشه و یکی هم دوست داره که همیشه فعال باشه. در اینجا دیگه نظرات متفاوته و کاریش نمیشه کرد.

15. 4 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ممنون
    3سوال

1. چجوری میتونم فایل هام را از لیست Exclusions خارج کنم؟؟؟
    2.شما گفتی توی آنتی ویروس های دیگه هم باید فعال بشه میخوام بدونم توی کومودو چجوری غیرفعال میشه؟؟؟
    3.به چند تا فایل دیگه هم گیر داده ولی حجمشون خیلی بالا حدود 80 مگ به غیر از اینکه به لیست Exclusions اضافه کنم راه دیگه ای نداره که تشخیصشو اصلاح کنه مثلا یکی از فایل ها آنتی ویروس پانداست نسخه ی 2009
    Last edited by myusac; 29-10-2010 at 22:49.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

ممنون
    2سوال

1. چجوری میتونم فایل هام را از لیست Exclusions خارج کنم؟؟؟
    2.شما گفتی توی آنتی ویروس های دیگه هم باید فعال بشه میخوام بدونم توی کومودو چجوری غیرفعال میشه؟؟؟
    پست زیر رو برای سوال اولتون بخونید. عکس ها رو که دیدید فایلتون رو انتخاب میکنید و Remove رو میزنید.

کد:
    2. در آنتی ویروس کمود همۀ تشخیص ها بصورت پیشفرض فعاله و نمیشه تشخیصی رو غیر فعال کرد.

18. 3 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •