برا من که نوشته:EA/IRANو غیر قابل تغیر هست من از سام گرفتم.امیدی هست که بشه فعال کنن؟![]()
برا من که نوشته:EA/IRANو غیر قابل تغیر هست من از سام گرفتم.امیدی هست که بشه فعال کنن؟![]()
راستش از بانه که خریدم یه کارت ویزیت داد و گفت رسیدی اصفهان زنگ بزن به این شماره میاد برات هم زبان فارسی و هم ----T رو فعال میکنه و 10 تومان هم میگره بدبختانه کارت ویزیت رو گم کردم
راستی چرا مال من منو فارسی نداره ؟
-ان شاا... اگر سري هاي 6 و8 باشه كه فعال ميكنند ظاهرا
---------- Post added at 01:28 AM ---------- Previous post was at 01:26 AM ----------
-مالزيايي ها دو مدل هستند (در واقع دو نوع متفاوت از local set )
-توي بعضي ها بر روي ايران هست كه خوب منوي فارسي وانگليسي داره
-توي بعضي ها بر روي ايران نيست و منوي فارسي نداره منتها عربي داره
عزیزان تمام صفحات را خواندم ولی بیشتر سردرگم شدم .دوستان فکر کنم هماهنگ و دقیق سوال کنیم و اساتید جواب بدند از ÷راکندگی سوالات جلوگیری بشه.
در c7000 که از بانه تهیه شده و ÷شت آن ساخت مالزی زده و با ورود به منوی مخفی local set رو EA_IRAN و غیرفعال است:
1) از چه سایتی فایل آ÷گرید دریافت شود بهتر است؟
2)راه کم کردن ابری شدن تصویر (کشیدگی تصویر در حرکت) چیست؟
3)آیا تلویزیون دیجیتال ----T را میتوان فعال کرد؟ در کدام بخش منو دنبال آن بگردیم؟ظاهرا تا کنون مشکل همه نیز همین است.صرفا اگر کسی نتیجه مثبت گرفته روش و یا نیازمندیهای اون رو بنویسه.مثلا باید ÷ول بدیم یکی بیاد راش بندازه.
4)برای اینکه صدای تلویزیون مثلا شبکه 1 از باندای سینمای خانگی ÷خش بشه چه کار باید کرد؟ حتما باید کابل digital audio نوری از تلویزیون به سینمای خانگی وصل کرد؟ سینمای خانگی samsung 455
5) تنظیم تصویر برای ÷خش full hd روی 1080p بهتر است یا 1080i؟
6)دوستان اگر سوال دیگه ای به ذهنشون میرسه عنایت کنن دقیق بفرمایند. ممنون از اساتید سایت
[QUOTE=t_tanhayam;5738149]-ان شاا... اگر سري هاي 6 و8 باشه كه فعال ميكنند ظاهرا
---------- Post added at 01:28 AM ---------- Previous post was at 01:26 AM ---------
برا من که سری هفته!پس بیخیال باید بشم
سلام
مدل تلویزیون من 46c6960 هست---چند سوال
برای آپدیت فریمور توی سایت سامسونگ ایران،2تا مشکل دارم
1)مدل 6900 را فقط داره(البته میدونم مدل 6900 مدل درست هست)
2)فقط فایل آپدیت 42اینچ را داره--ولی از من 46هست
میخواستم بدونم 2مورد بالا باعث بروز مشکل نمیشود؟؟؟؟
در مورد كد فعال سازي DIVX تو C7000 ميخواستم بدونم چه تفاوتي بين XVID وDIVX هست چون من الان دارم فيلماي با فرمت XVID رو به راحتي با TV مي بينم .ايا بازم بايدDIVX رو فعال كنم؟
سوال ديگه اينكه تو دستورات فعال سازي ديدم نوشته از اين به بعد ميتونيد فيلمايي(با فرمت DIVX) رو كه خريداري كرديد مشاهده كنيد اين باعث ايجاد محدوديت تو ديدن فيلماي كپي و دانلودي كه ما داريم نميشه؟
-الان در سايت مالزيايي كه تفاوتي با مدل هاي با گارانتي نداره براي هر سايزي اپديت 1013 وجود داره بزرگوار:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-divx در واقع يك كدك ثبت شده و توسط شركت خاصي فروخته ميشه اما xvid يك كدك در واقع مجاني و Open Source هست كه معمولا كيفيت بهتري هم داره
-در مورد كدك ها توصيه ميكنم اين پست رو بخونيد :
-و اما در مورد C7000 هيچ نيازي به اين اپديت نيست وبدون دردسر اجرا ميكنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از کمکت
حالا 2تا سوال دیگه؟؟؟؟؟
1)زبان فارسی داره؟؟؟
2)فرق خاصی میکنه یا نه؟؟؟
3)اگه مشکلی پیش نیاد گارانتی باطل نشه؟؟؟؟؟
اااااا-انگار 3تا شد---شرمنده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)