تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: هدف مخابرات از ارائه ADSL ؟

راي دهنده
518. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کاهش قیمت اینترنت

90 17.37%
  • رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت

25 4.83%
  • انحصار طلبی و حذف رقبا

155 29.92%
  • مانیتورینگ کاربران

248 47.88%
صفحه 66 از 265 اولاول ... 165662636465666768697076116166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 2641

نام تاپيک: سرویس ADSL مخابرات تهران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

به نظر من بریم درخواست نوبت بدیم هر وقت نوبتمون شد اینو قطع میکنن اونو وصل !

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

خب باید صبر کرد ... روی همون پورت یعنی نمیشه افزایش سرعت داشت؟اونطوری که باز میریم تو صف طولانی
    این رو میدونم که دروغ محضه حالا چرا
    همه دوستان میدونن که منطقه دو مخابراتی مشکل داره از لحاظ adsl چون مراکز مخابراتی اش
    کوچیکه و همه مینالن نمونه بارزش مرکز سلمان فارسی که معرف حضور همه است
    یکی از شرکت های محدودی که تو این منطقه سرویس میداد شاتل بود ولی همه دوستان میگفتن پورت خالی
    نداره وپورت ها رو برای شرکت ها که سرویس های گرون قیمت رو بر میدارن نگر میداره
    یه نمونه دیگه اش هم شرکت سپنتا تو این شرکت در ماه اول شما سرعت 128 رو انتخاب میکنید بعد از ماه بعد موقع شارژ که بصورت الکترونیکی
    انجام میشه اگر بخواید اونو به سرعت دلخواه تعغیر میدید
    یعنی خلاصه کلام اینه که رو یه پرت میشه هر سرعتی داد از 64k تا 1 مگ
    Last edited by mehryar1973; 10-10-2010 at 21:14.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اتفاقا کسانی هم که از صبانت دارن سرعت روزانه و شبانشون متفاوته ! اینم یه شاهد دیگه بر اینکه سرعت رو نرم افزاری محدود میکنن نه سخت افزاری.
    مگر اینکه شبا پورت همه رو تغییر میدن دوباره صبح اصلیه رو میذارن سر جاش !!!!!

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

دوستان امروز زنگ نزدن خونتون و با یه صدای ضبط شده نگفتن مخابرات ای دی اس ال واگذار میکنه بیاین بگیرین ؟

به ما زنگ زدن. دو تا خط به فاصله ی کمتر از دو سه دقه زنگ خورد. این جوری به نظر میاد میخوا کل تهران ای دی اس ال دار بشن و بقیه شرکتها از نون خوردن بیافتن. ولی خدا کنه سرعت رو بالا ببرن. ما که داریم میمیریم.

راستی فمر پر میکردم برای ای دی اس ال دو تا گزینه داشت برای ارتقای سرعت. به نظر میاد یه برنامه هایی پیش بینی شده.

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان امروز زنگ نزدن خونتون و با یه صدای ضبط شده نگفتن مخابرات ای دی اس ال واگذار میکنه بیاین بگیرین ؟

به ما زنگ زدن. دو تا خط به فاصله ی کمتر از دو سه دقه زنگ خورد. این جوری به نظر میاد میخوا کل تهران ای دی اس ال دار بشن و بقیه شرکتها از نون خوردن بیافتن. ولی خدا کنه سرعت رو بالا ببرن. ما که داریم میمیریم.

راستی فمر پر میکردم برای ای دی اس ال دو تا گزینه داشت برای ارتقای سرعت. به نظر میاد یه برنامه هایی پیش بینی شده.
    نه اما کیفیت ADSL مخابرات خیلی پایین اومد

بشین تا توفیقمون بشه نمیشه

تقي‌پور: اينترنت ملي 10مگابیتی به خانه‌ها می‌آید، اما از اينترنت جهاني تفكيك مي‌شود

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

چی بشه

داره خودمونی میشه Howard24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من نمیدونم این قضیه برداشت سقف محدودیت از 128 به 512 چقدر صحت داره ولی ایمیل دادم به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ازشون سوال کردم در صورت ابلاغ این قانون 512 یا 1 مگ میدن یا نه ..
    که این جواب رو دادن و البته به صورت فینگلیش lol

با سلام
    مشترک گرامی، در حال حاضر ADSL با سرعت 128 و در صورت موافقت مدیر کل منطقه با سرعت 256 کیلو به مشترکین عرضه میشود ...

الان هم بهشون ایمیل دادم ببینم با کارت دانشجویی تا چقدر میدن ...

داره خودمونی میشه f.ka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من برای صدمین بار در دو سه سال گذشته یعنی از وقتی فیبر لعنتی ای دی اس الم رو قطع کرد،چند روز پیش رفتم مخابرات ببینم چی میشه.طبق معمول همون حرفهای بیخود همیشگی رو زدن.اول صبحی با نصفیشون داد بیداد کردم..آخرش هم اتاق رئیسشون رو نشون دادن.اونم که بدتر از همه.آخرش گفتم میرم شکایت میکنم شما حق نداشتین بدون اطلاع مالک،کابلها رو به فیبر تغییر بدین.(اینرو تو یکی از پستها خونده بودم که میگفتن میتونید شکایت کنید)اما کو وقتش؟!!
    به هر حال هنوز درگیر فیبر هستم.این پروژه طرح فیبر تا خانه ها هم مثل اپراتور سوم رو هواست.معلوم نیست کی اجرابشه.
    کلام آخر اینکه جدیدا کسی تونسته از مخابرات عرب سرخی روی فیبر adsl بگیره؟
    سلام منم همين مشکل شمارو دارم با اين تفاوت که مرکز ما الغدير،اگه يه موقع اين مشکلتون حل شد اينجا اعلام کنيد ما هم در جريان باشيم

اگه نباشه جاش خالی می مونه NAZISM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    Irän-Deütschland

پيش فرض

آقا امروز این سرویس اینترنت مخابرات ما ردیف شده 72 ساعت دیگه وصل میکنند
    منتها مخابرات خودش مودم نداد بهمون؛گفتند باید از بیرون تهیه کنید
    حالا یه چند تا سوال پیش اومد
    1-چه مودمی پیشنهاد میکنید البته ترجیح میدم بی سیم باشه که تو محل کارمان هم به موبایل وصل بشه هم به لپ تاپ؟ (قیمتشم اگر بگید خیلی عالی است)
    2-این مودم مگه نباید کانفینگ بشه؟
    3-چرا مخابرات خودش مودم نداره یعنی مودم تمام کردند؟یا از این مودم چینی ها بوده که یک بار مصرف هستند؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه NAZISM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    Irän-Deütschland

پيش فرض

1-چه مودمی پیشنهاد میکنید البته ترجیح میدم بی سیم باشه که تو محل کارمان هم به موبایل وصل بشه هم به لپ تاپ؟ (قیمتشم اگر بگید خیلی عالی است)
    3-چرا مخابرات خودش مودم نداره یعنی مودم تمام کردند؟یا از این مودم چینی ها بوده که یک بار مصرف هستند؟

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

تو فروم راهنمایی برای خرید قطعات دوستان یه تی پی لینک 43 تومنی پیشنهاد کردن که 4 تا لن و وایرلس داره. منظورم بی سیمه. مثلا به لپ تاپ وصل میشه . نمیدونم به گوشی هم وصل میشه یا نه.

وایرلس که میگم منظورم ای دی اس ال وایرلس ایرانسل نیست. منظورم اینه که به جای وصل شدن با کابل شبکه از وایرلس لپ تاپ استفاده میشه و وصل میشه.

اونجا سر بزن ببین چی معرفی کردن.

تنظیمش هم کار همش 5 دقه هست که باز تو تاپیکا گفتن چی به چیه.

11. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •