نسخه pc رو کسی بازی کرده ؟ تمام dlc ها رو داره ؟ مخصوصا داوینچی ؟
نسخه pc رو کسی بازی کرده ؟ تمام dlc ها رو داره ؟ مخصوصا داوینچی ؟
سلام دوستان ...
خواهشا مسائل و مشكلات مربوط به نصب بازي و جواب دادن گرافيك و رم و CPU رو در اين تاپيك مطرح كنيد:
تاپيك فعلي صرفا جهت بحث در مورد نحوه ي بازي / داستان بازي / مراحل بازي و مشكلات گيمر ها در مراحل و نقد و ... هست ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون![]()
راهنمای تصویری و قدم به قدم بازی رو با لینک مستقیم از سایت زیر بگیرید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واقعا این چند صفحه آخر تاپیکو ببینید خودتون خنده تون نمی گیره؟ در مورد همه چی صحبت کردین به جز خود بازی!!
در مورد چیزایی مثل دین و ماسون ها و .... می تونید یه گروه بزنید تا از صبح تا شب در موردشون بگید ولی اینجا به هیچ وجه جاش نیست...
بعدشم مثل اینکه خیلی ها با این قانون جدید انجمن آشنا نیستن! در مورد مسائل مربوط به کرک و سیستم مورد نیاز و لینک دانلود و سالم بودن بازی و این جور چیزا کلا فقط و فقط در تاپیک مخصوص مشکلات نصب و اجرای هر بازی که زده میشه می تونید پست بدین
توجه کنید که میگم فقط و فقط ! حالا اگه اون تاپیک زده نشده بود باز یه بهونه داشتین ولی الان به هیچ وجه نباید این کارو کنید
به زودی هم مطمئنا این تاپیک پاکسازی میشه و خواهشا دیگه از این به بعد به این چیزایی که گفتم توجه کنید....
لینک اون تاپیک مشکلات نصب و اجرای این بازی هم اینه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم بازی رو خریدم و نصب کردم ...
زیاد بازی نکردم ولی تا الان که دقیقا حس کردم دارم AC2 بازی میکنم![]()
یعنی هیچ تنوعی توش نیس !! ؟! !!!
البته الان برای قضاوت کردن زوده![]()
الان این بازی واسه پی سی اومده؟ با کرک درست درمون؟
عزیزم شما چقدر بازی کردین که این حرفو میزنید؟ اصلا اول بازی که خود 2 هستش. تا آخر برید بازیو . می بینید که خیلی تفاوت داره.
فقط پنج شیش دقیقهعزیزم شما چقدر بازی کردین که این حرفو میزنید؟ اصلا اول بازی که خود 2 هستش. تا آخر برید بازیو . می بینید که خیلی تفاوت داره.![]()
خسته نباشی
اون پیشرفتی که از 1 با 2 دیدی ، از 2 به این هم میبینی .
خیلی خوب شده بازیش، من که لذت بردم .
شماره یک : ضعیف
شماره 2 : خوب
این شماره : خیلی خوب
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)