چرا اپل از صفحات AMOLED در گوشیهاش استفاده نمیکنه؟![]()
![]()
چرا اپل از صفحات AMOLED در گوشیهاش استفاده نمیکنه؟![]()
![]()
چرا سامسونگ از صفحاتی با تکنولوژی رتینا در گوشیهاش استفاده نمی کنه ؟![]()
![]()
چون سیاست اپل برخود متکی بودن ، نه تقلید از دیگران.
در ضمن retina display اگر از amoled بهتر نباشه ، مطمئن باش چیزی کم نداره.
شما اول بفرمایید اشکال Retina چیه و برتری AMOLED نسبت بهش چیه ؟؟؟
خیر با زوم کردن هم هیچ مشکلی پیش نمیاد.
به دو دلیل:
1. هنوز هیچ کس نمی تونه صفحه های AMOLED رو با تراکمی که Apple مد نظرشه (326ppi) تولید کنه.
2. هیچ تولید کننده AMOLED ای در دنیا نیست که بتونه به تعدادی که Apple نیاز داره صفحه AMOLED تولید کنه.
این دو محدودیت برطرف بشه، Apple هم به جای LCD میاد و از OLED استفاده می کنه. مطمئن باشید ..
گرچه همین الان هم LCD های IPS ای که استفاده می کنه از نظر کیفیت دست کمی از AMOLED های فعلی نداره.
من فکر میکنم دلیلش این:
اپل نمیخواد به شرکت سامسونگ (رقیب سرسختش) متکی باشه . چون میدونید که htc بیشتر از اپل تولید نکنه کمتر هم تولید نمیکنه. پس مطمعن باشید سامسونگ میتونه برای شرکت اپل به هر تعدادی که بخواد amoled تولید کنه. درضمن سامسونگ تونسته در 3.3 اینچ تعداد 480x800 پیکسل بزنه اونوقت فکر میکنید نمیتونه در 3.5 اینچ 640x960 پیکسل بزنه؟ میشه یه منبع برای اون حرفتون بیارید؟درضمن من خودم بدجوری خاطر خواه ایفون 4 شدم. واقعا اگه قیمتش مناسب بشه حتما میخرم.. البته اگه مشکلاتش هم حل بشه..
الان قیمتش چنده تو ایران ؟
دوست عزیز به نظر می رسه شما اخبار رو دنبال نمی کنید، البته شاید هم دنبال کنید ولی با توجه به آواتار و امضاتون خب این صحبت ها بعید نیست..
در هر صورت:
Samsung بزرگترین OEM محصولات اپل در دنیاست. از پردازنده های آیفون/آیپاد/آیپد و چیپ های حافظه همگی این قطعات گرفته تا رم ها و SSD های مک بوک ها و تمام مک ها توسط سامسونگ تولید میشه.اپل نمیخواد به شرکت سامسونگ (رقیب سرسختش) متکی باشه .
Apple هم بزرگترین مشتری قطعات OEM سامسونگ در دنیاست. حالا یک صفحه نمایش روی همه اینها مطمئن باشید در صورتی که شرایطش باشه به نفع هردوشونه ..
سود این دو کمپانی در اینه که با هم باشن .. نه ضد هم. (نه Apple تولید کننده قطعاتی مثل سامسونگ پیدا می کنه، نه سامسونگ مشتری بزرگی مثل Apple)
متاسفانه فن بوی های این دو برند با چشم دشمنی به همدیگه نگاه می کنن در حالی که روابط دو کمپانی جزو بهترین روابط بین کمپانی های الکترونیک دنیاست
شما تمام آیفون ها و آیپاد ها (تاچ، نانو، ...) و آیپد ها رو کنار هم بگذارید ببینید HTC چه کسری از اون رو تولید می کنه (اصلا رقم درصدش، دو رقمی میشه؟چون میدونید که htc بیشتر از اپل تولید نکنه کمتر هم تولید نمیکنه.)
پیشنهاد می کنم اخبار رو کمی پی گیری کنید.پس مطمعن باشید سامسونگ میتونه برای شرکت اپل به هر تعدادی که بخواد amoled تولید کنه.
سامسونگ همین حالا نمی تونه به اندازه کافی برای HTC صفحه AMOLED تولید کنه و فعلا فقط برای خودش تولید می کنه.. و HTC دوباره برگشته به LCD برای محصولاتش.
الان LG Display هم که سازنده IPS LCD های Apple هست (آیفون، آیپاد، آیپد) اعلام کرده به خاطر حجم زیاد سفارش های Apple تا اواسط 2011 هیچ سفارش دیگه ای از هیچ کمپانی ای قبول نمی کنه.
480x800 در 3.3 اینچ: 282ppiدرضمن سامسونگ تونسته در 3.3 اینچ تعداد 480x800 پیکسل بزنه اونوقت فکر میکنید نمیتونه در 3.5 اینچ 640x960 پیکسل بزنه؟
460x960 در 3.5 اینچ: 326ppi
تفاوتشون فکر می کنم مشخص باشه.
+
شما فقط یک محصول (نه از سامسونگ، از هر برندی، هر وسیله ای) مثال بزنید که حداقل 326ppi باشه و از AMOLED استفاده کرده باشه ؟
Steve Jobs @ WWDC 10 Keynoteمیشه یه منبع برای اون حرفتون بیارید؟![]()
بسیار عالی ..درضمن من خودم بدجوری خاطر خواه ایفون 4 شدم. واقعا اگه قیمتش مناسب بشه حتما میخرم.. البته اگه مشکلاتش هم حل بشه..
موفق باشید.
چرا؟!
چون همین خیلیا که میگیم از روابط تجاری این دو کمپانی بی خبرن و صرفا اون چیزایی که توو بازار پیدا میشه رو منبع مقایسه قرار میدن...
حاجی iPod که IPS دارش رو نداریم: دیالان LG Display هم که سازنده IPS LCD های Apple هست (آیفون، آیپاد، آیپد) اعلام کرده به خاطر حجم زیاد سفارش های Apple تا اواسط 2011 هیچ سفارش دیگه ای از هیچ کمپانی ای قبول نمی کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)