تا الان 5-6 تا ویدئو از گیم پلی بازی منتشر شده این یکی کم حجمه ببینید چقدر حرکات بازیکنان نرم و واقعیه !
هوش مصنوعی بازی چقدر قوی شده !! توی ویدئوهای قبلی دو نفر در مقابل هم بازی میکردن اما اینجا یک طرف cpu هستش ببینین cpu چقدر راحت حریف انسانی خودشو فریب میده . ثانیه 27 بازیکنی که تحت کنترل هوش مصنوعی بازی قرار داره ( هیگواین ) به زیبایی هر چه تمام تر توی منطقه جریمه حریف انسانی خودشو فریب میده توی این صحنه هر کسی میبود فکر میکرد cpu میخواد شوت کنه اما جالبه با یک چرخش زیبا حریفشو دریبل کرد و خودشو با دروازه بان تک تک کرد . حرکات فریب دهنده و تخریب گر دی ماریا هم که تحت کنترل هوش مصنوعی بازیه توی این ویدئو دیدن داره . در زمینه تکل زنی هم هوش مصنوعی با هوش تر عمل میکنه خیلی جالب بود برای من این ویدئو .
واقعا باید از EA تشکر کرد که به اکثر وعدهاش داره عمل میکنه یادمه همین چند وقت پیش ود که گفتن امسال توی این نسخه مهاجمین و کلا بازیکنان تکنیکی در زمینه حرکات تکنیکی و فریبنده دارای هوش بیشتری نسبت به بقیه هستن و میتونن با حرکات خطرناکشون شما رو جا بزارن اون موقع من شک داشتم به حرفشون اما الان دارم میبینم حرفشون حقیقت داره .
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا
کد:
اینم لینک دانلود با کیفیتهای مختلف ( از 8 مگ تا 25 مگ ) :
کد: