تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 311 اولاول ... 165662636465666768697076116166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

من این گیم پلی ویدئو که حسین گذاشت رو چند دقیقه اولشو دیدم.

http://italiatopgames.it/section/f.asp?id_gioco=2625&id_filmato=19636&p=6&_FIFA11

-پیشرفت گرافیک همینطور چمن ورزشگاه که خیلی طبیعی شده.
    -انیمیشن های جدید و متنوعی به بازی اضافه شده.چند نوع انیمیشن پاس و دویدن و دریبل که طبیعی تر شده
    -صحنه شادی بعد از گل بهتر شده حداقل از سری های قبلی خیلی بهتر شده.دانی آلوز که میپره تو بقل مسی طبیعی کار شده
    -پرو پاسینگ و پرسنالدی در بازی رو میشد دید.در پاس دادن خطا وجود داشت.
    -یک چیزی که منو خوشحال کرد این بود که دیگه بازیکنا شل نیستن و وزن واقعی رو میشد دید.توپ هم سنگین تر بنظر میرسه
    -سرعت بازی بد نبود.هرچند که خودمون می تونیم سرعت بازی رو تنظیم کنیم جای نگرانی نیست

2. 8 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من این گیم پلی ویدئو که حسین گذاشت رو چند دقیقه اولشو دیدم.

http://italiatopgames.it/section/f.asp?id_gioco=2625&id_filmato=19636&p=6&_FIFA11

-پیشرفت گرافیک همینطور چمن ورزشگاه که خیلی طبیعی شده.
    -انیمیشن های جدید و متنوعی به بازی اضافه شده.چند نوع انیمیشن پاس و دویدن و دریبل که طبیعی تر شده
    -صحنه شادی بعد از گل بهتر شده حداقل از سری های قبلی خیلی بهتر شده.دانی آلوز که میپره تو بقل مسی طبیعی کار شده
    -پرو پاسینگ و پرسنالدی در بازی رو میشد دید.در پاس دادن خطا وجود داشت.
    -یک چیزی که منو خوشحال کرد این بود که دیگه بازیکنا شل نیستن و وزن واقعی رو میشد دید.توپ هم سنگین تر بنظر میرسه
    -سرعت بازی بد نبود.هرچند که خودمون می تونیم سرعت بازی رو تنظیم کنیم جای نگرانی نیست

البته من به این موارد یک مورد دیگه هم اضافه کنم که توی ویدئوی دوم که حدود 8 دقیقه میشه یک نکته مثبت دیگه هم دیده میشه و اونم اینه که مثل بازیهای واقعی آمار مختلف بازی هر از چند گاهی زیر اسکورد برد به نمایش گذاشته میشه مثل درصد مالیکت تا اون لحظه از بازی یا اسم زننده گل و همینطور بهترین بازیکنان از نظر دقت پاس و نشون دادن درصد دقت پاس اونها جالبه توی این ویدئو درصد دقت پاس ژاوی از بارسلون از بقیه بازیکنان تیمش بیشتره همون طوریکه در واقعیت هم به همین شکله و این نشون میده که روی بخش پرو پاسینگ با دقت و ظرافت بسیار خوبی کار شده .

اما سرعت بازیو اکثر کاربرا میگن زیاده حالا شاید سرعت بازی روی نرمال یا سریعه که اینطوریه یا اینکه دوربین فیلمبرداری کیفیت خوبی در ضبط تصاویر نداشته به هر حال باید منتظر بمونیم ببینیم توی کد طلایی یا همون گلدن کد بازی به چه شکلی در خواهد اومد .
    یک نکته دیگه در استفاده از پای تخصصی بازیکنان چندان خوب عمل نکردن مثلا اگه دقت کنید میبینید مسی از پای راستش بیشتر از پای چپش استفاده میکنه .

4. 8 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

اینم تریلری از گیم پلی بازی که امروز توسط گیم کام و سایت مولتی پلیر منتشر شده است:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    چه خبره داداش 185 مگ !!! رفته بودم ببینم میشه با Dial-up دانلودش کرد ...

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

تا الان 5-6 تا ویدئو از گیم پلی بازی منتشر شده این یکی کم حجمه ببینید چقدر حرکات بازیکنان نرم و واقعیه !
    هوش مصنوعی بازی چقدر قوی شده !! توی ویدئوهای قبلی دو نفر در مقابل هم بازی میکردن اما اینجا یک طرف cpu هستش ببینین cpu چقدر راحت حریف انسانی خودشو فریب میده . ثانیه 27 بازیکنی که تحت کنترل هوش مصنوعی بازی قرار داره ( هیگواین ) به زیبایی هر چه تمام تر توی منطقه جریمه حریف انسانی خودشو فریب میده توی این صحنه هر کسی میبود فکر میکرد cpu میخواد شوت کنه اما جالبه با یک چرخش زیبا حریفشو دریبل کرد و خودشو با دروازه بان تک تک کرد . حرکات فریب دهنده و تخریب گر دی ماریا هم که تحت کنترل هوش مصنوعی بازیه توی این ویدئو دیدن داره . در زمینه تکل زنی هم هوش مصنوعی با هوش تر عمل میکنه خیلی جالب بود برای من این ویدئو .
    واقعا باید از EA تشکر کرد که به اکثر وعدهاش داره عمل میکنه یادمه همین چند وقت پیش ود که گفتن امسال توی این نسخه مهاجمین و کلا بازیکنان تکنیکی در زمینه حرکات تکنیکی و فریبنده دارای هوش بیشتری نسبت به بقیه هستن و میتونن با حرکات خطرناکشون شما رو جا بزارن اون موقع من شک داشتم به حرفشون اما الان دارم میبینم حرفشون حقیقت داره .
    کد:

یا

کد:
    اینم لینک دانلود با کیفیتهای مختلف ( از 8 مگ تا 25 مگ ) :
    کد:
    Last edited by 4039; 19-08-2010 at 02:38.

7. 9 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Traceur's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

چه خبره داداش 185 مگ !!! رفته بودم ببینم میشه با Dial-up دانلودش کرد ...
    دوست عزیز من بی تقصیرم ولی ارزششو داره مخصوصا اینکه ویژگی های فیفا 11 هم بهتر شده...

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

دوست عزیز من بی تقصیرم ولی ارزششو داره مخصوصا اینکه ویژگی های فیفا 11 هم بهتر شده...
    بی خیال ... ولی من رفتم واسه دانلود دیدم زده 185 مگ یعنی من اون لحظه از زندگی ناامید شدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Abas1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بی خیال ... ولی من رفتم واسه دانلود دیدم زده 185 مگ یعنی من اون لحظه از زندگی ناامید شدم
    سلام
    واسه شما تنها اینجوری نیس
    کلا ایران اسفناک ترین وضع اینترنت رو تو آسیا داره
    وگرنه 190 مگ رو باید تو 380 ثانیه بشه دانلود کرد

11. 3 کاربر از Abas1100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تا الان 5-6 تا ویدئو از گیم پلی بازی منتشر شده این یکی کم حجمه ببینید چقدر حرکات بازیکنان نرم و واقعیه !
    هوش مصنوعی بازی چقدر قوی شده !! توی ویدئوهای قبلی دو نفر در مقابل هم بازی میکردن اما اینجا یک طرف cpu هستش ببینین cpu چقدر راحت حریف انسانی خودشو فریب میده . ثانیه 27 بازیکنی که تحت کنترل هوش مصنوعی بازی قرار داره ( هیگواین ) به زیبایی هر چه تمام تر توی منطقه جریمه حریف انسانی خودشو فریب میده توی این صحنه هر کسی میبود فکر میکرد cpu میخواد شوت کنه اما جالبه با یک چرخش زیبا حریفشو دریبل کرد و خودشو با دروازه بان تک تک کرد . حرکات فریب دهنده و تخریب گر دی ماریا هم که تحت کنترل هوش مصنوعی بازیه توی این ویدئو دیدن داره . در زمینه تکل زنی هم هوش مصنوعی با هوش تر عمل میکنه خیلی جالب بود برای من این ویدئو .
    واقعا باید از EA تشکر کرد که به اکثر وعدهاش داره عمل میکنه یادمه همین چند وقت پیش ود که گفتن امسال توی این نسخه مهاجمین و کلا بازیکنان تکنیکی در زمینه حرکات تکنیکی و فریبنده دارای هوش بیشتری نسبت به بقیه هستن و میتونن با حرکات خطرناکشون شما رو جا بزارن اون موقع من شک داشتم به حرفشون اما الان دارم میبینم حرفشون حقیقت داره .
    کد:

یا

کد:
    اینم لینک دانلود با کیفیتهای مختلف ( از 8 مگ تا 25 مگ ) :
    کد:
    خیلی با چرخش هیگواین حال کردم

اما امیدوارم این تغییرات و بهبود هوش مصنوعی در نسخه ی PC هم باشه !

13. 3 کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

واقعا حرکت بازیکنان روان و طبیعی طراحی شده
    تریلر رو که دیدم شگفت زده شدم...حرکت بازیکنان خیلی به واقعیت نزدیک بود
    مخصوصا قسمت جدال بین بازیکنان که از قدرت بدنی خودشون برای جنگ برای تصاحب توپ استفاده میکردن
    نوع پرچم زدن کمک داور ها هم خیلی خوب طراحی شده بود
    توی این تریلر که سرعت بازی خیلی خوب بود و خبری از سرعت زیاد و این جور حرف ها نبود
    دریبل هیگواین هم خیلی زیبا بود...حرکت رو هم خیلی نرم انجام داد مه همه مربوط میشه به موشن کپچرهای EA ...
    ولی گیم پلی و هوش مصنوعی خوب مدافعین حریف من رو خیلی به این نسخه امیدوار کرد

15. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

یه سوال : این تریلر چه قسمت هائیش روی PC هم هست......؟!
    چقدر متفاوته ؟ یه تریلر از fifa 10 کنسول بزارید که نزدیک به PC امسال باشه...
    یکی جواب منو هم بده........

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •