تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 117 اولاول ... 165662636465666768697076116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 1166

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تیم ملی انگلیس

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بریتانیا،در حقیقت شامل ایرلند،انگلیس و اسکاتلند و فک کنم یکی دیگه به اسم ولز یا یه همچین چیزی هستش!!!!
    به همین دلیل این کشور،دارای این دو طرح پرچم هاست!جالبه بدونین که اسکاتلدنی ها گلف بازن و انگلیسی ها فوتبال باز و هر دو در رده ی تیم باشگاهی و اینجور چیزا در سطح اتول هستن و در رده بندی های ملی هیچ!

2. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

کی گفته منبع خبر فارسی نیوزه؟
    همه خبرگزاری ها این خبرو گذاشتن
    برای نمونه اینها:
    خوشبختانه پدیده ای به نام زمانه ارسال خبر هستش:
    زمان ارسال این خبر توسط فارس نیوز:
    89/03/29 - 12:27
    زمان ارسال این خبر توسط فوتبال 3:
    زمان ارسال خبر : شنبه 29/03/1389 ساعت : 12:42
    زمان ارسال این خبر توسط جهان نیوز:
    شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۹ ساعت ۱۳:۴۸
    فکر کنم قانع شدی... درسته؟
    همه خبرگزاری ها این خبرو گذاشتن
    برای نمونه اینها:
    کوری عصاکشه کور دیگر!! کاملا مشخصه که هر خبرگزاری کاملا خبر رو به صورت اختصاصی داده بیرون!!
    ضمنا این فالس نیوز هم مستمسک خوبی شده واسه شما هر خبری که به مذاقتون خوش نمیاد می چسبونینش به فارس نیوز و میگین دروغه!!
    خیر دوست گرامی! اینکه من یا خیلی از دوستان از این خبرگزاری می نالیم، به این دلیل نیست که بر ضده تیممون مینویسه! به این دلیله که داره چرت و پرت مینویسه و شعور مخاطبش رو لطیفه های sms فرض کرده! به خصوص بخش ورزشیش که شورش رو درآورده... تا جایی که من میدونم یه خبرگزاریه ورزشی که مطالب بین المللی ورزشی میده، باید یا خبرنگار بین المللی داشته باشه یا مترجم داشته باشه که از خبرگزاری ها و رسانه های خارجی مطالب رو به من مخاطب عرضه کنه... خوب... ما فرض می کنیم که خبرنگار بین المللی داشته! پس اون خبرنگار که دو خط مطلب میفرسته، نمیتونه دو تا عکس مستند بفرسته؟؟
    پس میگیم حتما مترجم داشته! خوب اگه مترجم داشته، نمیتونسته منبع خبرش که یه خبرگزاری یا رسانه خارجی بوده رو ذکر کنه؟؟ متاسفانه به نظر میرسه این فالس نیوزی که من میگم تشکیل شده از دو نفر که یکی سوژه پیدا می کنه، یکی راجع به اون خبر (مزخرفات) مینویسه!!! نهایتا دونفری خبر رو میزارن تو سایتشون و عین پت و مت با هم دست میدن!!
    جالبه خبرهای مثلا واقعیشون هم کلی دستکاری شده و اگه منبع اصلی خبر گیرت بیاد، از مقایسه دو خبر به این نتیجه میرسی که کلمه فالس برازنده این خبرگزاریه!
    اون عکس هم حتی اگر مربوط به این خبر نباشه که هست
    من میتونم آدرس وبلاگی رو بدم که این عکس شما و عکسی که من گذاشتم رو 3 سال پیش قرار داده تو وبلاگش! آدرسشو بدم؟؟
    اون عکس هم حتی اگر مربوط به این خبر نباشه که هست!بازم نشونه بی فرهنگی تماشاگران انگلیسی هست
    اینکه تماشاچیان انگلیسی بدترین هستن رو هم که همه می دونن
    پس اگه اون عکس مربوط به اون خبرگزاری نبوده، مشخص میشه که جناب عالی اومدی، یه خبر که من کاملا به صحتش شک دارم (و اگه یه نفر متن این خبر رو از یه خبرگزاریه خارجیه معتبر واسه من بزاره، من از همه به خاطره اشتباهم عذر خواهی می کنم) رو شما بهونه کردی که عکستون رو بزاری و رو اون عکس مانور بدی... اگه با یه عکس طرفدارای یه تیم یا کل مردم یه کشور بد میشن، پس از عکس منم میشه نتیجه گرفت که یه لیوان لبریز از آب رو شکم تک تک مردم آلمان وایمیسته!!!!
    اون عکسی هم که شما گذاشتی اون شخص طرفدار انگلیسه نه آلمان مگه نمی بینی بالاییهاشو که پرچم انگلیس رو رو صورتشون نقاشی کردن؟
    پس عمل این شخص هم نشانه بی فرهنگیشه که پرچم آلمان رو رو شیکمش کشیده یعنی قصد توهین داشته با اینکار
    تازه اگر تماشاچی آلمان هم باشه چیز بدی نیست من نکته بدی تو این عکس نمی بینم!(مهم اینه که هدفش از اینکار هواداری باشه یا توهین)چون یه نوع هواداریه دیگه
    فقط چاقه همین,چاق بودن جرمه از نظر شما؟
    هدف من از گذاشتن این عکس این نیست که به آلمان و طرفداراش توهین کنم و بیام به خاطره یه گروه قلیل، یک گروه کثیر رو زیر سوال ببرم. هدف من اینه که بگم اینقدر راحت قضاوت کردن و به قولی جمع بستن صحیح نیست.
    خوب بهتره این بحثو تمومش کنیم من فقط یک خبر گذاشتم و هدفم اطلاع رسانی بود نمی دونستم یه خبر اینجوری ناراحتتون می کنه
    فکر کنم هر کسی پستای من و شما رو خونده، دیگه الان کاملا متوجه شده که شما خبر گزاشتید و هدفتون اطلاع رسانی بود...
    یاعلی

4. 8 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Gita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوشحالي هواداران انگليس از شكست آلمان
    هواداران تيم ملي فوتبال انگليس از باخت روز گذشته آلمان مقابل صربستان خوشحال شدند
    دمشون گرم خوب کاری کردن. نه که شما طرفدارای آلمان زمان تساوی انگلیس اینجا جشن نگرفتید؟

اون عکسم چیز خاصی نیست خواستن برره ای کار کنن
    اگرم مشکلتون کم بودن پوشش شونه! که با همین وضع لباس پوشیدن در طرفدارای آلمان هم پیدا میشه.

ولی رو همدیگه افتادن تو رستوران به اون شکل بی فرهنگی نیست؟!

حالا شما چرا غصه ی فرهنگ اونا رو میخوری؟
    نه که فرهنگ در تماشاچی های ایرانی موج میزنه : دی
    یاد اون سربازی که چشمش کور شد بخیر...

من فقط یک خبر گذاشتم و هدفم اطلاع رسانی بود نمی دونستم یه خبر اینجوری ناراحتتون می کنه
    بله فقط هدفتون اطلاع رسانیه، فقط معلوم نیست چرا تنها خبرایی که انگلیس رو بد جلوه میده قرار میدید.
    نکنه هیچ جنبه مثبتی ندارن؟
    Last edited by Gita; 21-06-2010 at 23:15.

6. 5 کاربر از Gita بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خداییش قبول دارید وقتی دیوید عزیز نیستش اینگلیس بیچاره میشه ؟؟ چون کل تیم رو دسته دیوید میچرخید ...
    موقعی که دیوید بود بازی ها رو روال بود و خیلی خوب بازی می کردند ...

8. 3 کاربر از soheilsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

یه سئوال

دیوید بکام نقشش روی نیمکت چیه؟

در ضمن این مربی با افکار دموده شده ایتالیایی نمیتونه یه تیم انگلیسیو اداره کنه

در هر حال انگلیس کار دشواری پیش رو داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه John Cena723's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دستشویی های ورزشگاه آزادی گویای همه چیز است...

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

یه سئوال

دیوید بکام نقشش روی نیمکت چیه؟

در ضمن این مربی با افکار دموده شده ایتالیایی نمیتونه یه تیم انگلیسیو اداره کنه

در هر حال انگلیس کار دشواری پیش رو داره
    قبلا در مورد نقش دیوید بحث شده ...

مربیانی مثل فابیو کاپلو مانند مربیان ایرانی نیستند که به افکار دموده شده متهمشون می کنید ! هر چی باشه اونا الان تویه بهترین لیگ ها و بهترین کشورها از لحاظ فوتبال دارن مربیگری می کنند ، با تکنولوژی روز سر و کار دارند و اینکه مثل ما ها نیستند که با همون علم قدیم زندگی و کار امروز رو ادامه بدن ! مطالعه دارن ، خلاقیت دارن و ...

شاید افکار یه مربی به درد یه تیم نخوره ! چیزی که نمونه های بسیاریش رو می تونید پیدا کنید ... چرا نقل و انتقال مربی داریم ؟

ممنونم.

12. 2 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

روزنامه های انگلیسی انواع مختلف انتقاد رو به کاپلو دارن می کنن.
    یه روزنامه امروز در تیتر اولش مطلب جالبی رو درباره کاپلو نوشته که اشاره به فیلم پدر خوانده هستش.
    خیلی جالبه:

14. 7 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه H.P1366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خطر مرگ بیخ گوش انگلیس

شبکه ایران - جام جهانی برای هواداران فوتبال جزیره به یک کابوس تبدیل شده... سفیدپوشان انگلیس که با ادعای قهرمانی جام آن‌هم با نسل طلایی قدم به آفریقای جنوبی گذاشتند حالا حتی برای صعود به دور حذفی هم دست و پا می‌زنند.
    مردان «سه شیر» که بعد از دو تساوی ناامید کننده با تنها 2 امتیاز، جایگاهی بهتر از سومی گروه C ندارند، در بازی فردا شب مقابل صدرنشین گروه محکوم به برد هستند تا حداقل مجبور به خداحافظی تحقیرآمیز از جام نوزدهم نباشند.
    شاید اگر شاگردان کاپلو گرفتار جادوی بازی بد نمی‌شدند می‌توانستند ضعف ایتالیا، بحران فرانسه و بی ثباتی آلمان ها را فرصتی برای کنار رفتن حداقل سه رقیب بدانند و خاطره قهرمانی 1966 را برای هواداران زنده کنند.
    اما واقعیت اینجاست که این روزها کسی به قهرمانی فکر نمی‌کند؛ در جزیره حالا فقط صعود به دور بعد مساله‌ای حیاتی است و خب هیچ کس دوست ندارد «تیم ستاره‌ها» برای نخستین بار از سال 1958، در مرحله گروهی حذف شود.
    استیون جرارد معتقد است: «اگر مراحل نهایی جام را هدف گرفته‌ایم، باید هرچه زودتر تکانی به خود بدهیم. می‌دانیم وظیفه ما چیست؛ پیروزی در این مسابقه و کسب مجوز صعود آن‌هم تحت فشار و استرس خاص این تورنمنت.»
    در این میان بیشترین فشارها و انتقادها متوجه وین رونی است که هرگز نتوانست خودش باشد و انتظارات را برآورده کند.
    شاگردان کاپلو در صورت تساوی هم می‌توانند امیدوار به صعود باشند اما در صورتی که بازی همزمان الجزایر-آمریکا با نتیجه مساوی به پایان برسد و تازه در این شرایط کاپلو باید فکری به حال تفاضل گل بهتر آمریکا بکند آن‌هم در شرایطی که به نظر می‌رسد پای گلزنان تیمش طلسم شده است.
    اما درست بر خلاف انگلیس،تنها یک تساوی می‌تواند مجوز صعود اسلوونی به جمع 16 تیم باشد آن‌هم برای نخستین بار. اژدهای سبز تنها در صورتی با خطر حذف روبرو می‌شود که بازی را به حریف واگذار کند و آمریکا هم فاتح مصاف با الجزایر باشد یا الجزایر موفق به شکست آمریکا با اختلاف دو گل شود.
    مردان انگلیس که در عرض کمتر از دو هفته اوج اقتدار به سیبل انتقاد هواداران و مطبوعات جزیره تبدیل شده اند، هنوز انگیزه خود را از دست نداده و همچنان متحد، حامی فابیو کاپلو و تصمیماتش هستند اما شاید همین اصرار کاپلو به استفاده از سیستم 2-4-4 که ریشه در تفکرات ایتالیایی او دارد دلیل اصلی تمام مشکلات باشد.
    جان تری، اعتراف می‌کند نمی‌داند چه بر سر مردانی آمده که در تیم‌های باشگاهی فوق ستاره اند اما در پیراهن ملی تنها یک نام بزرگ را یدک می‌کشند: «همه بازیکنان مطیع کاپلو هستند و پشتیبان تصمیمات او. این مهمترین و تنها فاکتور موفقیت ما خواهد بود.»
    هنوز مشخص نیست کاپلو برای بازی فردا شب چه نقشه هایی در سر دارد اما شاید وظایفی تهاجمی تر را به کاپیتان استیون جرارد واگذار کند تا کمکی باشد برای وین رونی. جو کول احتمالاً در میانه زمین جایگزین امیل هسکی می‌شود و ماتیو آپسون به جای جیمی کرگر محروم به میدان می‌رود اما آیا تیمی که صعود به دور بعد هم برایش تبدیل به یک رویا شده می‌تواند در مراحل حساس‌تر حرفی برای گفتن داشته باشد؟ آنها برای صعود از گروهی به زحمت افتاده اند که اسلوونی بر صدر آن تکیه زده؛ تیمی که در ابتدای جام و روی کاغذ ضعیف ترین تیم گروه بود چراکه حذف زودهنگام از یورو 2000 و جام جهانی 2002 کره و ژاپن را در کارنامه دارد...
    ترکیب احتمالی:
    انگلیس (2-4-4): دیوید جیمز، گلن جانسون، جان تری، ماتیو آپسون، اشلی کول، آرون لنون، فرانک لمپارد، گرت بری، جو کول، استیون جرارد، وین رونی
    اسلوونی(2-4-4): سمیر هندانویچ، میسو برکو، مارکو سولر، بوستیان سزار، بویان یوکیچ، والتر بیرسا، روبرت کورن، الکساندر ردوساویویچ، آندراز کرم، زلاتکو ددیچ، ناوکویچ
    داور: ولفگانگ اشتارک ( آلمان)
    دیدار قبلی دو تیم:
    انگلیس2- اسلوونی یک (لندن)

16. 2 کاربر از H.P1366 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

فابيو كاپلو استعفا مي‌دهد

تبريز - فابيو كاپلو سرمربي تيم ملي فوتبال انگليس در صورت عدم صعود به مرحله بعدي رقابت‌هاي جام جهاني ‪ ۲۰۱۰‬آفريقاي جنوبي، استعفا مي‌كند. به گزارش كارگروه جام جهاني ايرنا، روزنامه ‪ News Of The World‬روز دوشنبه ادعا كرد كه نتيجه ديدار تيم انگليس مقابل اسلووني، سرنوشت اين مربي را رقم خواهد زد.
    اين روزنامه نوشت: اين مربي كه با تيم انگليس در دو بازي نخست خود مقابل تيم‌هاي آمريكا و الجزاير به تساوي رسيده و هم اكنون با دو امتياز در رده سوم جدول گروه ‪ C‬قرار دارد، براي ادامه كار در اين تيم، بايد مقابل اسلووني به برتري دست يابد.
    فدراسيون فوتبال انگليس اوايل ماه جاري ميلادي پيش قرارداد كاپلو را تا پايان سال ‪ ۲۰۱۲‬امضا كرده بود.
    تيم ملي فوتبال انگليس آخرين بازي گروهي خود در رقابت‌هاي جام جهامي ‪۲۰۱۰‬ را چهارشنبه هفته جاري مقابل تيم اسلووني برگزار مي‌كند.

---------- Post added at 06:15 PM ---------- Previous post was at 06:14 PM ----------

تری: بی‌انگیزگی بازیکنان، کاپلو را آزار می‌دهد

جان تری و سایر بازیکنان انگلیس از نتایجی که تیمشان گرفته راضی نیستند اما قدرت اصلاح خود را ندارند.
    جان تری کاپیتان سابق انگلیسی‌ها تا حدی بابت شرایط تیمش دچار سرخوردگی شده است.
    به گزارش خبرآنلاین انگلیسی‌ها به لطف نمایش عجیب او و هم تیمی‌هایش بدجور زیر ذره‌بین قرار گرفته‌اند. معلوم نیست در اردوی انگلیس چه می‌گذرد که بازیکنان در زمین به این شکل بازی می‌کنند.
    خود تری در توصیف این شرایط می‌گوید: «نکته تلخ وچیزی که البته بیش از همه کاپلو را آزار می‌دهد بی‌انگیزگی بازیکنان تیم است. مشکل ما نداشتن شوق است.»
    جالب است تری به راحتی به وجود چنین مشکل بزرگی اعتراف می‌کند اما این اعتراف به نوعی مفهوم تلخی دارد چرا که نشان می‌دهد انگلیسی‌ها قدرت اصلاح کردن خودشان را ندارند. از جان تری با تجربه گرفته تا آرن لنون 22 ساله.

18. 4 کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •