تبلیغات :
تعمیر تخصصی لوازم دیجیتال و خانگی
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 70 اولاول ... 1656626364656667686970 آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 696

نام تاپيک: برنامه‌ی هفت

آخر فروم باز sepehr_x50's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

کافه سینما هم اعلام کرده که با فراستی تماس گرفتیم و صحبت های ایلیا رو تکذیب کرده!!

کلا مهم نیست

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

تکمیلی:

لحظاتی پیش مسعود فراستی با کافه سینما تماس گرفت، این گفته‌ها را تکذیب کرد و با قاطعیت گفت موضع‌اش درباره فیلم قلاده‌های طلا دقیقا همانی است که پیش از این اعلام کرده. و این که هر چه از قول او نقل شود، سندیت ندارد و او خود مواضع‌اش را در رسانه‌ها در میان خواهد گذاشت.

کد خبر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ناظر انجمن موسیقی MILAD MGH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Paddy's Pub

پيش فرض

فریدون جيراني به "كافه سينما" : خبر تعطیلی در هفته‌های آینده برنامه درست است اما هنوز چيزي قطعي نشده/ربطی به چیزی ندارد؛ باید سریال‌ام را کلید بزنم

كافه سينما- به دنبال اعلام خبر تعطيلي سه هفته اي برنامه هفت و خداحافظي مجري اين برنامه با فريدون جيراني تماس گرفتيم تا صحت و سقم اين خبر را از او جويا شويم. جيراني در گفتگو با كافه سينما ضمن تاييد بخش هايي از خبر گفت: البته هيچ چيز قطعي نشده. داستان اين است كه برنامه هفت به دليل فوتبال جام ملت هاي اروپا طبيعتا امكان پخش ندارد چون شبكه سه كل تايمش فوتبال هست و بعد از آن من احتمالا سريالم را كليد مي زنم و امكان اجراي برنامه را نخواهم داشت. اما اين هيچ ربطي به هيچ اتفاق و هيچ صحبتي ندارد و تنها بخاطر سريال‌ فصل بي پروايي هست.

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

حرف‌های جیرانی در مورد خداحافظی‌اش با «هفت» و موضع ضرغامی

سینما - خبرگزاری سینمای ایران نوشت:

پس از صحبت‌های مدیر گروه اجتماعی شبکه سه در مورد برنامه «هفت»، فریدون جیرانی در پاسخ به سینماپرس بیان کرد: «مسئله تعطیلی یک ماهه برنامه «هفت» و پیشنهاد خداحافظی من به سیما، صحت دارد.»

خداحافظی من ربطی به نامه سرگشاده به رئیس سازمان ندارد
    جیرانی درمورد علت اعلام خبر ناگهانی خبر خداحافظی‌اش از برنامه، افزود: «این خداحافظی مدت‌ها پیش به سیما اعلام شد و ارتباطی به نامه سرگشاده به رئیس سازمان صدا و سیما ندارد. در واقع این پیشنهاد به دلیل آغاز سریال تازه‌ام و سفر به خارج از کشور عنوان شد.»

جیرانی به انتقاد مدیر گروه اجتماعی شبکه سه پاسخ نداد
    مجری برنامه «هفت» در پاسخ به انتقادهای مدیر گروه اجتماعی در مورد موضع‌گیری برنامه دو هفته قبل در ارتباط با جریان دولتی شدن سینما گفت: «در این باره صحبتی نمی‌کنم.»

رئیس سازمان صدا و سیما واکنشی به نامه نشان نداد
    وی در پاسخ به این‌که آیا تذکرات عزت‌اله ضرغامی در خصوص این نامه سرگشاده دلیلی برای این تصمیم بوده است، گفت: «عزت‌الله ضرغامی همیشه حامی ما بوده است. و نه تنها از طرف رئیس سازمان تذکری به ما داده نشده است، که حتی در طول مدت این چند روزه صحبتی هم با وی نداشته‌ایم.»

نوع همکاری تهیه‌کننده «هفت» بعد از تعطیلی برنامه مشخص می‌شود
    تهیه‌کننده برنامه «هفت» در خصوص ادامه همکاری با این برنامه به عنوان تهیه‌کننده و پیشنهاد برای انتخاب مجری جایگزین گفت: «در این خصوص هنوز مذاکره‌ای انجام نشده است. نوع ادامه همکاری من با این برنامه تا سه هفته دیگر و تعطیلی یک ماهه برنامه مشخص می‌شود.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

جیرانی: به خاطر ساخت سریال «فصل بی‌پروایی» از هفت می‌روم

خبرگزاری فارس 1391/02/18

فریدون جیرانی گفت: به خاطر سریالی که قصد دارم آن را به زودی کلید بزنم از مقطعی خاص دیگر نمی‌توانم اجرای برنامه هفت را برعهده داشته باشم.

فریدون جیرانی در مورد رفتنش از برنامه تلویزیونی «هفت» گفت: من یک سریال دارم (فصل بی‌پروایی)که مجبور هستم آن را بسازم و طبیعتا از یک زمانی نمی‌توانم که به برنامه هفت بیایم اما برنامه هفت قرار نیست تعطیل شود.

وی ادامه داد: این احتمال وجود دارد که از برنامه «هفت» بروم و یا نروم اما فعلا صحبت‌ها درباره تعطیلی سه هفته‌ای برنامه است و سایر تصمیم‌ها بعدا گرفته خواهد شد.

مجری برنامه هفت تصریح کرد: رفتن من از برنامه هفت هیچ ربطی به هیچ نامه و مورد خاص دیگری ندارد. اصلا مورد حاشیه‌ای دیگری وجود ندارد و من قبلا هم سر موضوع سریال با دوستان صحبت کرده بودم.

وی افزود: نه اینکه دلم بخواهد ولی مجبورم که دیگر در برنامه هفت نباشم چون سریال فصل بی‌پروایی الف ویژه است و بخش‌هایی از آن در خارج از کشور تصویربرداری می‌شود.

جیرانی در پاسخ به این سوال که آیا گزینه بعد از شما برای اجرای برنامه هفت مشخص شده یا خیر؟ گفت: هفت فعلا سه هفته برای پخش مسابقات جام ملت‌های اروپا تعطیل می‌شود، هنوز هم رفتن من به این میزان قطعیت نرسیده و تا همین اندازه صحبت شده است و اینکه چه اتفاقی بعدا می‌افتد، یا چه کسی اجرای برنامه را بر عهده خواهد داشت، فعلا درباره‌اش صحبت نشده است.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hopee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

فكر ميكنم فرزاد حسني رو به جاي آقاي جيراني بيارن .
    فرزاد حسني تو برنامه شب عيد يه چيزايي در مورد برنامه هفت گفت.
    اگه اين اتفاق بيفته خيلي عالي ميشه ، هفتم ميشه مثه 90 :دي

حـــــرفـه ای M3HRD@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    دالان ســـبز WEb►ByNvAyAn.BlOgFa.CoM

پيش فرض

به نظرم اگر جیرانی رفت کسی رو باید بیارن که مثل خود جیرانی اهل سینما باشه و در حد کسی مثل جیرانی...

---------- Post added at 02:57 PM ---------- Previous post was at 02:57 PM ----------

به نظرم اگر جیرانی رفت کسی رو باید بیارن که مثل خود جیرانی اهل سینما باشه و در حد کسی مثل جیرانی...

8. 2 کاربر از M3HRD@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

دیگه فایده‌ای نداره ...
    جیرانی رو برداشتن چون داشت سیاست‌های فرهنگیشون رو زیر سؤال می‌برد، برداشتنش چون کسایی رو دعوت می‌کرد که با اینا مشکل دارن ...
    جیرانی در نوع خودش آدم محافظه کاریه، ولی از بعد عید، برنامه‌اش واقعاً غنیمتی شده بود واسه سینمامون ...

من بعید می‌دونم مجری دیگه‌ای هم بیاد، حتی با همین سطح از دانش سینمایی، بتونه اون خط مشی رو ادامه بده و گفتمان فرهنگی بین دو جناح ایجاد کنه ...

جیرانی خودش از سیاست‌گذاران برنامه بود، بدیهیه که با رفتنش سیاست‌ها هم تغییر کنه ...

امیدوارم البته این طور نشه ...

10. 8 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

کلید زدن سریال بهانه خوبی نیست
    برنامه هفت فقط 2 - 3 ساعت در هفته هست و اونقدر وقتگیر نیست که به خاطر سریال بخواد کلا از این برنامه بره

آخر فروم باز mohammadirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Iran..Rasht

پيش فرض

برنامه 7 تعطیل شد!!

دلیلشون میدان دادن جیرانی به کارگردانان معاند با جمهوری اسلامی و قدردانی از سینمای هالیوود و جشنواره های غربی اعلام شده

اینو امروز کیهان نوشت

فقط میشه گفت خ.ا.ک برسرشون

یه برنامه نیمچه انتقادی رو نتونستن تحمل کنند و بستنش

13. این کاربر از mohammadirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •