به قول علی برای بار 40 امنيومد؟؟
كي مياد پس
تا برسه كه موهامون سفيد ميشه!... 2 شهریور ریلیز جهانی میشه !
به قول علی برای بار 40 امنيومد؟؟
كي مياد پس
تا برسه كه موهامون سفيد ميشه!... 2 شهریور ریلیز جهانی میشه !
به نقل از gsm:
در همایش Nokia Connection 2010 چه گذشت؟
24/03/1389گروه خبری GSM: در دهمین همایش Nokia Connection که امروز در سنگاپور برگزار شد، نوکیا ضمن عملی کردن تعهد خود در زمینه ارائه تجربیات جدید و منحصر به فرد، از جدیدترین گوشیها و راهحلهای خود رونمایی کرده و به کاربران این امکان را میدهد تا خلق کرده، متصل شده و به شیوهای کاملاً نوین سرگرم شوند. شرکت نوکیاNokia N8 را نیز برای اولین بار در منطقه با حضور بیش از 150 رسانه، صاحبان کسب و کار و تحلیلگران به نمایش درآورد.
نسخه جدید سیمبین 3 (Symbian^3) مجموعهای قدرتمند از قابلیتهای مختلف را به همراه تجربیات کاربران فراهم میکند. Nokia N8 اولین گوشی هوشمند ما بر مبنای نرمافزار Symbian^3 بوده و ما معتقدیم این گوشی میتواند به عنوان یک وسیلهای عالی برای کسانی به شمار رود که خواهان خلق محتوایی خارقالعاده به همراه اتصال به شبکههای اجتماعی دلخواه خود هستند و در عین حال میخواهند از برنامههای پرطرفدار Web TV در کنار نرمافزارهای Ovi Store نیز لذت ببرند.
نمایش جدیدترین گوشی هوشمند نوکیا، Nokia N8، برای نخستین بار در حضور رسانه، صاحبان کسب و کار و تحلیلگران منطقهای توانست آنها را با تواناییهای این گوشی در زمینه خلق بینظیر محتوا، ارتباط با شبکههای اجتماعی و لذت بردن از برنامه های پرطرفدار Web TV آشنا کرده و در کنار نرمافزارهای Ovi Store از توانایی این گوشی در ارتباط مستقیم با مهمترین افراد، مکانها و سرویسها رونمایی کند.
با دوربین 12 مگاپیکسل در کنار لنز کارل زایس و فلش زنون، Nokia N8 فیلمبرداری با کیفیت HD به همراه ویرایش همزمان آن از طریق برنامه ویرایش از قبل نصب شده را نوید میدهد. کاربران میتوانند با اتصال گوشی خود به سینمای خانگی از تماشای تصاویر ویدئویی ضبط شده با کیفیت HD با صدای فراگیر دالبی دیجیتال لذت ببرند.
Nokia N8 امکان دسترسی به سرویس Web TV را نیز فراهم کرده که از این طریق برنامههای مختلف تلویزیونی و اخبار از کانالهایخبری به راحتی بر روی گوشی قابل دسترس خواهند بود. در کنار محتواهای بین المللی، نوکیا از طریق همکاری با تأمین کنندگان محلی توانسته است محتوای Web TV را به صورت خاص برای کاربران سنگاپوری و مالزیایی فراهم کرده تا آنها بتوانند پس از ورود Nokia N8 به بازار از این امکان استفاده نمایند.
با بهرهگیری از Symbian ^3، Nokia N8 عکسالعمل نسبت به حرکات دست را که شامل تغییر صفحه با حرکت انگشت (flick scrolling) و همچنین امکان زوم با باز و بسته کردن انگشتان روی صفحه (pinch-zoom) بوده به همراه صفحهنمایشی چندگانه که به راحتی مطابق سلیقه کاربران تغییر میکند، را فراهم کرده است. این گوشی اولین گوشی از نوکیاست که به Qt مجهز شده است و محیط نرمافزاری Qt ضمن تسهیل هرگونه ارتقا، این امکان را به طراحان میدهد تا بتوانند به طراحی نرمافزار پرداخته و از طریق سیمبین و یا سایر پلتفرمها به اجرا در آورند. لازم به ذکر است از زمان اعلام و راهاندازی Ovi Maps جدید با مسیریابی رایگان در امسال، بیش از 10 میلیون دانلود در سرتاسر جهان از این نرم افزار صورت گرفته است و در این راستا نیز Nokia N8 کاربران را با Ovi Maps و مسیریابی رایگان و جهانی رانندگی و پیادهروی تجهیز کرده است. این گوشی قرار است که در سه ماه سوم سال 2010 با قیمت تقریبی 370 یوروبدون در نظر گرفتن مالیات به برخی بازارهای خاص راه پیدا کند.
چون باتریشو به راحتی نمیشه خارج کرد.مواقعی که هنگ می کنه به جای درآوردن باتری میشه 8 ثانیه دکمه پاورو نگه داشت و گوشی رو ریست کرد.
اینم منبعشاین پستو دیگه پاکش نکنی آقای مدیر.وقتی شما یه چیزیو نمی دونی معنیش این نیست که کاربر اطلاعات غلط میده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
n 8 گوشی جالبیه
ولی برای فردی مث من امکانات زیادی داره
من منتظره مدلای بعد از n8 ام
خوبی نوکیا اینه که پیش بینی مدلاش سادن
احتمالا مدلای ببعدی که با پلتفرم 3 عرضه می شن
و اونی که من میخوام بخرم
یه دوربین 5 مگی
حافظه 16 یا 8 گیگ
صفحه خازنی
قابلیت مولتی تاچ
و صدای استریو داره
اگه نوکیا بتونه این گوشی احتمالی رو که من حدس میزنم
با صفحه ی 3.8 یا حتی 4.2 اینچی عرضه کنه
باید احتمال بدیم که آیفن 4 رو منقرض می کنه
البته اینا فقط حدس های شخصی منه
به نظر من n8 گوشی نیست که بتونه با آیفن رقابت کننه
چون اصلا به این منظور ساخته نشده(طبق گفته دوستان در پست های قبل)
عزیز جان خوندی چیزی که نوشتم رو؟! تا نیومده نمیشه نظر داد ولی تو ریویوها گفته شده بد نیست. حالا ویواز و ساتیو چی بود این وسط؟ میگم تا نیاد نمیشه نظر داد همین![]()
دوستان شما کاربرای باسبقه ای هستینرسول.م
اگه نباشه جاش خالی می مونه
تاريخ عضويت: Oct 2009
محل سكونت: sari
NOKIA_N95
پروفشنال
تاريخ عضويت: Jun 2007
محل سكونت: خونه بابام
t2download
پروفشنال
تاريخ عضويت: May 2010
محل سكونت: ایران - جنوب - ahvaz
این همه کل کل نکنید دیگه عزیزان
فعلا بی خیال
شرمنده دوباره می پرسم
ولی من آخر نفهمیدم این صداش استریو یا نه؟؟؟؟
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی GsmAria ، وب سایت کمپانی نوکیا ، Nokia.com ، رسما پیش فروش گوشی Nokia N8 را اعلام کرد. البته لازم به یادآوری است که این فقط نوعی اعلام زمان پیش فروش است و به هیچ وجه نمی توان از این طریق برای پیش خرید گوشی ثبت نام کرد.
در حال حاضر این اطلاعیه در 14 کشور موجود شده که عبارتند از: اسپانیا ، ایتالیا ، سوئد ، پرتغال ، هلند ، مجارستان ، فنلاند ، فرانسه ، آلمان ، چین ، انگلستان ، ایالات متحده ، برزیل و استرالیا و در چند روز آینده کشورهای دیگری به این تعداد افزوده خواهند شد که هند و کانادا و فیلیپین جزء آنها می باشند و ممکن است در تعدادی از این کشورها گوشی N8 دیرتر از موردی که اعلام شده موجود شود.
چرا این تایپیک اینجوریه
من از صفحه ۴۰ تا اینجا خوندم فقط اسپم دادید
یه سری عکس یه سری مشخصات جدید یه چیزی بذارید یه خورده حال کنیم مثلا شما برید تایپیک i9000 ببینید چقدر مطلب مفید هست اصلا آدم اون مطلبارو که میخونه عاشق گوشی میشه ولی اینجا
پس کجان این نوکیا خورها![]()
آقا یه سری عکس
یه عکس هم برای x9 هست فکر کنم مال ۲۰۱۲ باشه
اینم یه عکس از n9 {ولی بهتون قول میدم ۹۰ درصد همینه}
منبع موثق{درست نوشتم}
![]()
تعجب می کنم چرا نوکیا باید یه n8 با این سخت افزار بسازه ولی فقط
3.5 اینچ صفحه براش بزاره
کسی میدونه چه چیزی باعث محدودیت اندازه صفحه نمایش میشه؟؟؟؟
من دوس داشتم 4.2 بود؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)