با حذف عربستان مسابقات تازه جالب شد
فقط یه سوال دارم چرا ایران هر وقت از گروهش میاد بالا باید با کره بازی کنه ؟؟؟؟؟
با حذف عربستان مسابقات تازه جالب شد
فقط یه سوال دارم چرا ایران هر وقت از گروهش میاد بالا باید با کره بازی کنه ؟؟؟؟؟
چون دیگه از اون بالاتر نره!!
دیگه اگه امسال هم به کره بخوریم شورش در میاد خدا کنه به استرالیا بخوریم یه بازی حماسی میشه![]()
نه بابا کره بهتره . قطبی کره رو عین کف دستش میشناسه آخه.
.
مرسی علیرضا! وسوسم نکن! امضای الانم رو هر سری نگاه میکنم این احساس های منفی ای که تو این چند ساله درباره تیم ملی داشتم مقادیری تبدیل میشه به احساس مثبت و غرور! کاش این غرور به گذشته امسال هم با قهرمانی تیم ملی در AC به وجود بیاد!
اما واقعا میگن چوب خدا صدا نداره یه حقیقتیه!
خود عرب ها اگه فکر می کردن خوشحالی به سبک پایین و تحقیقر یه ملت اینقدر واسشون گرون تموم میشه، هیچ وقت از این غلطا نمیکردن:
حذف از جام جهانی با مسخره ترین شکل ممکن با گل دقیقه 93 بحرینی ها!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تکرار تاریخ کمتر از دو سال بعد در ریاض!!
و حالا:
Last edited by pcforlife; 14-01-2011 at 14:46.
طی تماس تلفنی که یکی از اعضای سایت داوران در ساعت ۱۲ به وقت تهران با محسن ترکی برقرار کرد، مشخص شد تمامی تصمیمات داور بازی در دیدار تیم های سوریه – ژاپن از سری مسابقات جام ملت های آسیا درست بوده است.
در جلسه ای که امروز صبح با حضور تیم داوری بازی دیشب، ناظران، کارشناسان و مسئولین ای اف سی برگزار گردید، مشخص شد تمامی تصمیمات در صحنه های حساس توسط داور به درستی اتخاذ شده است.
همچنین در این جلسه تیم داوری خصوصا داور وسط مورد تشویق و تجمید ناظران و مسئولان AFC قرار گرفت.
لازم به ذکر است که داوران ایرانی در شرایط بسیار خوب و طبق روال عادی مشغول تمرینات خود هستند.
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
کسی جدول بازی ها رو داره بشه پرینت گرفت ؟
راستی این مسابقات مثل بازیهای آسیایی یه سایت رسمی نداره ؟
سایت رسمیشون تو خود سایت afc هستش که البته لازم به ذکر زبان فارسی رو هم ساپورت می کنه (با کلی تاخیر در آپدیت شدنش):
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من خیلی فوتبالی نیستم...
اما مگه اینجا چطوری دارن خوشحالی میکنن؟!
مگه همیشه چطوریه؟
درست نفهمیدم چی چی شد؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)