آقا اگه بازی کامل شده یه نفر آدرس یه فروشگاه اینترنتی که بازی رو داره بده ما هم بازی رو بخریم
آقا اگه بازی کامل شده یه نفر آدرس یه فروشگاه اینترنتی که بازی رو داره بده ما هم بازی رو بخریم
دوست عزیز این ارور یعنی اینکه از سرور نمی تونه دانلود کنه
اما به این معنی نیست که سیو نمی شه
بازی در حالت اورجینال هم در کامپیوتر شما هم در سرور یوبی سیو میشه
چون شما از سرور مجازی استفاده میکنی بازی برای سیو در سرور ارور میده اما در سیستم شما سیو هست
ادرس سیو را هم که همه می دونن بازم می نویسم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی از دوستان ، در و دیوار ِ AC ِ اولی یه جوری طراحی شده بود سر و مینداختی پایین از در و دیوار و پشت ِ بوما هی میپریدی اینور اونور ، این یکی خیلی خوشحال روی پشت ِ بومی بعد ییهو که میپری میبینی از پشت بوم و دیوار خبری نیست ، نصف جون هاپولی میشه
انگار نمی شه بدون دردسر بازی کنیم
من یه مشکل بزرگ پیدا کردم
مراحل اول که پیش یه پسره می ره که خنجرش رو درست کنه(همون پسره که به شوخی می خواد انگشتش رو قطع کنه)
وقتی درست می کنه و من خنجر رو دستم می کنم بلافاصله بازی هنگ می کنه و همین طور می مونه در حالی که بازی اجر هست و مثلا می شه تفنگ رو عوض کرد
دوستان من تمومش کردم
ولی نمیدونم این دیگه چیه ؟؟؟
آخرین Values رو که دانلود کردم و تمومش تونستم بکنم اینه
ولی اینم بگم از سکانس 12 به بعد رو با این Values بازی کردم قبلش رو اطلاع ندارمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Mohammad_Sn2001; 05-04-2010 at 17:55.
برای اینکه صدا و تصویر بازی درست بشه باید چیکار کرد
منم تموم کردم به ubisoft تبریک میگم خداییش تو این یکی از لحاظ داستان محشر کرد همه چی رو قاطی کرده نظریه قطب ها ی زمین انیشتین /جنبش پوسته ای /transformers revenge of the fallen /2012 و در آخر هرم مرموز مصر که میگن فضایی ها ساختن در ضمن امکان نداره ac3 واسه pc نیاد دوباره ubi میخواد copy right شو به رخ بکشه و باز هم fail میشه من یه نقد خوب مینویسم و میذارم
عزیز من آخرینvalues را در پوشه ی source کپی کنم؟
این هم برای دوستانی آپلود کردم که هم آموزش کامل و کرک کامل رو میخوان آموزشش هم بصورت تصویریه که یکی از دوستان چند صفحه قبل گذاشته بودند من خودم با این کرک بازی رو بصورت کامل تمومش کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)