2048 هست ولی بسته به سرویس از جای دیگه سرعت رو محدود میکنن.
2048 هست ولی بسته به سرویس از جای دیگه سرعت رو محدود میکنن.
زنگ میزنم ولی هیچ جواب درست و حسابی نمیده ! میگه سرویس شما به اندازه 256 (سرعت دانلود = 32 ) سرعت داره و ما تمضین نمیکنیم که همیشه بالاتر از این بشه !!
میگم از کانفیگ مودمم نباشه ؟!
نه از کانفیگ مودم نیست همون هم برات زیاده یعنی تاثری نداره چون سرعت من با اینکه 2048 هست بیشتر از KB 140 به هیچ عنوان نمیشه.دلیلش هم امکان داره اگر خودشون برات نصب کردن یا بهشون گفتی نویز داری این کار رو کردن که سرویس Stable بشه. SNR من رو 10 db هست زنگ زدم سرعت رو کرد رو 1024 بعد SNR شد 24 گفتم نمی خوام همون 2048 هم پینگش بهتره هم سرعتش. چون فقط شبها میگذارم کانکت بمونه و روز ها تا برم مودم دیگه واسه سرویس مخابرات بخرم تا حالا که قطعی نداشته با این نویز بد بعدا چک می کنم به طور پیوسته قطعیش چطوریه.
سلام
من 2 روزه پارس انلاینی شدم و از شاتل فرار کرد...خدارو شکر خوب بوده و با 128 سرعت دانلودم 145 هستش و توی ساعت رایگانش هم 2300 مگ توی این دو شب دانلود داشتم و افت سرعت نداشتم
فقط یه سوال داشتم......من برای اینکه شرکت گیر نده که مودم خودمون رو باید بگیری و این حرفا مودم symphony از دوستم گرفتم و وقتی کارم راه افتاد دوباره همون مودم قبلیم یعنی TP-LINK رو استفاده کردم.سوالم اینه که مشکلی اینجوری پیش نمیاد؟
سلام
من صبانت هستم و 2 هفته دیگه تا پایان قرار داد با این شرکت دزد نمونده
آیا پارس آنلاین سرعتش تو مرکز صالح طبری (غرب تهران) خوبه؟
یعنی با 128 میتونم امیدوار باشم با سرعت 50 یا 60 دانلود داشته باشم؟؟
مورد دوم شبانه رایگان داره؟؟ اون با چه سرعتیه؟؟
من مطمئنم هر چی باشه از شرکت حجم دزد و سرعت دزد صبانت بهتره
من الان سرعتم صبانت شده 12. این پول من ، حروم زن و بچه هاتون صبانت
من که شرق تهرانم و تازه واردم هستم به پارس و ازش راضی هستم
سزعت روزانه 60 50 هست؟
شبانه رایگان داره؟
پارس آنلاین، تا الان فابل اعتمادترین شرکت بوده، هر کدوم از دوستام رو که دیدم، از شرکت های دیگه ناراضی بودن...مثلا صبانت ممکنه در بعضی مناطق به علت خلوتی سرعت بالاتری بده، اما اصلا Stable نیست و همش بازی در میاره...
چیزی که تو این مدت استفاده من از پارس جالب بود، پشتیبانی خیلی خوبش بود، من ساعت 12 زنگ زدم به پشتیبانی و مشکل من رو حل کردن...
سرعتش هم با توجه به همون ایستا بودنش، کاملا می ارزه، حتی شب ها افت سرعت خیلی محسوس اذیت کنی نداره...
---------- Post added at 08:16 PM ---------- Previous post was at 08:15 PM ----------
من که 256 دارم، روزا حتی با 120 هم دانلود کردم، (هفته اول که از 160 پایین نمیومد) شبها ولی سرعت رو 50 60 میچرخه...
---------- Post added at 08:16 PM ---------- Previous post was at 08:16 PM ----------
شبانه رایگان هم داره...از 1 تا 6
مثلا DU Meter الان میانگین سرعت منو نشون میده 319 kbps...
برای من که توی 2-3 روز که راه افتاده توی ساعات رایگان و غیر رایگانش سرعتم از 140 پایین تر نبوده
ساعت 1 تا 6 صبح رایگانه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)