تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 71 اولاول ... 1656626364656667686970 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 709

نام تاپيک: همه چیز درباره HTPC

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    ایا این مادربرهای اینتل برای htpc خوبه یانه
    فقط برای فیلم بلوری میخوام
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این CPUش Atom 2700 ـه که متاسفانه زیاد جالب نیست. توی review هاش گفتن از نظر گرافیکی با ویدیوهای 1080p بیت ریت بالا مشکل داره، درایور های گرافیکی درست و حسابی برای ویندوز هم حتی نداره و احتمال اینکه به مشکل بخورین زیاده.

حالا اون مورد هم به کنار، سیستم فوق العاده کند و ضعیفی میشه تا حدی که اعصاب خورد کنه! مثلا بار کردن XBMC بخواد 2دقیقه طول بکشه! در این حد.

اگه یه سیستم تقریبا هم قیمت این بخواین این سری AMD E350 خیلی خیلی از این اتم که گفتین بهترن. هیچکدوم از مشکلات بالایی رو نداره و تنها موردش اینه که 3D ساپورت نمیکنه.

2. 2 کاربر از NaughtyCat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد الرضا

پيش فرض

این CPUش Atom 2700 ـه که متاسفانه زیاد جالب نیست. توی review هاش گفتن از نظر گرافیکی با ویدیوهای 1080p بیت ریت بالا مشکل داره، درایور های گرافیکی درست و حسابی برای ویندوز هم حتی نداره و احتمال اینکه به مشکل بخورین زیاده.

حالا اون مورد هم به کنار، سیستم فوق العاده کند و ضعیفی میشه تا حدی که اعصاب خورد کنه! مثلا بار کردن XBMC بخواد 2دقیقه طول بکشه! در این حد.

اگه یه سیستم تقریبا هم قیمت این بخواین این سری AMD E350 خیلی خیلی از این اتم که گفتین بهترن. هیچکدوم از مشکلات بالایی رو نداره و تنها موردش اینه که 3D ساپورت نمیکنه.
    ممنون از راهنمائیت به نظرت چی بگیرم من توی مشهد تمام فروشگاها رو سر زدم فقط یک مدل ازراک توی بازار هست که پورتهاش خیلی ناقصه
    دارم کم کم از خرید htpc منصرف میشم نظرت درباره با مینی ‍‍پی سی یا نانو پی سی چیه دردسرش کمتر نیست یا اخر باز برم یک پلیر ناقص بگیرم الان پاتریوت دارم

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ممنون از راهنمائیت به نظرت چی بگیرم من توی مشهد تمام فروشگاها رو سر زدم فقط یک مدل ازراک توی بازار هست که پورتهاش خیلی ناقصه
    دارم کم کم از خرید htpc منصرف میشم نظرت درباره با مینی ‍‍پی سی یا نانو پی سی چیه دردسرش کمتر نیست یا اخر باز برم یک پلیر ناقص بگیرم الان پاتریوت دارم
    آره خب مادربورد mini تو بازار کم پیدا میشه. من باز جای دیگه سوال میکنم اگه چیزی پیدا کردم اینجا خبر میدم.

این nettop های Foxconn هم با این شرایط گزینه ی خیلی خوبین:

اینا تو بازار تهران هستن، قیمتش هم اگر اشتباه نکنم حدود 700 بود بدون RAM و هارد. این مدل هم که لینکش رو گذاشتم بهترینشونه که AMD E350 ـه CPU ش. اگر مادربورد خوب پیدا نشد دیگه بهترین گزینه برای HTPC همین کامپیوترس.

5. 2 کاربر از NaughtyCat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام.
    بله با توجه مسخصاتش با 1080p مشکلی نداره...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

با سلام

لطفا مشخصات به روز بك دستگاه htpc با بودجه اي حدود يك ميليون تومان ( براي case , cpu , main ,hdd,---,dvd rw) را بفرمائيد در ضمن مي خواستم بدونم خانواده نبز بدون داشتن سواد كامپيوتري مي توانند از رسيور اون همانند رسيور معمولي استفاده كنند يا خير با تشكر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

با یک میلیون تومن چیزی به نام ( HTPC ) جمع نمیشه .. حتی فکر بهش هم نمیشه ......

ولی میتونی یه pc خیلی معمولی داشته باشی ( HTPC ) مشخصات خودشو داره ----- وانت وانته .... سواری سواریه ... اتوبوس اتوبوسه ..... هر چیزی جای خودشو داره

یه کیس معولی چینی دیزاین شده برا ی ( HTPC ) که شامل بدنه آلومینیومی ( برای کار کردن سیستم بدون فن و سر صدا ) صفحه نمایشگر دیجیتال ( برای اینکه بدون تلویزیون هم کار کنه ) کلیدهای ولوم و فوروارد و غیره و داشتن کنترل همه کاره و ...... حداقل 420 تومنه ...

این فقط یک قلمشه تا 15 قلم بعدی حسابشو بکن ...

موفق باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

با یک میلیون تومن چیزی به نام ( HTPC ) جمع نمیشه .. حتی فکر بهش هم نمیشه ......

ولی میتونی یه pc خیلی معمولی داشته باشی ( HTPC ) مشخصات خودشو داره ----- وانت وانته .... سواری سواریه ... اتوبوس اتوبوسه ..... هر چیزی جای خودشو داره

یه کیس معولی چینی دیزاین شده برا ی ( HTPC ) که شامل بدنه آلومینیومی ( برای کار کردن سیستم بدون فن و سر صدا ) صفحه نمایشگر دیجیتال ( برای اینکه بدون تلویزیون هم کار کنه ) کلیدهای ولوم و فوروارد و غیره و داشتن کنترل همه کاره و ...... حداقل 420 تومنه ...

این فقط یک قلمشه تا 15 قلم بعدی حسابشو بکن ...

موفق باشید
    با سلام و تشكر از جواب شما
    من اين سيستم را كم كم در عرض چندماه مي خوام جمع كنم و مي دانم كه اين بودجه براي اين كار كمه و چيزي حدود سه ميليون براش در نظر گرفتم ولي يك شكي كه دارم اينه كه آيا خانواده ام نيز به راحتي مي تونن از امكانات رسيور اين دستگاه همانند يك رسيور معمولي استفاده كنند يا خير در ضمن من بعضي از قطعات مانند هارد , كارت گرافيك , رم و كارت شبكه بيسيم اون را دارم و مي خوام چيزي را كه جمع مي كنم تا چند سال نياز به آبگريد نداشته باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

قطعات

1- کیس

2- پاور Green 530w

3- مادر برد

4- سی پی یو

5- مموری 8 گیگ Gell Ddr III

6- گرافیک با خروجی hdmi 1.4a

7- هارد 2 ترابایت وسترن گرین ( بک آپ )

6- هارد SSD ( بوت ایبل )

7- دی وی دی پالکستور ( بیصدا ) یا بلوری

8- رم ریدر سونی

9- 3 عدد فن بلبرینگی سایلنت

10 - فن سایلنت حرفای برای سی پی یو

11- کارت شبکه مینی پی سی ای وایرلس سری n

12 - کیبورد و موس وایرلس لاجیتک ( مینی )

13- کارت ریسیور مینی پی سی ای مدل Tbs-6922 (--- s-s2 )

14- کارت تی وی دیجیتال و آنالوگ مدل Aver 788r Hybrid

15- کابل اچ دی ام آی ورژن 1.4 دایو

16- کابل اپتیک دایو

17 - داکت eSATA در پشت کیس

با تشکر از راهنمایی های شما دوستان

( البته بعد از 15 سال تجربه در زمینه خرید و فروش سیستم Pc & Mac )

البته بیشتر زمینه کاری من گرافیک و همچنین سیستم های در این زمینه میباشد

لازم دیدم به چند مورد اشاره کنم :

1- هر دستگاهی ماهیت کاری خودشو داره

این دستگاه یک htpc در مرحله اول میباشد بعد یک pc

چون پی سی جداگانه هم داریم و مورد استفادش بازی و .... میباشد

مثل یک پرینتر لیزری تک کاره با یک دستگاه چند کاره

2 - این دستگاه فقط با یک کنترل کار میکند

3- بالاترین فیلم های سه بعدی ( نه گیم سه بعدی ) با بالاترین نرخ تبادل اطلاعات با خیلی کمتر از این سیستم هم پخش میشه

حتی با سی پی یو Atom

4 بالاترین پخش بلوری سه بعدی در دنیا که برای شرکت .... میباشد از یک چیپ ریلتک با یک پلتفرم ساده ساخته شده .

5 - برای اینکه واقعا این سیستم رو درک کنید باید قیافه یک سینمای خانگی رو داشته باشه . ( والا یک کامپیوتر یک کامپیوتر )

6- بیشتر در این سیستم مولتی مدیا مورد تئجه قرار گرفته شده تا گیم و اپلیکیشن و ....

7 - این سیستم موقع روشن شدن جوری تنظیم شده که با مدیا سنتر استارت میشه و تمام نیازهای جمیع خانواده رو بر طرف میکنه

گذشته از این که کامپیوتر بلد هستند یا نه ( خیلی مهمه )

8 - بهره برداری از سی پی یو های جدید و قطعات جدید تا یک حدی فقط جنبه تبلیغاتی و در حدود 1 تا 2 در رصد افزایش راندمان دارند

البته با تغییر نسل قضیه چیز دیگه ای میشه . ( سایت Anandtech )

میتونید کامپیر کنید

و البته بسیاری دیگر

موفق باشید

احتمالا کیس شنبه موجود میباشد
    Last edited by SMAEIL2000; 13-08-2013 at 08:58.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

فقط در پرانتز بگم 4 دیوایس شامل 1- آنالوگ ( Uhf + Vhf ) برای دیدن دوربین مدار بسته ساختمان 2- دیجیتال برای تلویزیون دیجیتال

ایران اسلامی شبکه نمایش فیلم و فوتبال 3- کارت ریسیور دیجیتال SD برای ماهوارهای معمولی 4- کارت ریسیور HD برای کانالهای

با کیفیت بالا و همچنیت 3d ( یک نمونه 3D جدید در ماهواره ترکست فری پخش میشه )

البته کارتها در دو مدل هیبریدی ومهم تر از همه با قابلیت شناسایی و کنترل در ویندوز مدیا سنتر میباشد

تمام سیستم من با اصلاحات و تکمیل شدن فقط با یک کنترل خود کیس کار میکنه

موزیک - ویدیو - ماهواره - تلویزیون دیجیتال - آنالوگ و بازی و موزیک و عکس و......

آیا کسی میتونه کاری کنه که تمام کانالها اعم از آنالوگ و دیجیتال و اچ دی رو پشت سر هم ببینه

تا حالا فکر شو کردی جایی دیدی

ولی میشه

این مدیا سنتر ویندوز رو براحتی ازش نگذرید

دنیای مولتی مدیا ست

موفق باشید

عکس هم میزارم

البته سیستم همه چی داره

خروجی hdmi Ver 1.4a براس ساپورت 3d
    شبکه وایرلس
    سیستم رید ( H.D.D Raid 0 )
    فن های بیصدا
    کولینگ حرفه ای
    دی وی دی
    رم ریدر
    رادیو ( در مدیا سنتر ) استفاده از fm Transmiter موبایل بر روی سیستم
    یو اس بی 3
    و خرده ریز

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •