تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 102 اولاول ... 165662636465666768697076 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 1011

نام تاپيک: تاپيك طرفداران Philips

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

sound.vision عزيز چند سوال داشتم
    اينكه شما اينقدر به چيدمان پشت پنلي 9705 تاكيد داريد مي خواستم بدونم يعني 9706 اون چيدمان رو نداره؟ مگه هر دو مدل فول اليدي نيستن؟
    2- 9706 wifi داخلي داره يا بايد usb براش تهيه كنيم؟
    3- 9706 سايز 46 و ديگر سايزهاش ساخت مجارستانه؟آيا ميشه از بانه ساخت هلند رو گير آورد؟
    4- اين مدل(در سايز 46) چه رنگ هاي براي بدنه داره؟ مشكي ، نقره اي؟
    5- آيا در 46 اينچ ----s هم گذاشتن؟
    6- نوسانات قيمت ارز رو قيمت هاي بانه تاثير داشته يا نه؟ الان 9706 سايز 46 تو بانه چنده؟ سايز 55 هم داره و قيمت اون چنده؟
    Last edited by Razavi Parsa; 15-04-2012 at 07:59.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام . من توسط خود تی وی قیلیپس 8605 کانالهای دیجیتال رو گرفتم و دگمه زبانی که بهش اشاره کردینو نداره . از طریق ----- میگیرم میتونم زبانشو تغییر بدم ولی الان که با خود تی وی کانالهای دیجیتالو گرفتم نمیدونم باید کجاش برم ؟ ضمنا اگر در مورد تبدیل زیرنویس همین کانال (آی فیلم ) کسی اطلاعاتی داره بمن هم بگه هم روی ----- و هم روی تی وی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان كسي شماره اي از مغازه هاي بانه داره تا 9706 رو قيمت كنم؟ كه سايز 46 موجود داشته باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام و خسته نباشید
    دوستان تا حداکثر 5 میلیون تو محصولات فیلیپس چه گزینه هایی هست؟
    هر چی بزرگتر باشه بهتر، سه بعدی لازم ندارم.
    من تو مشهد هیچ نمایندگی فیلیپس نمی شناسم،
    این شرکت در ایران سایتی داره که بشه فروشگاهاشو پیدا کرد.
    خیلی ممنونم.
    درود بر شما...
    احتمالا بتونید با 5 میلیون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را خریداری کنید... سایز 52 هم داره ولی احتمالا باید بیشتر از 5 میلیون قیمت داشته باشه... (با این داستان دلار بهتر از این هم نمی شه)
    در مورد نمایندگی تو مشهد اطلاعی ندارم.. البته تو تهران هم نمایندگی چندان فعالی نداره و بهتر بدون گارانتی خریداری کنید... (کیفیت تلویزیون های فیلیپس اونقدر خوب هست که نگرانی بابت خراب شدنش نداشته باشین فقط مهم اینه که موقع خرید چکش کنید )
    بازم متاسفانه سایتی که به کار شما بیاد وجود نداره اما شاید از طریق سایت زیر بتونید اطلاعاتی بدست بیارید... (فقط مراقب باشید این سایت کمی گرون فروش هست) amirkala.com
    راستی در مورد 3بعدی هم باید بگم که الان روی همه تی وی های معتبر گزینه 3بعدی یه آپشن نیست بلکه یه استاندارد هست....

راستی دوستان این مدل PFL8605 جدا ازین که 17 بیته و بنظرم خیلیم خوبه چرا کنتراستش در حد ال سی دی هاست؟
    500,000 : 1
    ؟
    اگه کنتراست رو دارید با محصولات ال جی مقایسه می کنید باید این نکته رو در نظر بگیرید که شرکت های کره ای به هر راه متوسل می شن تا اعداد و ارقام فضایی و اغراق آمیز اختراع کنند... مطمئن باشید کنتراست با اعداد واقعی فیلیپس و یا سایر برندهای معتبر به مراتب بالاتر از اعداد نجومی شرکت های کره ای هست.

5. 5 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

sound.vision عزيز چند سوال داشتم
    اينكه شما اينقدر به چيدمان پشت پنلي 9705 تاكيد داريد مي خواستم بدونم يعني 9706 اون چيدمان رو نداره؟ مگه هر دو مدل فول اليدي نيستن؟
    2- 9706 wifi داخلي داره يا بايد usb براش تهيه كنيم؟
    3- 9706 سايز 46 و ديگر سايزهاش ساخت مجارستانه؟آيا ميشه از بانه ساخت هلند رو گير آورد؟
    4- اين مدل(در سايز 46) چه رنگ هاي براي بدنه داره؟ مشكي ، نقره اي؟
    5- آيا در 46 اينچ ----s هم گذاشتن؟
    6- نوسانات قيمت ارز رو قيمت هاي بانه تاثير داشته يا نه؟ الان 9706 سايز 46 تو بانه چنده؟ سايز 55 هم داره و قيمت اون چنده؟
    هر دو چیدمان یکسانی دارند و البته کیفیتی خوب... جای نگرانی نیست.
    2- وای فای داخلی داره... نیازی به خریداری وسیله جداگانه نیست.
    3- سری 7 و 8 و 9 همگی ساخت مجارستان هستند و فرقی هم نمی کنه که از کجا خریدای یا سفارش داده شوند...
    4- رنگ بدنه ثابت هست...
    5- در برخی از مدل های سفارش مثلا کشوری چون انگلستان امکان ----s هم وجود داره ولی منطقه آسیا و خاورمیانه نه....
    6- در مورد قیمت ها اطلاع دقیقی ندارم ولی چیزی که مشخص قیمت بیشتر این مدل ها چیزی در حدود 30 درصد افزایش داشته....

7. 4 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

خوشبختانه امروز هم دلار و هم سكه ارزان شد . اميدوارم خيلي سريع اثرش رو قيمت ها به خصوص در بانه بذاره

9. 2 کاربر از Razavi Parsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه tapesh24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام مجدد . من یکبار اشتباها تی وی را راینستال کردم (نصب مجدد ) آیا نیاز هست باز هم اون فلشو بزنم داخل تی وی بریزم .؟ البته اگر خالی نشون نده ؟
    ضمنا چون من دستگاه بلوری ندارم نمیتونم از سه بعدی اون استفاده کنم . فقط یکبار قبل از راینستال کردن از دوستم دستگاه بلو ری را قرض کردم تا تی وی را تست کنم و تست کردم و جواب داد . آیا با هربار راینستال کردن ممکنه پخش سه بعدی اون اسیب ببینه ؟ و پاک بشه و نیاز به آپدیت کردن داشته باشه ؟
    *- من توسط یک انتن معمولی رو میزی در شهرستان میتونم کانالهای دیجیتال رو بگیرم بجز چند تائیش . البته میاره اسامیشونو و نشون نمیده . از جمله نمایش . ای فیلم . پرس تی وی . العالم . ... حال نمیدونم از ضعیف بودن انتنمه یا نیاز داره به مثلا برنامه ائی جدید مثله آپدیت کردن ؟ چون پیام میده که : canal scrambeled .
    no program .
    آیا برای شما هم چنین اتفاقی افتاده ؟که نیاز به برنامه داشته باشه ؟

---------- Post added at 02:29 AM ---------- Previous post was at 02:25 AM ----------

ضمنا نفرمودین آیا این هفت رنگ بودن فیلیپس واقعیت داره یا نه ؟
    شارپ که میگه رنگ زرئ و اضافه کرده ولی فیلیپسو نمیدونم
    نه فکر نمی کنم دیگه نیازی به این کار باشه.... بعدش چه چیز تی وی رو دوباره نصب کردین...!
    در مورد کانال های دیجیتال هم باید روی کشورهای مختلف سرچ کنید و بعدش ببنید سیستم منطقه پخش برنامه های تی وی با کدامیک از کشورهای لیست شده مطابقت بیشتری دارد... الان دقیق یادم نیست خودم کدوم کشور رو انتخاب کردم ولی بعد از سرچ بدون مشکل تمام شبکه ها رو گرفت. بنابراین گرفتن یا نگرفتن بعضی از شبکه ها ربطی به آنتن مورد استفاده شما نداره... آنتن خوب باعث ارتقاء سیگنال های دریافتی می شه و می تونه با حدی روی کیفیت شبکه ها تاثیر گذار باشه و نه روی اینکه شبکه ای رو بگیره یا نه.....
    با سلام
    می بخشید اگه من گاهی اوقات بصورت هفتگی یا دیرتر به انجمن سر میزنم و پاسخها کمی دیر ارسال میشه. برای اینکه تکراری جواب نداده باشم کلیه مطالب دو هفته اخیر رو خوندم و مطالبی رو که به نظرم نیاز به توضیح بیشتر داشت ودر تکمیل پاسخ دوستان خوب انجمن خصوصا sound.vision طرح میکنم.
    1- در تلویزیون های فیلیپس و کلا سیستم پخش دیجیتال کیفیت تصویر تا حدودی به نوع آنتن و کیفیت آنتن ربط دارد ولی فرقی که با پخش آنالوگ دارد اینست که در آنالوگ اگر کیفیت آنتن و دریافت امواج خوب نباشد تصویر بصورت برفکی نمایش داده میشود ولی در دیجیتال باید یک حداقلی از امواج دریافت شود تا تصویر قابل نمایش باشد که این مقدار بصورت کمیت سیگنال به نویز مشخص میشود و اگر نسبت سیگنال به نویز کمتر از حداقل لازم باشد تصویر نمایش داده نخواهد شد و پیام no program.... نشان داده خواهد شد.(در منوی status در کنترل تلویزیون جزئیات اطلاعات سیگنال دریافتی نمایش داده میشود) بنابراین اگر آنتن رو میزی باشد و یا در پشت بام نصب شده باشد اما کیفیت آنتن خوب نباشد و یا طول کابل از آنتن تا تی وی خیلی طولانی باشد سیگنال ضعیفتر شده و تصویر برخی از شبکه ها را ممکن است به همان علت ذکر شده در بالا نشان ندهد.
    2- انتخاب کشور مناسب در نمایش و دریافت کلیه کانالها تاثیر داره و من کشور پرتقال رو از بقیه بهتر یافتم بهتره یک امتحانی بکنید.
    3- در مورد هفت رنگ بودن فیلیپس باید بگم اصلا چنین چیزی نیست و در کلیه تلویزیونها از سه رنگ اصلی سبز،آبی،قرمز برای تولید تصویر رنگی استفاده میکنند و فقط شارپ از 4 رنگ (بعلاوه رنگ زرد) در مدلهای کواترون استفاده کرده است ولی در سایتهای بررسی تخصصی گفته بودن توی نمایش رنگ زرد در تصاویر کمی غیر واقعیتر میشه. موفق باشید.

11. این کاربر از tapesh24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اون قسمتی که میکرو اس دی میخوره برای چیه ؟
    آیا میشه با این تی وی ها 8605 ظبط فیلم هم انجام داد ؟
    مثل اینکه یه جائی خونده بودم میتونه ادم یه وال پیپیری را (مثلا دوست دارم عکس بچه هامو بزارم )به صفحه اصلی یا اصطلاحا دسکتاپ تی وی بزارم اگر چنین چیزی ممکنه خواهشا راهنمائی کنین
    سلام
    قسمت اول سوالتون رو چون دیدم بقیه قبلا جواب دادن رد میشم ولی در مورد گذاشتن عکس بعنوان wall paper بله فکر کنم چنین چیزی امکان داره چون توی منوی اصلی تلویزیون یک چنین گزینه ای که اصطلاحش یادم نیست رو دیدم. اگه اشتباه نکنم وقتی که تصاویر فلش وصل شده به تلویزیون را نمایش میدید روی تصویر دلخواه Properties رو از روی کنترل زده و گزینه انتخاب بعنوان تصویر صفحه اصلی روی پنجره منویی باز شده با چند گزینه دیگه میاد.
    برای پاسخ دقیقتر باید از روی تلویزیون کنترل کنم که فعلا در دسترسم نیست.

13. این کاربر از tapesh24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

Accessories
    •Included accessories: Power cord, Quick start guide, Warranty certificate, Remote Control, Batteries for remote control, Legal and safety brochure, Net TV brochure

•Optional accessories: Wireless USB adapter (PTA01), 3D TV extension kit (PTA03), 3D TV starter kit (PTA02)
    در بروشوری که محبت کردین و من پی دی اف اونو سیو کردم یکسری لوازم نوشته که یاید همراه تی وی میبود این قسمتی که زیرش خط کشیدم کدومه ؟ آیا همون فلشی که سه بعدی را ریختم درون تی وی .
    *- سوال دومم اینه که آیا با وایر لس میتونم از اینترنت تی وی استفاده کنم ؟
    *- چه خطراتی داره استفاده از تی وی اینترنت ؟

با سلام
    اون سه مورد که زیر یکیش خط قرمز کشیدید امکانات اپشنال هستش. یعنی اینکه همراه تلویزیون نیست و اگه خواستید باید جداگانه بخرید. البته اگه از بانه خریده باشید کیت فرستنده سه بعدی به همراه دو تا عینک آن رو معمولا همراه تلویزیون میدن و من همراه تلویزیونم داشتم. ولی وایرلس رو نداشت و باید بخرید و از فروشگاههای نمایندگیش میشه خرید و یا از وایرلس های USB با مارکهای دیگه که توی بازار هست میشه بخرید و ازش استفاده کنید. کاری که این وایرلسه انجام میده اینه که میتونید بجای استفاده از کابل شبکه برای وصل شدن به اینترنت و یا کامپیوتر(شبکه خانگی) بدون سیم اینکار رو انجام بدید.
    من از اینترنت تی وی و البته با استفاده از کابل و مودم adsl استفاده کرده ام و سایتهای فارسی رو نیز بخوبی نمایش میده و مشکلی نیست. یک تعداد سایت از قبل معرفی شده مثل یوتیوب و فیسبوک و... داره و یک مرورگر اینترنت که میشه آدرس هر سایتی رو وارد کرد و اونو باز کرد و یا آدرس اون سایت رو برای استفاده بعدی در لیست علاقه مندیها ذخیره کرد.

اونی که قرمز کردین یعنی اینکه تلویزیون شما از طریق مبدل wifi می تونه... قابلیت اتصال بی سیم هم داشته باشه...ولی برای این قابلیت باید اون آداپتور یو اس بی بی سیم رو به تلویزیون وصل کنید.
    این وسیله رو هم باید جداگانه خریداری کنید و همراه تلویزیون نیست.!!! پس بازم می کم این وسیله یه قطعه جداگانه هست که باید خریداری بشه و ربطی هم به اون فلش ارتقاء 3بعدی نداره.....

بله اگه اون قطعه اضافه رو برای wifi خریداری کنید می تونید با تی وی اینترنت هم برید.

خطرش اینه که تصور کنید یه وقت تلویزیون و نرم افزارهاش بر اثر اینترنت گردی دچار مشکل یا نمی دونم ویروسی بشه اونوقت دیگه نمی شه کاریش کرد.
    وبگردی و استفاده از اینترنت تی وی خطری نداره و ویروسی نیز نخواهد شد چون ویروسها برای سخت افزار کامپیوترها و سیتم عاملهای کامپیوتر نوشته شده اند و امکان آلوده کردن و اجرا شدن در تلویزیون رو ندارند مگر اینکه ویروس مورد نظر برای مخصوص تلویزیون نوشته شده باشه که من تا حالا چنین چیزی نشنیدم و بعید میدونم منفعتی برای ویروس نویس ها داشته باشه!!!!؟

15. 3 کاربر از tapesh24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام
    وبگردی و استفاده از اینترنت تی وی خطری نداره و ویروسی نیز نخواهد شد چون ویروسها برای سخت افزار کامپیوترها و سیتم عاملهای کامپیوتر نوشته شده اند و امکان آلوده کردن و اجرا شدن در تلویزیون رو ندارند مگر اینکه ویروس مورد نظر برای مخصوص تلویزیون نوشته شده باشه که من تا حالا چنین چیزی نشنیدم و بعید میدونم منفعتی برای ویروس نویس ها داشته باشه!!!!؟
    حرف شما تایید میشه... تنها نکته ای که وجود داره من تو همون پست هم نوشتم.... تصور کنید تلویزیونتون بر اثر وب گردی دچار مشکل حالا ویروسی و یا هر ایراد دیگه ای بشه... یادم هست تو یکی از سایت های نقد و بررسی مطلبی در همین رابطه خوندم... چیزی که من می خوام بگم اینه که من و شما اگه اینترنت adsl داشته باشیم قاعدتا یا نوت بوک یا PC desktop داریم... پس چه کاریه با تلویزیون بریم نت...!

17. 3 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •