من این سالنو پیدا نمیکنم یه جا هم رفتم e رو زدم که دزدی بود دوباره یارو تیرو تیر تیر اندازیش شروع شدو مارو کشت
وقتی حرفم با پیر مرده تموم شد اومدم بیرون دقیقا کجا برم که به سالن برسم ؟
من این سالنو پیدا نمیکنم یه جا هم رفتم e رو زدم که دزدی بود دوباره یارو تیرو تیر تیر اندازیش شروع شدو مارو کشت
وقتی حرفم با پیر مرده تموم شد اومدم بیرون دقیقا کجا برم که به سالن برسم ؟
تا جایی که یادمه مستقیم! خودش رو نقشه مشخص کرده که!
این عکسشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی در مورد ماموریت oh my papa که برایکمکی بکنه آسان ترین راه کدومه تا مجبور نشیم همه آدماشو متقاعد کنیممحتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان
باید متقاعد کنی دیگه. فقط دوتاشون هستن که اگه یکیشونو متقاعد کنی هم کافیه. ولی باید یکی یکی متقاعد بشن.
این سخت ترین راهه من یه راه خیلی خیلی آسونی پیدا کردم.فقط باید papa khan رو بکشم بدون اینکه کسی متوجه بشه و اونوقت به همین راحتی ماموریت تموم میشه![]()
حتی این می تونه تنها راه هم باشه.
چون یکی از کسایی که باید متقاعد کنید اون دختره ست توی Quarry Junction ، که اگه قبلا کوئست Don't Make a Beggar of Me رو انجام داده باشید دچار باگ شده و دیگه تو بازی نیست. (تو آخرین آپدیت این مشکل رفع شده)
آقا این DLC برای پی سی نیومد ؟ پر پر شدیم![]()
آخه که چی ؟
اینهمه زور زدم یس من شد رییس و اینا
این بازی پایان خوش نداره ؟
آسون ترین راه انجام این ماموریت اینه که شما در جریان Camp Forlorn Hope طرف لیجن رو گرفته باشی، به این صورت که بری Boulder City و اونجا با سرکرده ی لیجن ها صحبت کنی و کوئست We Are Legion رو قبول کنی (سعی کن اول مراحل فرعی اون NCR هایی که میخوای بکشی رو انجام بدی تا چیزی از دست نره، البته به جز کوئست بازگردانی امید که مخالف ما لیجن هستیمِ و اون افراد رو هم همه بی سر وصدا بکش تا مشکلی تو روابطت با NCR هم پیش نیاد) بعد وقتی میری پیش پاپا خان اون میگه خبر پیروزیت بهم رسیده و من تو رو جانشین خودم اعلام میکنم. حالا وایسا شب بشه و تو خواب خان رو بکش و بعدش برو با اون فرد دوم قبیله صحبت کن. ازت میپرسه میخوای با قبیله چکار کنی، هر چی صلاح دونستی جواب بده
هنوز زمان مشخصی برای PS3 و PC اعلام نشده اما برای ایکس باکس یکیشون اومده
البته DLC همچین جذابی هم نیست و بیشتر ازش انتقاد شده
چرا داره:
محتوای مخفی: اگه میخواید بدونید چیه بیاید تو
آخه که چی ؟
اینهمه زور زدم یس من شد رییس و اینا
این بازی پایان خوش نداره ؟محتوای مخفی: خطر جیز شدن بازی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)