من نمی دونستم علاالدین گذاشتن وگرنه تا الان رفته بودم .. برم اونجا یه سری اطلاعات بدم بهشون بیام
البته بستگی به فیلمش داره .. واسه بچه های شیطون مثل سروش صفحه 3.3 اینچی به مراتب بهتره![]()
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
من نمی دونستم علاالدین گذاشتن وگرنه تا الان رفته بودم .. برم اونجا یه سری اطلاعات بدم بهشون بیام
البته بستگی به فیلمش داره .. واسه بچه های شیطون مثل سروش صفحه 3.3 اینچی به مراتب بهتره![]()
این دو گیگه، مدل 8 گیگ فکر نکنم وارد بازار شده باشه.
جاوا هم روش ریختم، گوشی بدون اپرا مینی مثل ماشین بی فرمون می مونه!!
مگه سیبه چی گفته؟ گیر داده به بقیه؟
ویرایش: راستی دوستان یه سوال، من تا حالا دستگاه یو اس بی شارژ نداشتم و این اولیشه، کلا تو این نوع دستگاه ها شما تا دستگاه رو می زنید به یو اس بی شروع می کنه به شارژ، در صورتی که ممکنه اصلا شما نیاز به شارژ نداشته باشید. این از عمر باطری کم نمی کنه؟ ( باطری لیتیوم-یونه)
Last edited by {sahand}; 04-07-2010 at 08:55.
آره شارژ می کنه ولی ضرری به گوشیت نمی زنه و یک کوچولو به مادربرد کامپیوتر و سیستم برق رسانیش فشار میاره
البته من یکبار سر این موضوع سیستممو از دست دادم
دوست عزیز این طبیعیه و من هم وقتی گوشی جت خودم رو به شارژ میزنم همینطوره
اصلا هم نگران باتریش نباش من تا حالا باتری های سامسونگ رو از زیر 1000 تا ازمایش الهیسربلند بیرون اوردم
خلاصه اصلا نگران نباش
مهدی میگماالبته بستگی به فیلمش داره .. واسه بچه های شیطون مثل سروش صفحه 3.3 اینچی به مراتب بهتره![]()
بگم تو چه سایتایی میگردی؟ بگم بگم ؟![]()
هیچیرم 1 گیگ به چه درد می خوره آخه!
آره ، میدونمراستی، رو مموری کارت هم می شه برنامه نصب کرد.
آره جاوا هم نصب میشه روش، کار خوبی کردیراستی 2، برنامه ی جاوا هم روش نصب کردم.
چه خبره! طرف فکر کرده کسی قیمت این گوشی رو نداره، یا اینکه چون تا وارد بازار میشه زود تموم میشه گفته قیمت رو بکشیم بالاراستی 3، یکی از فروشگاه های که اسمش تو سایت مایکروتل بود می گفت 590 تومن!![![]()
Last edited by aliugd; 04-07-2010 at 13:15.
نه مشکلی پیش نمیاد برو راحت باش. الان دیگه خیلی از گوشیها اینجوری هستند و اگه مشکل پیش میومد خود کارخونه اینکارو نمیکرد دیگه.
راستی اگه امکانش هست برا تست مموری رو پر کن و کلی عکس هم رو گوشی بریز ببین سرعت گالری ( یا هر چی دیگه اسمش هست) چطوری هست؟
امروز باهاش کار کردم عالیه.
یه ذره هم آسفالت بازی کردم
اونجا وایساده بودم هر کی میومد شروع می کرد سوال کردن .. فک می کرد من مسئول اونجام
قیمت هم کردم 415 بدون گارانتی .. مفته .. جالبه 8910 430 تومن بود .. کسی می خره ؟![]()
گوشی خوفیه.
راستی این مرورگرش فیلترشکن هم هست مثل اپرا .یا باید از --- استفاده کرد؟
نه نیست، ولی خب می شه از اپرا مینی استفاده کرد.
راستی قیمت گوشی تو آمازون شد 399.9 دلار.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)