شرمنده که توی پست اول دقیقتر توضیح ندادم
من اولش پارس انلاین گرفته بودم سویس 128 رو که برای من سرعت معمولی میداد 14 گاهی لوقات هم سرعت تا 8 میومد پایین
بعد هم که داتک گرفتم سرویس 256 رو که سرعت معمولیم 22 هست
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
شرمنده که توی پست اول دقیقتر توضیح ندادم
من اولش پارس انلاین گرفته بودم سویس 128 رو که برای من سرعت معمولی میداد 14 گاهی لوقات هم سرعت تا 8 میومد پایین
بعد هم که داتک گرفتم سرویس 256 رو که سرعت معمولیم 22 هست
تا اونجایی که من میدونم حداکثر سرعتی که adsl میتونه داشته باشه 8 mbit/s هست ولی adsl2 فکر کنم تا 24mbit/s میتونه سرعت داشته باشه
در هر صورت برای من و شما که زیر 1mbit/s هم اگر بگیریم هنر کردیم فرقی نمیکنه و این حقه شرکتهاست که تبلیغات دروغی میکنن و ما فکر میکنیم که مثلا 128 adsl2 با معمولی فرق میکنه
در مورد مودم شنیدم که asus مودم خوبیه ولی من خودم symphony 5500 دارم و فوق العاده راضیم
سوال سوم هم بله اما اگر یکم زرنگ باشید توضیحات بیشتر هم نمیتونم بدم
عزیزان من Adsl ندارم ولی دنبالشم میشه بگین که کدوم شرکت بهتره ( از نظر کیفیت و سرعت و هزینه ) و تا اینجا که می دونم اینجا پارس آنلاین نمایندگی داره و اگه میشه سایتهای بقیه شرکتها رو بدین ببینم که منطقه منو پوشش می دن یا نه ...
مرسی .
در حال حاضر کیفیت اکثر شرکتها خیلی خیلی با هم تفاوت ندارن و این تفاوت قیمت به خاطر شرایط و نوع سرویس شرکتهاست از نظر محدودیتهای حجمی یا ساعتی
کلا نمیشه گفت که چه شرکتی سرویسش بهتره بلکه باید شرایطش رو مقایسه کرد به نظر من داتک شرایطش مناسبه
ببینید اصلا اینایی شما میفرمایید ربطی به سرعت سرویس نداره سرعت سرویس پهنایی باندی هست که برای شما ست میکنن مثلا 128 256 512 ...... بنابراین تنها تفاوت اینها در پروتکلی هست که دارند مثلا ADSL2 یا ADSL2+ مسافت های طولانی تر تا مرکز مخابرات رو ساپورت میکنن زودتر کانکت میشن و البته سرعت های بالاتر مثلا تا 24 مگ رو هم ساپورت میکنن که البته این سرعت ها تو امریکا و ژاپن هم برای همه میسر نیست چه برسه به ما
با فرمایش شما کاملا موافقم و این تفاوت سرعت رو که ساپورت میکنن وشما در انتها گفتی رو من فقط گفتم و بقیه اینهایی که شما فرمودی رو مثل فاصله و سرعت کانکت شدن رو زیاد مهم ندونستم و نگفتم
بهرحال بابت یادآوری ممنون
یه سوال فنی
ما بالاخره نفهمیدیم این adsl هزینش حجمیه یا ماهیانه؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)