تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 296 اولاول ... 165662636465666768697076116166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 2953

نام تاپيک: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

راه حل دوم:
    1.شما ادیت فایل تعدیل شده میسازید و اون رو آپلود میکنید.
    2.همه گیمرها اون رو دانلود میکنن و ترکیب مورد نظر رو روی ادیت فایل روی تیم خود میدن و آپلود میکنن.
    3.شما اونها رو دانلود کرده و روی هر کدوم فقط از تیم گیمر واحدها رو کم میکنید.و دوباره دانلود میکنید.
    4.گیمر ادیت فایل نهایی تیم خودش رو دانلود میکنه.
    برای اینکه مشکل لباسها پیش نیاد من ادیت فایل اورجینال ورژن 1.0 رو برای شما میذارم تا روی اون تعدیل کنید.
    روش اول راحت تره اما مشکل روش دوم اینه که گیمر وقتی هنوز از واحدهای تیمش کم نشده ترکیب رو می چینه.

من الان بیشتر فکرمو روی این مساله متمرکز کردم که کنترل کاربران روی بازیها بیشتر باشه . حیف سرعت اینترنت بچه ها بیش از حد پایینه وگرنه ایده های خوبی داشتم . مثلا با وب کم میشد نظارت مستقیم روی کار بچه ها داشت و با این نظارت و کنترل میشد برای مسابقات جوایزی در نظر گرفت این مساله انگیزه کاربران رو شدیدا بالا میبرد .
    حسین واقعا پیشنهادهای جالبی داری اما همونطور که گفتی محدودیتهایی داریم.من با نظرهایی که درباره تسلط روی بازیهای دیگر کاربران باشه موافقم.
    محمد راهی وجود نداره که بشه تصویر مانیتور یک نفر رو بصورت مستقیم دریافت کرد ؟ منظورم بدون واسطه وب کم هستش یعنی خود کامپیوتر کار وب کم رو هم انجام بده .
    چیزی که الان به فکر من میرسه عکس گرفتن و آپلود خودکار توسط برخی نرم افزارهاست.البته منظورم نرم افزارهای جاسوسی نیست.مثلا Instant Screen که خودم باهاش همین عکسها رو از آمارها میگیرم نسخه کاملش قابلیت این رو داره که هر چند ثانیه از کل صفحه عکس گرفته و در وبی که قبلا تنظیم شده آپلود کنه.که شاید دوباره بر بخوریم به همین محدودیت سرعت ها...
    Last edited by mohammad_87; 12-02-2010 at 01:49.

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من فکر میکنم روش دوم روش بهتری باشه . من یکبار 6 آپشن فایلو برای 6 نفر میسازم و اونو برای هر کدوم از بچه ها میفرستم . بعد بچه ها ترکیبشون رو میچینن و برای من میفرستن بعد من ترکیب تیم x رو روی آپشن 5 تیم اعمال میکنم و الی آخر . نهایتا آپشن فایل هر نفر رو مجددا براش میفرستم .

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

چیزی که الان به فکر من میرسه عکس گرفتن و آپلود خودکار توسط برخی نرم افزارهاست.البته منظورم نرم افزارهای جاسوسی نیست.مثلا Instant Screen که خودم باهاش همین عکسها رو از آمارها میگیرم نسخه کاملش قابلیت این رو داره که هر چند ثانیه از کل صفحه عکس گرفته و در وبی که قبلا تنظیم شده آپلود کنه.که شاید دوباره بر بخوریم به همین محدودیت سرعت ها...
    باید کیفیت عکسها رو به پایین ترین حد برسونیم تا حجم فایلها شدیدا کم بشه . ما باید دنبال یک نرم افزار باشیم که تصاویر متحرک با تعداد فریم بسیار کم مثلا هر ثانیه یک فریم ایجاد کنه اگه حجم هر عکس کم کیفیت 1 کیلو بایت باشه به راحتی میشه عمل استریم و جریان انتقال داده رو به اجرا در آورد .
    این برنامه ای که شما گفتی دقیقا اسمش چیه من روش کار میکنم شاید بشه کاری کرد .

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

من فکر میکنم روش دوم روش بهتری باشه . من یکبار 6 آپشن فایلو برای 6 نفر میسازم و اونو برای هر کدوم از بچه ها میفرستم . بعد بچه ها ترکیبشون رو میچینن و برای من میفرستن بعد من ترکیب تیم x رو روی آپشن 5 تیم اعمال میکنم و الی آخر . نهایتا آپشن فایل هر نفر رو مجددا براش میفرستم .
    این هم میشه اما کار خودت زیاد میشه ها.ترکیب هر تیم روی پنج ادیت فایل دیگه.5x6 یعنی 30 بار باید ترکیب بچینی ها.توجه کرده بودی؟البته اگه بخوای دستی این کار رو انجام بدی.
    باید کیفیت عکسها رو به پایین ترین حد برسونیم تا حجم فایلها شدیدا کم بشه . ما باید دنبال یک نرم افزار باشیم که تصاویر متحرک با تعداد فریم بسیار کم مثلا هر ثانیه یک فریم ایجاد کنه اگه حجم هر عکس کم کیفیت 1 کیلو بایت باشه به راحتی میشه عمل استریم و جریان انتقال داده رو به اجرا در آورد .
    این برنامه ای که شما گفتی دقیقا اسمش چیه من روش کار میکنم شاید بشه کاری کرد .
    الان من راه دیگه ای بنظرم نمیرسه.اگه روشی پیدا کردم بهت میگم.این برنامه SPX Instant Screen Capture هستش.البته الان دیدم برای من هم کاملشه!اما بعضی قسمتهاش غیر فعاله که مهم نیست.البته نمی دونم با سایتهای آپلود چقدر سازگاری داره.
    اگه بتونیم یک نوآوری در این زمینه انجام بدیم مطمئنا کاربران زیادی مشتاق این میشن که توی مسابقات لیگی شرکت کنن . الان مساله اعتماد به بقیه کاربران خیلیها رو از شرکت در این بازیها منصرف میکنه .
    کاملا درسته.چون هر کاربر میتونه خیلی کارها بکنه.اما من هم مثل تو(لطفا با من صمیمی باش تا منم راحت باشم) صداقت و وجدان بقیه رو بهش اعتماد کردم.دیگه اگه کسی بخواد کاری کنه برمیگرده به عدم درست کاری خودش.
    Last edited by mohammad_87; 12-02-2010 at 02:11.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

اگه بتونیم یک نوآوری در این زمینه انجام بدیم مطمئنا کاربران زیادی مشتاق این میشن که توی مسابقات لیگی شرکت کنن . الان مساله اعتماد به بقیه کاربران خیلیها رو از شرکت در این بازیها منصرف میکنه .

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

محمد جان دیر وقته من نهایتا تا 10 دقیقه دیگه باید برم فردا تعطیله به امید خدا با هم فکری شاید بشه یک طرح جالبی بوجود آورد .

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

باشه عزیزم.شبت بخیر.انشاا... بتونیم کیفیت کارها رو تا جایی که بشه بالا ببریم.شبت بخیر.

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoodbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تئاتر رویاها (Old Trafford)

پيش فرض

سلام صبح بخير من بازيمو بالاخره 1-0 بردم تك گلم را بليمي زد

امار بازي

سيو بازي

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

محمد جان من یه نکته به ذهنم رسید.فکر کنم بازیی که تو دیشب کردی آپشن فایلت با من فرق داشت و همون آپشن فایلی بود که از بازیکنان اورتون 5 واحد کم شده بود.آپشن فایل من حدود 2-3 واحد از این تیم کم شده.اگر اینجوری باشه خیلی بد میشه.اگه میشه عکس خصوصیات یکی از بازیکنان من مثل ساها رو بفرست ببینم آپشن فایل تو چی هستش.
    اگه اون جوری که من فکر می کنم باشه کمی ناعادلانه میشه
    Last edited by vahidgame; 12-02-2010 at 10:55.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یه پیشنهاد داشتم.
    میگم چه طور هستش که در کنار این لیگ چند تا لیگ دیگه هم همزمان باشه.مثل لیگ اسپانیا و ایتالیا و فرانسه و آلمان.بعد در هر لیگی مثلا حدود 3 نفر باشن.اون جوری اولا تعداد بیشتری میتونن شرکت کنن بعد دیگه بازیهای رور در رو کمتر میشه و دیگه این مشکلات پیش نمیاد.این جوری که ما الان دارم میریم بازیهای رو در رو همشو می بازیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •