تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 500 اولاول ... 165662636465666768697076116166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

پروفشنال zerolight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Apple California

پيش فرض

مرسی دوست عزیز ولی زیاد به اطلاعاتی که این سایت زده اعتقاد ندارم

این مدل MB990 ظاهرآ نسبت به بقیه قیمت پایینتری داره

مشخصاتش واسه سیستم عامل خودش که خوبه ولی واسه اینکه روش ویندوز نصب کنی مشخصاتش فکر نکنم خوب باشه

با رم 2 گیگ و CPU دو هسته ای 2.26 نمیدونم که واقعآ با ویندوزی مثل 7 چه جور جواب میده؟؟؟

بچه ها من با لب تاپ :

1.فیلم میبینم

2.اینترنت و وب گردی با وایرلس

3.میخوام بدون استثنا روش 7 داشته باشم

4.زیاد باهاش کار میکنم یهنی استفاده معمول من روزی 5 ساعته

5.باهاش بازی هم میکنم

خوب حالا به نظرتون:

1.به نظرتون این مدل لب تاپی که در نظر گرفتم میدونم واسه اجرای مک هیچ مشکلی نداره ولی این ویندوز لامصب که یه خورده سخت افزار بالاتر میخواد با این توقعاتی که من ازش دارم به نظرتون این لب تاپ واسم جواب میده؟؟؟

2.در مورد گرافیکشم زیاد نمیدونم یه توضیح زیر دیپلمی بدید ببینم قدرت گرافیکش در چه حده و میتونم بازی های خوشگل امروزی رو روش نصب کنم یا نه؟؟؟

3.من تحمل هر چیزیو دارم الا هنگ کردن سیستم
    منظورم اینه که با این مشخصات و سیستم عامل سون کارامو درست حسابی مثل خود سیستم عامل مکش انجام میده؟؟؟

4.بعد یه چیز دیگه که شنیدم اینه که میگن مک بوک ها با درسته ویندوز رو میتونی در کنارش داشته باشی ولی با استفاده از ویندوز سیستمت زیادی داغ میشه

خواهشآ یکی بیاد دقیق به سوالام جواب چون همه سوالام واسم خیلی مهمن

پیشاپیش مرسی و ببخشید زیاد شدن سوالاتم
    سلام
    من خودم mb990 دارم
    7دارم خوبه البته من کد کار میکنم تو 7 و کانتر بازی میکنم.
    تو مک هم روزی 6-7 تا 10 ساعت کار میکنم و روشنه همیشه هم دارم دانلود میکنم!!!
    تو ویندوز دما بیشتر از مک که اون هم طبیعیه چون ویندوز سنگین تره!
    گرافیک هم خوبه من undercover رو تو مک راحت اجرا میکنم ولی چون زیاد بازی نمیکنم از بقیه خبر ندارم.
    تو ویندوز هم کانتر رو با حدااکثر کیفیت بازی میکنم!
    البته الان جدیدتر هم اومده!

2. 2 کاربر از zerolight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه rgrgred's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایران ...

پيش فرض

این مدل دیگه توصیه نمیشه . چون مدلهای جدید اومدن .

وین 7 خیلی راحت اجرا میشه

بازی کانتر رو هم به راحتی اجرا می کنه

مرسی

شما جای من بودید این مدل اپل رو می خریدید یا اخرین مدل EB ?

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

مرسی

شما جای من بودید این مدل اپل رو می خریدید یا اخرین مدل EB ?
    من ضعیف ترین مک بوک رو بهترین لپ تاپهای دیگه ترجیح میدم .

یک توصیه :

اگر نخواستی اپل بگیری برو سراغ اسوس که کیفیتش به مراتب از سونی بهتره

5. 2 کاربر از mohsenfhm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اخه من دیدم با یه قیمت مشابه و البته کمتر سونی یه مدلی داره مثل Sony VAIO F11DGX
    با امکاناتی مثل پردازنده core i7 2.8 و 6 mb cache و رم 4 گیگ ddr3 و هارد 500 و گرافیک GeForce GT 310M GPU که nvidia هم هست با صفحه بزرگتر و کلآ تقریبآ هر قسمتشو نگاه میکنم از این mb990 قویتره و جالب اینجاست که چیزی حدود 150 تومن هم ارزان تره

به نظر من برتری های mb990 در ابتدا اینه که به هر حال macbook pro هستش دیگه و ارم اپل هم رو پشتشه و طراحیش خیلی زیباتره و بدنش به هر حال مطمئنم که از این سونیه قویتره و مهمترین چیزشم اینه که سیستم عامل مک به صورت پیش فرض روشه و دیگه نیاز به مارموز بازی واسه نصب مک نداره

حالا به نظرتون از لحاظ کارایی کدوم یک از این 2 مدل رو پیشنهاد میکنید
    من میتونم تا 1600 هم هزینه کنم که بازم متاسفانه مک بوک پرویی رو ندیدم با این قیمت ولی یه سونی دیگه هست که به نظرم اون دیگه ترکونده ولی خوب به هر حال مشکلش اینه که اونم اپل نیست

با این مشخصات زده 1650:

مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 3.2 کیلوگرم - ساخت آمریکا
    پردازنده: Intel Core i7 2.8 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
    حافظه: 6 GB DDR3
    هارد دیسک: 500 GB 7200RPM
    کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT 320M GPU 1024 MB UpTo 4096 MB
    صفحه نمایش: 16.4" - Bright LCD
    امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - iLink - HDMI - VGA Port
    سایر مشخصات: باتری 6 سلولی -

کاملآ 50 به 50 بینشون موندم

دوست من , تو هم داری شاتباهی که من کردمو میکنی ها . منم رفتم سونی خریدم ولی مثل سگ پشیمون شدم میدونی چرا ؟ حالا واست میگم چرا که تو هم گول نخوری و مک بوک پرو بخری .
    1- صفحه نمایش 16 اینچی اون اصلن لزومی نداره چون وقتی یه صفح رو باز میکنی همیشه دو طرف صفحه اندازه 4 سانت خالی هست پس همون 15 هم جواب میداد
    سرعت و امکاناتش خفنه ولی در عمل گرم میکنه هیچی , یه جاهایی هم وقتی دو سه تا برنامه با هم کار میکنی زارتش قمسور میشه . مثلن من فتوشاپ کار میکنم و بعد وقتی دارم آهنگ گوش میدم باهاش فتوشاپم هی جفتک میندازه و عشوه میاد و بعد هم که زیادی بهش گیر میدم یهو میره رو اون صفحه آبی معروف و ریست میکنه بجز اونم هر رندر فتوشاپ فنش رو یک دور روشن میکنه
    مانیتورش هم سرویسم کرده وقتی نورش رو کم میکنم صدا میکنه وقتی حداکثر میذارم صداش میره
    بجز اونم گول این ساخت آمریکاش رو نخور که میره تو پاچت منم فک میکردم آمریکایی بخرم آخرشه ولی بعدش دیدم خیلی کلاه سرم رفت چون اینا رو مثل اینکه برگشتی های مشتری های آمریکایی هست که میارن با قیمت ارزون ایران و از چینی هاش خیلی ارزون تر در میاد وقتی من میخریدم یک و دویست مایه ش بود و دو مدل از من پایین تر رو دوستم خریدم با من یک و صد و پنجاه حالا دو سر و گردنم مال من از اون خفن تر بود ولی اون چینی بود من امریکایی حالا ما اون مثل تراکتور کار میکنه مال من زارت شده اصن گرمم نمیشه مال اون بعدشم اینکه اگه بری کشورای دیگه اصلن ساپورت نمیشه و میگن باید پستش بکنی امریکا یا کانادا و گارانتیش فقط مال اونجاس ولی چینی ها اینترنشنال هستن اینم دلیل دیگه که کلاه سرم رفت
    وزن 3 کیلوییش هم کت و کول منو آورده پایین خالا ما بدن سازی هم کار میکنیم ولی یه بار که اینو بردم بیرون دو روز گردنم درد میکرد
    خود بدنشم که لاکی هست و فقط گول زنک رنگ نقره ای زدن فک میکنی المینیوم هستش ولی لاکه و وقتی داری تایپ میکنی کیبردش کمی میره تو توی وسطش . کیفیت ونیتورش هم خیلی بد هست چون براق هست و نور از پشت میخوره کور میشی هی باید تا زیاد بذاری که زود باطری خالی میکنه . دو ساعت و نیمه خالی م یشه فقط اینترنت چرخی کنی و یا کار بدون دی وی دی داشته باشی . شارژش همخیلی طولانی هست و 3 ساعت اینا طول میکشه فول شارژ بشه
    همه اینا بوده که تصمیم گرفتم مک بوک پرو بگیرم و این قرازه رو بندازم دور هحیف از پول که دادم پاش

لیلم هم واسه خرید مک ایناس که بدنه یه تیکه الومینیومی هست و محکمه . حیلی هم خوش ساخت و قشنگه و آدم عشق میکنه بهش دست میماله و یه حال حسابی بهش دست میده از صافی و قشنگیش . بعدشم تصویر مونتیورش رو عمرن بتونی جایی پیدا کنیاز شفافی و کیفیت خفنیش من که هر چی گشتم ندیدم مثل اون تصویر جایی باشه . حالا باش کار نکردم و بلد نیستم مک چطوری هست ولی فک کنم زود یاد بگیرم بعدشمخخیلی نازک و مشتی ساخته شد مونیتورش با اینکه باز که میکنی خیلی نازکه ولی مثل سونی هی پیچ و تاب نمیخوره و تخیلی نیست در سی دیش هم بیرون نمیاد که گیر کنه یه جا و زرتی بشنه و خیلی باحاله بجز اونم کلن مک کلاس داره خفن و هر کی میبینش کفش میبره که ایول مک . من خود 5 ساله آیپاد دارم با اینکه باطریش کمی ضعیف شده ولی مثل بنز داره کار میکنه اخم نگفته خیلی هم خفنه حالا لپ تاپش ببین چیه . قبلنم لپ تاپم دل بود اسل 2000 خریده بودم و پنتیوم 3 هست و لاتیتود بود ولی وقتی مک رو دیدم گفتم هر چی لپ تاپه باید انداخت دور و فقط مک حیف که گرونه مدل جدیداش خلاصه از ما گفتن . بخری سونی پشیمونی . من خودم همین هفته قبل رفته بودم پایتخت فروشکاه آرش یارو میگفت همین امروز سه نفر اومده بودن مک بخرن و همشون سونی خریده بودن پس دادن و گفتن به درد نمیخوره منم با اون رفیقمون موافقم که میگه هر ارزونی بی علت نیس

7. 2 کاربر از ali_rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه rgrgred's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایران ...

پيش فرض

من ضعیف ترین مک بوک رو بهترین لپ تاپهای دیگه ترجیح میدم .

یک توصیه :

اگر نخواستی اپل بگیری برو سراغ اسوس که کیفیتش به مراتب از سونی بهتره

asus خوبه ولی از نظر ظاهر زیاد شیک نیست

آخر فروم باز koroshfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Santiago Bernabeu

پيش فرض

سلام آقا mohsen ببخشید یه سوال ریویو چیه؟

کرک ایپد هیچ کاری نداره اگه بلد نبودی بگو
    هر سوالی داشتی
    ببخشید من هیچی از این اصطلاحاتی که می گین و اینا نمی فهمم(رفتم تو اون دو تا لینکه)
    یعنی این که همه ی سوالات رو که ممکنه دارم!!!
    ممنون از دوستان راستی جواب دوستمون که گفت چجوریاست:من که تو خونه لپ تاپ داشتم برای من یک پیز جالب و ردیفیه و برام تازگی داره و ازش خوشم می آد!
    راستی دوستان مگه مکینتاش آیپد با آیفون یکیه(آخه چرا یه جور کرک می شن؟)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اقایون یه سوالم من دارم ولی کسی درست جواب ما رونمیده . همتون میگین مدل های جدید Corei5 - Corei7 بگیرم ولی قیمتش خیلی برام سنگینه الان کور 2 رو داره میده 1500 - 1600 ولی این مدل جدیدا همشون بالای 2200 قیمت دارن . عمرنم فکر نکنم خیلی بیاد پایین بشه 2 تومن . حالا تکلیف ما مستضعفا چیه ؟ یعنی اون مدلای کور 2 کار ما رو راه نمیندازن ؟ اگه بخریمشون کلاه رفته سرمون ؟ یا ممکنه اونا هم دو ماه دیگه ارزون بشه ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Santiago Bernabeu

پيش فرض

mohsen خان ما هر وقت اومدیم تو پی سی شما آن بودی و هر وقتی که سوال می پرسیدیم اف می شدی؟
    طلب کارم نه؟؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Santiago Bernabeu

پيش فرض

ببخشید من یک درخواستی دارم از لپ تاپ ها و یا آیپد عکس هایی بذارین!
    تاپیک قشنگ می شه و جذّاب!
    مثل این:

و

چه غلطی کردیم ما!
    همین الان صحبت هایی از آیپد تری جی شنیدم!
    بچه ها خبرایی از هارد آیپد هست!
    خبرشو ترجمه می کنم و می ذارم!

13. این کاربر از koroshfe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Santiago Bernabeu

پيش فرض

ببخشید محسن جان من تازه اون پست رو دیدم که در رابطه با این نوشته بودی که مک بوک بگیری بهتره!
    می دونم ولی من از خریدش ناراضی نیستم!
    اما ببخشید نه نظر شما و نه نظر مهرداد خان رو ندیدم و توجه نکردم باز هم می گم ولی من پشیمون نیستم برخلاف مشخصات آیپد بازی های خودش رو خیلی خوب اجرا می کنه!
    نه منظور من اینه که خب اگه بخوام یه محصول رو از فروشگاه اپل بگیرم می تونم دیگه؟؟؟
    اصلا بحث این نیست که به نعفمه یا نه بحث اینه که می تونم یا نه؟
    ممنون ببخشید سی تایی پست می دم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •