سلام.
دوست من جنس مواد اولیه کلیه خودروهای ایرانی پایینه و مختص پراید نیست.
فرمانش قال تعویض هست و بوقش هم وصل میشه و هیچ مشکلی نداره.
خشک بودن دند به خاطر صفر بودن خودرو هست باید چند وقت کار کنید تا به تدریج نرم بشه.
سلام.
دوست من جنس مواد اولیه کلیه خودروهای ایرانی پایینه و مختص پراید نیست.
فرمانش قال تعویض هست و بوقش هم وصل میشه و هیچ مشکلی نداره.
خشک بودن دند به خاطر صفر بودن خودرو هست باید چند وقت کار کنید تا به تدریج نرم بشه.
ما الان 20 روزه 111 خريديم اما پلاك نمي شه... كسي هست كه بدونه بايد چيكار كرد؟ نمايندگي هم ميگه معلوم نيست تا كي وضيت اينجوري بمونه ....اخه چرا مي فروشن وقتي وضعيتش معلوم نيست؟
به خاطر نداشتن ایربگ چند وقتی درگیر بودن.
اما احتمالا حل شده شما مرتب با نمایندگی در تماس باش اگر پشت گوش بندازی
نمایندگی به فکر کسی نیست.
پسر خاله منم 132 گرفته بهش تحویل نمیدن سر همین پلاک ! اما دامادشون 131 گرفت همزمان گرفتن با هم مال اون رو تحویل دادن !
111منم دو هفتهس تو پارکینگ! فکر می کردم فقط خودم درگیرم!
الان تکلیف چیه؟! :(
منم 350 اضافه پول ددادم ک ی 111 ااس ایکس دلفینی برام ی کاارگزار ااز تهران بگیره ک گرفت و 2 روزه اومد ، وقتی اومد فهمیدم پلااک نداره خلاصه تو راه که ماشینو میبردم خونه راهنمایی ماشین و گرفت ( چون برگ تردد یادشون رفته بود بهم بدن ) و برد پارکینگ الان تقریبا 13 روز منتظر پلاکم ولی هنوز نیومده . واایسادم تا 15 روز کاری تموم شه و پلاک نیاد . اونوقت من میدونم و سایپا...
خداقسمت کنه قبل مرگم این ایران خودرو و سایپا رو آتیش بزنم دیگه هیچ آرزویی ندارم تو این دنیا...
کسانی که این خودرو را دارند111 ارزش خریدن داره رانندگی باحاش چه طورییه راحته یا نه ؟
من مرداد۸۸ اس ایکس تحویل گرفتم و واقعا هم خدارو شکر راضیم
دوستان مشکل پلاک نشدن حل شد؟ من میخوام ثبت نام کنم 1ماه دیگه تحویل میدن! نره تو پاچمون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)