نه سرعت تغییری نکرد.البته زیاد ازش استفاده نکردم.فقط تست کردم ببینم میشه یا نه که خیلی راحت ارتباط برقرار شد!
اینم لینک آموزش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه سرعت تغییری نکرد.البته زیاد ازش استفاده نکردم.فقط تست کردم ببینم میشه یا نه که خیلی راحت ارتباط برقرار شد!
اینم لینک آموزش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بچه ها من دوشنبه 8/6/89 به يكي از دفترهاي نمايندگي مبين نت تو اهواز رفتم(رفاتك) وثبت نام كردم ومبلغ 151000هزارتومان دادم وگفتن 2يا3روز اگه دير بشه نهايتا5 روز طول ميكشه. من سرويس 128 گرفتم با مودم wifi اما مودمي به من ندادن گفتن وقتي يوزر وپسوردت فعال شد بهت زنگ ميزنيم كه بياي مودم رو ببري البته فعال شدش ونكته جالب اينجاست گفتن نصاب خونتون نمياد همينجا اموزشهاي لازم رو ميديم بهت وفعالش ميكنيم تو فقط برو بزن تو برق وكابلش رو وصل كن گفتم پس اين 20 تومان براي چي هست گفتم براي همين فعال سازيش واموزش هست. البته خانه ما تو منطقه تحت پوشش كامل indoorهست كه خودشون گفتن و گفتن نميخواد پشت پنجره بزاري چون منطقه خوبي هستي همينطوري رو ميز كامپيوترت 3چراغ راحت روشن ميشن. من تو منطقه پاداشهر اهواز هستم وقتي كامل فعال شد تست سرعت ميزارم.
دوستانی که اینترنت شون حجم محدود هست لطفا راجع به کیفیت ترافیک شبانه و نحوه محاسبه آن توضیح بدن ، مرسی![]()
دوستان اگر كسي سرويس 128 گرفته يا فعال شده بگه سرعت دانلود چقدر است تا الكي به دلمون صابون نزنيم منتظر سرعت بالا باشيم. ممنون
من از arminjahanshahr یه سوال دارم این قیمت ها همین طور میمونه یا وقتی که کاربراش زیاد شد قیمت 10 برابر زیاد میشه و کیفیت 10 برابر پایین میاد؟
دوست عزیزم hamijoon
مرسی از راهنماییت، آقا اسکایپ رو تست گرفتین ؟ چی شد ؟ با وایمکس مبین نت ویدیو کال میشه کرد؟
بعد چقدر قطع و وصلی داره؟ وقتی که share می کنین، افت سرعتش مثل ای دی اس ال یا نه؟
ممنون میشم این سوالاتمم جواب بدین.
با تشکر
نه دوست عزیز بنا نیست قیمتها بالا بره یا سرعت ها بیاد پایین
این شرکت یک شرکت کوچک معمولی نیست که بخواد کم بزاره .
قیمت ها پایین تر می یاد ولی به هیچ وجه بالاتر نمی ره
کیفیت هم باید صبر کرد تا شبکه کامل بشه
خدا پدرت رو بیامرزه من که 512 دارم 80% مواقع روی 17-18 هست !آقا اونایی که 128 گرفتن سرعت دانلودشون چقدر ؟ اگه 13-14 باشه که پول دور ریختنه![]()
متاسفانه نوسان فوق العاده بالاست
من تو این تقریبا یک هفته ای که سرویسم فعال شده شاید 2 بار تونسته باشم به سرعته 60 برسم اون هم شاید سرجمع 1 ساعت نشد ! در یک هفته من 1 ساعت سرعت درست داشتم که نصفش 2 شب به بعد بود !!
در طول روز بعضا سرعت به 2 و 3 (!!) KB میرسید ! یعنی دایال آپ هم بیشتر از من میشد ! گاها روی 8-11 ثابت میموند و در بهترین شرایطش ثابت روی 18 - 20 !!
متاسفانه ثبات فوق العاده پایین هست
نمره تا الان 2/5 من بهش میدم !
فوق العاده ضعیف تر از اون چیزی که بود عمل کرد
حتی این دوستمون که 1 مگ گرفته و مودم خارجی هم داره با اطمینان از ثبات حرف نمیزنه
من که خیلی تو ذوقم خورد ، فکر میکردم مبین نت با بقیه فرق داره
اگر قرار بود من با سرعت 18-19 به عرش برسم برای چی ماهی 40 هزارتومن باید بدم که به سرعت 50-60 برسم ؟!
اصلا جالب عمل نکردن ، تازه این در صورتی هست که سیگنال من 100% هست ، اگر سیگنال اینقدر نبود معلوم نبود چه بلایی سر سرعت میومد !!
خط ثباتش در قسمت Network روی هرچی نمودار سینوسی هست رو کم کرد !!
بنده به شخصه برای ساخت یک یوزر جدید حتی نتونستم به سرورش وصل بشم چه برسه به اینکه بخوام ویدئو کال رو تست کنم !!آقا اسکایپ رو تست گرفتین ؟
ایا تاریخی برای کامل شدن در تهران گفته شده ؟کیفیت هم باید صبر کرد تا شبکه کامل بشه
یا مراحل در چه وضعیتی هست ؟
Last edited by sydsina; 01-09-2010 at 21:39.
ای بابا آقا تو دل ما رو که حساب خالی کردی. پس هی می گفتن ارایه سرویس طول کشیده برای بالا بردن کیفیت فقط حرف بود!
با شرکت تماس گرفتی ؟
فقط برای تهران اینجوری هست سرعت؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)