تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 1291 اولاول ... 1656626364656667686970761161665661066 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    دوستان منم وایمکس دارم. و خیلی راضیم. از همه چیش . آنتش سرعتش و اینکه 24 ساعته دارم استفاده می کنم. تا حالا برای من مشکلی پیش نیومده. الان 2 ماه هم دارم استفاده میکنم. ساکن کرج هستیم و البته منطقه ما پوشش خوبی داره.

---------- Post added at 01:59 PM ---------- Previous post was at 01:56 PM ----------

اگر مقايسه اي بين سرويس وايمکسي که در کشورهاي ديگر حتي کشورهاي عربي ارائه ميشود (که يه چيزي شبيه کول ديسک رو به درگاه يواس بي لپ تاب يا کامپيوتر مي زنن و تمام ! ) با آنچه که ايرانسل تحت عنوان وايمکس ارائه مي دهد داشته باشيم مي فهميم که وايمکس ايرانسل سرابي بيش نيست و تنها دو حرف از اين تکنولوژي را ارائه مي دهد !!!

دوست در اینده قراره این مودم ارائه بشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوستان لطفا یکی به ما بگه آیا وایمکس منطقه شهرری یا پایینتر را پوشش می ده . کسی در این مناطق از این سرویس استفاده می کنه ؟

داره خودمونی میشه حسين 1966's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    پايتخت انرژي ايران-اهواز

پيش فرض

سلام
    دوستان منم وایمکس دارم. و خیلی راضیم. از همه چیش . آنتش سرعتش و اینکه 24 ساعته دارم استفاده می کنم. تا حالا برای من مشکلی پیش نیومده. الان 2 ماه هم دارم استفاده میکنم. ساکن کرج هستیم و البته منطقه ما پوشش خوبی داره.
    ببين دوست عزيز شما چون گذرت به خدمات پس از فروش و گارانتي و... نخورده اين حرفو مي زني . اگه خداي نکرده فردا مودمت مشکل پيدا کرد چي کار مي خواي بکني ؟ زنگ ميزني 707 .اون موقع مي فهمي چه زجري بايد بکشي تا اسمت برا سرپرست شناخته شده بشه .بعدش برات فرم تعويض مودم پرکنن بدون اينکه کسي رو بفرستن بت بگه مشکل چيه حالا کي بيان عوضش کنن ...

يه شرکت خوب دقيقاً اون موقعي که مشترکش مشکل پيدا ميکنه بدرد مي خوره وگرنه شايد از 1000 نفر يکي هم مثل من مشکل پيدا نکنه و از سرويسش راضي باشه

من امروز بعد از گذشت نزديک به يک ماه تازه دارم از سرويسم استفاده مي کنم البته بعد از کلي خسارت مادي و معنوي و بيش از 20-15 ساعت !!! مکالمه با پشتيباني و اينکه فقط 2400 مگ از ارديبهشت رو بهم دادن و پولشو به اضافه هرچي تو حسابم بودو گرفتن!

4. این کاربر از حسين 1966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با سلام به همه دوستان.من وایمکس دارم . ساکن شیراز.تو منطقه ما پوشش خوب هست .1- من هم راضیم.من با وایرلس و adsl کار کره بودم با وایمکسم کار کردم.واقعیتش اینه که وایمکس از اونا قویتر نیست.2-هزینه بد نیست کمی گرونه من واسه 9 گیگ adsl 39 تومان می دادم سه ماهه اما اینجا 130 اولش دادم ماهی 15 تومان هم می دم واسه 3 گیگ.پس این گرون تر هست در مقایسه با اون .3-خوب ایرانسل هست دیگه مثل سیم کارتهاش اولش چه جور بود؟؟؟ هم گرون هم انتن دهی فاجعه اما خدایی الان سیم کارت ایرانسل بد هست؟ نه من فکر می کنم وایمکس هم مثل سیم کارت ایرانسل کم کم خوب میشه.پشتیبانی هم تا حالا بد نبوده البته هنوز هم گذرم به دباغ خونه نیفتاده.

6. 2 کاربر از mehdi_egh_shz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

با سلام به همه دوستان.من وایمکس دارم . ساکن شیراز.تو منطقه ما پوشش خوب هست .1- من هم راضیم.من با وایرلس و adsl کار کره بودم با وایمکسم کار کردم.واقعیتش اینه که وایمکس از اونا قویتر نیست.2-هزینه بد نیست کمی گرونه من واسه 9 گیگ adsl 39 تومان می دادم سه ماهه اما اینجا 130 اولش دادم ماهی 15 تومان هم می دم واسه 3 گیگ.پس این گرون تر هست در مقایسه با اون .3-خوب ایرانسل هست دیگه مثل سیم کارتهاش اولش چه جور بود؟؟؟ هم گرون هم انتن دهی فاجعه اما خدایی الان سیم کارت ایرانسل بد هست؟ نه من فکر می کنم وایمکس هم مثل سیم کارت ایرانسل کم کم خوب میشه.پشتیبانی هم تا حالا بد نبوده البته هنوز هم گذرم به دباغ خونه نیفتاده.
    سلام
    با بخش آخر صحبتتون کاملا موافقم. سیم کارتهای ایرانسل در ابتدا بسیار فاجعه وار بودن به طوری که همه مسخرش می کردن یکیش خودم. و به 912 که داشتم می نازیدم(آخه شمارش خیلی رنده). ولی الان طوری شده که همون شماره رنده 912 رو چند ماهی میشه که خاموش کردم و با 935 کار می کنم که واقعا عالیه و همه چی ذاره از زنگ زدن و زنگ خوردن تو همه جا بگیر تا mms و gprs و آهنگ پیشوازو کلی خدمات دیگه که هیچ کدومو همراه اول نمیده. این وایمکس هم تازه اولشه تازه 3 ماه درست راه افتاده. من به همین خدمات فعلیشم خوش بین نبودم. که فعلا خوب بوده. بزارید بگذره مطمئنا تنوع مودم و تنوع اکانت و حتی ارزانتر شدن هزینه . (اگه یادتون باشه سیم کارت های اول ایرانسل با 30 تومن اومد ولی الان 2 تا 5 تومن.

داره خودمونی میشه ReveX's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام،من از 3 ماه پیش ثبت نام کردم و باور کنید هزار بار از اینکه از اینا سرویس گرفتم خودمو لعنت کردم ، از سرپرست شون تا او نای که خط 707 رو جواب می دن ، هیچکدومشون از این سیستم سردر نمیارن و فقط تنها کاری که یادشون دادن یه سری چرت و پرت حفظ کرن و تحویل مردم بدبخت میدن.راستی یادم رفت بگم اگه تونتسید با سرپرتشون صحبت بکنید(من یک بار تونستم) و بتون قول داد.اصلا رو حرفش حساب نکنید.و اگر گفت 1 هفته رو 1 ماه حساب کنید.
    در کل خیلی ازیتم کردن و بعد از 3 ماه وصل شد.
    (اگه دید ازیت می کنند و جواب درست حسابی ندادن بگید می خواید مودم رو پس بدید و پول شارژ رو هم پس بگیرید::واسه ما که جواب داد .5 روز بعد وصل شد)

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

توجه و توجه
    در تاریخ 1-4-2010
    بعد از یک نظر سنجی با حضور 26 عضو از دوستان خواهش کردیم که نظر خودشون رو در باره سرویسهای وایمکس ایرانسل بیان بفرمایند که ظاهرا تا این لحظه 26 نفر از دوستانی که حداقل یک ماه سرویس داشته اند از این سرویسها احساس (( عدم رضایت و متوسط و عالی)) رو داشته اند که باتوجه به حساسیت موضوع نتیجه رو اعلام میکنم . امید است که نظر سنجی زیر بتواند پاسخگوی خیل عظیمی از دوستانی باشد که درخواست سرویس داشته اند و از کیفیت ان بی اطلاع بوده باشند.
    شایان ذکر است . در تاریخ 1 تیر ( اگر زلزله نیومد و زنده موندیم ) یک بار دیگر نظرسنجی خواهد شد.

نویسنده در امار زیر هیچ نقشی ندارد

خیلی عالیه = 1نفر
    متوسط = 9نفر
    ضعیف = 16 نفر

ادرس تاپیک نظرسنجی =http://www.forum.p30world.com
    /showthread.php?t=397926
    صفحه نتایج =http://www.forum.p30world.com/poll.php?do=showresults&pollid=4543
    به امید کیفیت بیشتر در سرویسهای وایمکس ایرانسل.
    --------------------------------------------------------------------------------
    پ.ن = مسئول محترم لطفا تاپیک مربوط به نظر سنجی رو قفل نمایید.

10. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    پايتخت انرژي ايران-اهواز

پيش فرض دو تا سوال از دوستاني که دارن از وايمکس استفاده مي کنند

اول : براي شما هم "مجموع کل استفاده ها " رو در بخش کنترل حساب اينترنتي صفر مي زنه و فقط از اينترنت همراه کم مي کنه ؟ و تو جزئيات تماس هم چيزي نشون نمي ده ؟

دوم :موقع دانلود کردن براي شما هم سند و رسيو در دو تا مانيتور کوچيک کنار ساعت عددشون نزديک به همه ؟ آخه اصلا ً منطقي نيست که شما در حال دانلود يه فايل 80 مگي باشي اونوقت هم سندت نهايتا همينقدر باشه و هم رسيوت ؟ توي ديال اصلا اينجور نبود يعني وقتي يه فايل 10 مگي رو هم دانلود مي کردي اگه مستقيم لينکو به آي دي ام داده بودي سندت از يه مگ هم کمتر بود ولي رسيوت همون ده مگ مي شد ؟جالبه که موقع کم شدن از حسابت تو اينترنت همراه تقريباً 1.5 برابر اون حجم کم ميشه !

داره خودمونی میشه Psychic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Sh!raZ

پيش فرض

سلام
    چیزی که من شخصا از WIMAX انتظار داشتم با اینی که ارائه شده زمین تا آسمون تفاوت داره
    که البته مشکل در تکنولوژی های استفاده شده هست

این Wimax ی که دارن ارائه می دن نمی شه گفت تفاوت چندانی با Wireless داره

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    پايتخت انرژي ايران-اهواز

پيش فرض

اول : براي شما هم "مجموع کل استفاده ها " رو در بخش کنترل حساب اينترنتي صفر مي زنه و فقط از اينترنت همراه کم مي کنه ؟ و تو جزئيات تماس هم چيزي نشون نمي ده ؟

دوم :موقع دانلود کردن براي شما هم سند و رسيو در دو تا مانيتور کوچيک کنار ساعت عددشون نزديک به همه ؟ آخه اصلا ً منطقي نيست که شما در حال دانلود يه فايل 80 مگي باشي اونوقت هم سندت نهايتا همينقدر باشه و هم رسيوت ؟ توي ديال اصلا اينجور نبود يعني وقتي يه فايل 10 مگي رو هم دانلود مي کردي اگه مستقيم لينکو به آي دي ام داده بودي سندت از يه مگ هم کمتر بود ولي رسيوت همون ده مگ مي شد ؟جالبه که موقع کم شدن از حسابت تو اينترنت همراه تقريباً 1.5 برابر اون حجم کم ميشه !
    کسي نبود که از وايمکس ايرانسل استفاده کنه پس اون 26 نفر که تو پستاي بالايي نظر دادن کجان ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •