650 قابلیت ضبط داره. اما به شرطیکه تلویزیونتون رو هـــک کنید.
650 قابلیت ضبط داره. اما به شرطیکه تلویزیونتون رو هـــک کنید.
Last edited by m_jasour; 09-05-2010 at 13:37.
کسی رو دیدید اینکارو کرده باشه؟؟؟
شنیدم مدلای 2010 اینکارو میکنن اما این مدلو تا حالا نشنیدم.
مسلما به پلاسما هاي پاناسونيك فكر كنيد نه پلاسما سامسونگ
دوستانی که درجستجوی خرید یک ال سی دی عالی بودند و گذرشون به مدل B690 سامسونگ افتاده بود مژده.تا دیروز در سایت فروشگاه مرکزی سامسونگ هیچ خبری از این مدل نبود ومدتی بود که حذفش کرده بودند ولی الان دیدم که مجددا این ال سی دی به لیست فروش اضافه شده (معلوم نیست این حذف موقتی برای چی بود؟)ولی هرچه بود فرصت بسیار خوبی هست برای کسانی که میخواستن این محصول رو با گارانتی خرید کنند امیدوارم مفید واقع شده باشه.19/02/89
سلام
ایا از طریق اتصال پنل به اینترنت امکان AUTO update برای اپدیت پنل وجود داره یا نه ؟
درود دوست گرامی من
دوست عزیز من نمی دونم چرا شما اینقدر خودت رو به در و دیوار می زنی . دوست عزیز اینجا هیچ کس هیچ ادعایی نمی کنه . از مدیر فاروم بگیرید تا شخص بنده و دیگر دوستان . دوست عزیز سعی کن خودت رو ریلکس کنی دلت رو صاف کن بعد بیا این عمل ماکسینگ رو نه برای من بلکه برای دیگر دوستانت در این فاروم قدم به قدم توضیح بده .
تا اونهایی که همین مشکل رو دارند مشکلشون حل بشه . شما این روش ماکسینگ رو که انجام دادی رو نرم افزار های مورد نیاز و هر مراتبی که مورد نیاز هست رو قرار بده دوستانت روش شما رو تست می کنند و دعا گوی شما خواهند بود .
نازنیم من فقط در همین تاپیک شاید نزدیک بیست و اندی پست داشته باشم چی شما رو اذیت کرده . مشکل شما چی هست ؟ چرا فکر می کنی کسی داره فخر می فروشه ؟ چی باعث شده فکر کنید کسی اینجا ادعایی داره ؟
دوست عزیز من شما به صحرای کربلا نزن ما اینجا با PS3 کاری نداریم . شما یک مشخصات از کامپیوترت دادی و مدعی شدید در ده دقیقه مستند بی بی سی رو با اون کامپیوتر کاری کردی که در HD پلیر B650 قابل مشاهده بشه که به طور مسلم با یک سیستم قوی در مدت یک دقیقه شدنی هست .
شما فرض کن من در این تاپیک نیستم . برای من هم نمی خوای توضیح بدی . محبت کن مراحل کار و نرم افزار های مورد نیاز رو طوری که کاربرانی که چندان به این مسائل وارد نیستند متوجه داستان بشند رو توضیح بده .
هدف از این تاپیک ها هم همین هست دوست من پیدا کردن راه های جدید برای حل مشکلات و انتشار برای عموم
شما کمک بزرگی به دوستان دیگرت می کنی .
تا الان این دوستان مشتاق هستند روش شما رو با ذکر جزئیات یاد بگیرند alidj66, amirardallan, hrezaei, titanium_zarin
Last edited by peyyyman; 09-05-2010 at 19:19.
میشه بگید چجوری باید هکش کرد؟
---------- Post added at 09:19 PM ---------- Previous post was at 09:18 PM ----------
اگر به دنبال پلاسما هستید فقط پاناسونیک
---------- Post added at 09:20 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------
من برای این دوست از تازه رسیده مون حسن خان گزارش تخلف دادم
هرکی فکر میکنه ایشون قصد بهم زدن محیط این تا÷یک رو دارن این کارو بکنه بی زحمت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 09:20 PM ---------- Previous post was at 09:20 PM ----------
گزارش تخلف رد شد
690 قابلیت ضبط نداره کلیه صحبت هایی در این مسئله کذب محظ است .
فقط ماشین زمان ال جی به همراه مدلی از philips در نسل گذشته پنل ها قابلیت ضبط رو داشتن .
مرسی از نظر دوستان راجع به انتخاب پلاسمای پاناسونیک ولی یه سوال برام پیش اومده :
اکثر پلاسما ها هرتز بالای 500 دارن ، چرا پلاسمای این مدل سامسونگ 100 هرتز هست ؟! ولی توی کیفیت این مدل و پاناسونیک (بجز جی10 که اعجوبست!و وی10 که ندیدمش توی بازار!) تفاوت خاصی من ندیدم و مخصوصا اینکه اونها بلوری میزارن توی ویترین و ما توی خونه کیفیت معمولی میبینیم این خودش اختلاف کیفیت رو کمتر میکنه برای شخص عادی ، چرا اون همه اختلاف هرتز زیاد به چشم نمیاد ؟!
ظاهر سامسونگ هم شیکتر و چشمگیر تره ، لطفا نکات و اختلافهای فنی رو یکمی توضیح بدین که حداقل با اطلاع بیشتر قید ظاهر رو بزنم!
بازم مدلهایی که می خوام رو میگم که دوستان بهتر راهنمایی کنن : s10 , b650 !
هر دو هم سایز 50 اینجش رو می خوام
ممنون میشم راهنماییم کنین
والا خوب عملا هرتز يك جورايي جنبه تجاري پيدا كرده واعداد البته توي پلاسما به رووني تصوير وبلور نشدن خيلي كمك فاحشي ميكنه ولي اينطور نيست كه شما بيايد و 600 تا رو با 100 تا بگيد چه شاهكاري انجام ميده
قضيه اين دو مدل متفاوت جفتشون عالي هساتند شما بايد بيني با چه نوع تصويري كنار مياي
بهترينشم اين كه از نزديك بري ببيني
شفافيت وبرايتنس بالاي ال سي دي رو ميپسندي يا رووني حركات توي پلاسماها و رنگهاي طبيعيشون رو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)