تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 95 اولاول ... 165662636465666768697076 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 941

نام تاپيک: تاپیک مربوط به راهنمایی و مشکلات LCD B690 سامسونگ(در مورد قیمت صحبت نکنید)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

راستی یادم رفت اینو بگم پروفسور که آیا شما نبودی که گفتی b650 قابلیت ضبط داره؟حالا کی خالی بنده دوستان قضاوت کنند،بعدش گفتی ببخشید اشتباه شد یه قسمتی رو اشتباه متوجه شدم! آره عزیز اونی که دیدی anynet بوده نه چیز دیگه!!در تعجبم شما که یه متن ساده رو نمی تونی ترجمه کنی چطور دیگران رو خالی بند می دونی!بنده خدا اونهایی که شما راهنماییشون میکنی!
    650 قابلیت ضبط داره. اما به شرطیکه تلویزیونتون رو هـــک کنید.
    Last edited by m_jasour; 09-05-2010 at 13:37.

2. این کاربر از m_jasour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

کسی رو دیدید اینکارو کرده باشه؟؟؟

شنیدم مدلای 2010 اینکارو میکنن اما این مدلو تا حالا نشنیدم.

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

پلاسمای b650/690 چطوره ؟!
    S10 پاناسونیک بهتره یا b650/690 ؟! (پلاسما منظورمه!)
    قیمت بازاره تهران یا بانه این 2 پلاسما رو هم میدین ؟!
    مسلما به پلاسما هاي پاناسونيك فكر كنيد نه پلاسما سامسونگ

5. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستانی که درجستجوی خرید یک ال سی دی عالی بودند و گذرشون به مدل B690 سامسونگ افتاده بود مژده.تا دیروز در سایت فروشگاه مرکزی سامسونگ هیچ خبری از این مدل نبود ومدتی بود که حذفش کرده بودند ولی الان دیدم که مجددا این ال سی دی به لیست فروش اضافه شده (معلوم نیست این حذف موقتی برای چی بود؟)ولی هرچه بود فرصت بسیار خوبی هست برای کسانی که میخواستن این محصول رو با گارانتی خرید کنند امیدوارم مفید واقع شده باشه.19/02/89

7. 2 کاربر از michelll1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    ایا از طریق اتصال پنل به اینترنت امکان AUTO update برای اپدیت پنل وجود داره یا نه ؟

داره خودمونی میشه peyyyman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

میبینم بدجور دارای جلز و ولز میکنی پروفسور!مگه تو قراره همه چیزو بدونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟در مورد muxing هم تو گوگل سرچ کن اولین نتیجه پیدا شده رو ببین تا بفهمی!
    در ضمن بازم شخصیت خودت و خانوادگی تو نشون دادی؟
    در مورد اون دوستمون که می خواست با haali muxer که تقریباً هم سریع هست میتونه صدا رو به ac3 عوض کنهو در مورد ویدیو فعلاً برو مطالعه کن! برو ببین چقدر افراد که PS3 داشتند از MUX فایل mkv به m2ts تونستند سطح MPEG4/ISO/AVC رو از L5.1 به l4.1 تغییر بدون کانورت کردن تا بتونن اون فایلها رو با Ps3 ببینن.
    درود دوست گرامی من

دوست عزیز من نمی دونم چرا شما اینقدر خودت رو به در و دیوار می زنی . دوست عزیز اینجا هیچ کس هیچ ادعایی نمی کنه . از مدیر فاروم بگیرید تا شخص بنده و دیگر دوستان . دوست عزیز سعی کن خودت رو ریلکس کنی دلت رو صاف کن بعد بیا این عمل ماکسینگ رو نه برای من بلکه برای دیگر دوستانت در این فاروم قدم به قدم توضیح بده .
    تا اونهایی که همین مشکل رو دارند مشکلشون حل بشه . شما این روش ماکسینگ رو که انجام دادی رو نرم افزار های مورد نیاز و هر مراتبی که مورد نیاز هست رو قرار بده دوستانت روش شما رو تست می کنند و دعا گوی شما خواهند بود .
    نازنیم من فقط در همین تاپیک شاید نزدیک بیست و اندی پست داشته باشم چی شما رو اذیت کرده . مشکل شما چی هست ؟ چرا فکر می کنی کسی داره فخر می فروشه ؟ چی باعث شده فکر کنید کسی اینجا ادعایی داره ؟
    دوست عزیز من شما به صحرای کربلا نزن ما اینجا با PS3 کاری نداریم . شما یک مشخصات از کامپیوترت دادی و مدعی شدید در ده دقیقه مستند بی بی سی رو با اون کامپیوتر کاری کردی که در HD پلیر B650 قابل مشاهده بشه که به طور مسلم با یک سیستم قوی در مدت یک دقیقه شدنی هست .
    شما فرض کن من در این تاپیک نیستم . برای من هم نمی خوای توضیح بدی . محبت کن مراحل کار و نرم افزار های مورد نیاز رو طوری که کاربرانی که چندان به این مسائل وارد نیستند متوجه داستان بشند رو توضیح بده .
    هدف از این تاپیک ها هم همین هست دوست من پیدا کردن راه های جدید برای حل مشکلات و انتشار برای عموم
    شما کمک بزرگی به دوستان دیگرت می کنی .

تا الان این دوستان مشتاق هستند روش شما رو با ذکر جزئیات یاد بگیرند alidj66, amirardallan, hrezaei, titanium_zarin
    Last edited by peyyyman; 09-05-2010 at 19:19.

10. 6 کاربر از peyyyman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

میشه بگید چجوری باید هکش کرد؟

---------- Post added at 09:19 PM ---------- Previous post was at 09:18 PM ----------

پلاسمای b650/690 چطوره ؟!
    S10 پاناسونیک بهتره یا b650/690 ؟! (پلاسما منظورمه!)
    قیمت بازاره تهران یا بانه این 2 پلاسما رو هم میدین ؟!
    اگر به دنبال پلاسما هستید فقط پاناسونیک

---------- Post added at 09:20 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------

من برای این دوست از تازه رسیده مون حسن خان گزارش تخلف دادم
    هرکی فکر میکنه ایشون قصد بهم زدن محیط این تا÷یک رو دارن این کارو بکنه بی زحمت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 09:20 PM ---------- Previous post was at 09:20 PM ----------

میبینم بدجور دارای جلز و ولز میکنی پروفسور!مگه تو قراره همه چیزو بدونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟در مورد muxing هم تو گوگل سرچ کن اولین نتیجه پیدا شده رو ببین تا بفهمی!
    در ضمن بازم شخصیت خودت و خانوادگی تو نشون دادی؟
    در مورد اون دوستمون که می خواست با haali muxer که تقریباً هم سریع هست میتونه صدا رو به ac3 عوض کنهو در مورد ویدیو فعلاً برو مطالعه کن! برو ببین چقدر افراد که PS3 داشتند از MUX فایل mkv به m2ts تونستند سطح MPEG4/ISO/AVC رو از L5.1 به l4.1 تغییر بدون کانورت کردن تا بتونن اون فایلها رو با Ps3 ببینن.
    گزارش تخلف رد شد

12. 3 کاربر از alizali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

690 قابلیت ضبط نداره کلیه صحبت هایی در این مسئله کذب محظ است .

فقط ماشین زمان ال جی به همراه مدلی از philips در نسل گذشته پنل ها قابلیت ضبط رو داشتن .

14. 2 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

مرسی از نظر دوستان راجع به انتخاب پلاسمای پاناسونیک ولی یه سوال برام پیش اومده :
    اکثر پلاسما ها هرتز بالای 500 دارن ، چرا پلاسمای این مدل سامسونگ 100 هرتز هست ؟! ولی توی کیفیت این مدل و پاناسونیک (بجز جی10 که اعجوبست!و وی10 که ندیدمش توی بازار!) تفاوت خاصی من ندیدم و مخصوصا اینکه اونها بلوری میزارن توی ویترین و ما توی خونه کیفیت معمولی میبینیم این خودش اختلاف کیفیت رو کمتر میکنه برای شخص عادی ، چرا اون همه اختلاف هرتز زیاد به چشم نمیاد ؟!
    ظاهر سامسونگ هم شیکتر و چشمگیر تره ، لطفا نکات و اختلافهای فنی رو یکمی توضیح بدین که حداقل با اطلاع بیشتر قید ظاهر رو بزنم!
    بازم مدلهایی که می خوام رو میگم که دوستان بهتر راهنمایی کنن : s10 , b650 !
    هر دو هم سایز 50 اینجش رو می خوام
    ممنون میشم راهنماییم کنین

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

مرسی از نظر دوستان راجع به انتخاب پلاسمای پاناسونیک ولی یه سوال برام پیش اومده :
    اکثر پلاسما ها هرتز بالای 500 دارن ، چرا پلاسمای این مدل سامسونگ 100 هرتز هست ؟! ولی توی کیفیت این مدل و پاناسونیک (بجز جی10 که اعجوبست!و وی10 که ندیدمش توی بازار!) تفاوت خاصی من ندیدم و مخصوصا اینکه اونها بلوری میزارن توی ویترین و ما توی خونه کیفیت معمولی میبینیم این خودش اختلاف کیفیت رو کمتر میکنه برای شخص عادی ، چرا اون همه اختلاف هرتز زیاد به چشم نمیاد ؟!
    ظاهر سامسونگ هم شیکتر و چشمگیر تره ، لطفا نکات و اختلافهای فنی رو یکمی توضیح بدین که حداقل با اطلاع بیشتر قید ظاهر رو بزنم!
    بازم مدلهایی که می خوام رو میگم که دوستان بهتر راهنمایی کنن : s10 , b650 !
    هر دو هم سایز 50 اینجش رو می خوام
    ممنون میشم راهنماییم کنین
    والا خوب عملا هرتز يك جورايي جنبه تجاري پيدا كرده واعداد البته توي پلاسما به رووني تصوير وبلور نشدن خيلي كمك فاحشي ميكنه ولي اينطور نيست كه شما بيايد و 600 تا رو با 100 تا بگيد چه شاهكاري انجام ميده
    قضيه اين دو مدل متفاوت جفتشون عالي هساتند شما بايد بيني با چه نوع تصويري كنار مياي
    بهترينشم اين كه از نزديك بري ببيني
    شفافيت وبرايتنس بالاي ال سي دي رو ميپسندي يا رووني حركات توي پلاسماها و رنگهاي طبيعيشون رو

17. 4 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •