تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 96 اولاول ... 165662636465666768697076 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 956

نام تاپيک: مشاوره در مورد خرید عینک طبی (نوع فرم مارک فرم و نوع عدسیها)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

با سلام
    من یک سوال کلی دارم و یک سوال تخصصی

سوال کلی: همه می دونیم که خیلی وقته که مانیتورهای CRT که بدلیل استفاده از فسفر و سایرر دلایل اشعه مضر تولید می کردن دیگه چندین ساله که تولیئ نمی شن و مانیتورهای جدید یعنی LCD و LED در قایسه با اونها اصلن ضرری ندارن چون اصولن این مانیتورها اصلن با اون اشعه ها سر و کاری ندارن

چرا هنوز هم لایه ضد اشعه مطرحه؟ اصلن کدوم اشعه؟ تلوزیون های قدیم هم نیست الان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

و اما سوال دوم و بسیار مهم من اینه:
    من اخیرن عینکم رو عوض کردم و عدسی جدید با شماره 0.75- بدون آستیگمات و برای هر دو چشم انداختم روش
    عدسی با پوشش بنفش یا شایدم آبی با مارک ماکسیم و با گارانتی!
    روز ها کیفیت تصویر خیلی عالیه ولی شب ها یه مشکل خیلی بزرگ داره / به ازای هر منبع نوری که می بینم ، مخصوصن نور سفید رنگ الالخصوص نور چراغ جلوی ماشینها ، درست پایین و سمت چپ همون منبع نور یه نقطه نورانی آب رنگ میبینم (برنگ پوشش عدسی)
    بدون استثنا همه جا هست و برای منابع نوری مثل چراغ های بزرگ کم مصرف مغازه ها ، هاله نوری به شکل استوانه در میاد

رفتم به جایی که ازش خریده بودم گفتم گفتن انعکاس داخلیه عدسیه به گارانتی هم بدیم باز عین همینو میفرسته/چن تا عدسی دیگه آوردن سبز و زرد-سبز و همچنین سفیدکه تو همشونباز این مشکل بود فقط رنگ اون حاله یه سایه فرق می کرد
    آخه مثلن آنتی رفلکس قراره این مشکلو حل کنه ! عجب دنیای مزخرفی شده !
    الان قضیه چیه؟ من اگه نخوام شب ها سایه نبینم چی کار باید بکنم ؟
    اینم ناگفته نماند که یه عدسی ارزون قیمت سفید الان روش انداختم که اصولن آنتی رفلکس نیست (با مارک COZY) که تو این هم هست این مشکل منتها دیگه نقطه نیست حاله ها یه جورین که انگار شیشه عینک چرب شده و تصویر اون جاها حالت محو داره

خوشحال میشم د این مورد منو راهنمایی کنین

با تشکر فراوان
    Last edited by tallhak; 23-02-2015 at 15:36.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

شما بهتر بود که عدسی با کیفیت بالا انتخاب میکردی . مثلا اساهی و یا زایس و در درجه بعد i&g تا این مشکلات کمتر برات پیش بیاد
    ولی کلا کسایی که عینکی هستن موقع رانندگی در شب بدجور چشمشون خسته میشه مخصوصا اگه استیگمات هم باشن .

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

با سلام
    من یک سوال کلی دارم و یک سوال تخصصی

سوال کلی: همه می دونیم که خیلی وقته که مانیتورهای CRT که بدلیل استفاده از فسفر و سایرر دلایل اشعه مضر تولید می کردن دیگه چندین ساله که تولیئ نمی شن و مانیتورهای جدید یعنی LCD و LED در قایسه با اونها اصلن ضرری ندارن چون اصولن این مانیتورها اصلن با اون اشعه ها سر و کاری ندارن

چرا هنوز هم لایه ضد اشعه مطرحه؟ اصلن کدوم اشعه؟ تلوزیون های قدیم هم نیست الان
    توصیه میکنم مطلب زیر رو مطالعه کنید:

خواندن معمولی با خواندن دیجیتال از این نظر فرق می کند که در مورد دوم یا خواندن دیجیتال به پیکسل ها بستگی دارد، درنتیجه برخورد اشعه ی حاوی الکترون با پشت صفحه ی پوشیده از فسفر تصویر در نمایش گر به وجود می آید. پیکسل ها در قسمت مرکزی درخشان ترین حالت را دارند و در لبه های بیرونی درخشانی آن ها کم تر می شود، برخلاف حالت قبل، در شکل چاپی حروف کنتراست تا لبه ها کامل بوده و در قسمت سفیدِ بعد از آن محو می شود. چشم ها به خاطر این لبه های مشخص خیلی خوب بر حروف چاپ شده تطابق می کنند ولی به خاطر حاشیه های تار در پیکسل ها به سختی می توان روی آن ها تمرکز کرد. چشم ها می توانند به راحتی در نقطه ای بر روی پیکسل ها ریلکس شوند که نقطه ی آزاد شدن تطابق یا relaxing point of accommodation یا RPA نامیده می شود و معمولاً 67 سانتی متر در پشت صفحه ی نمایش است. سپس چشم ها سعی می کنند بر پیکسل ها تطابق پیدا کنند و چرخه ی معیوب یا vicious cycle شروع می شود که تطابق را در حالتی دینامیک نگه می دارد. این وضعیت معمولاً پیچیده شده و در موارد عیوب انکساری اصلاح نشده در میان کاربران، قابل توجه و علامت دار می شود.
    میزان refresh شدن صفحه ی نمایش به تعداد دفعاتی اشاره می کند که صفحه در هر دقیقه شکل می-گیرد. این میزان با واحد هرتز (دفعه در ثانیه) اندازه گیری می شود. Critical fusion frequency یا CFF میزان refresh شدن تصویر است که بیش از آن انسان نمی تواند امواج نوسان دار نور را به صورت ماهیت-های جداگانه تشخیص دهد (30 تا 50 هرتز). در میزان پایین refresh شدن تصویر، به نظر می رسد حروف روی صفحه پرش دارند که تحریک پذیری، خستگی و سردرد حاصل آن است. Berman و همکاران یک پاسخ هماهنگ الکترورتینوگرام (ERG) را برای مانیتورهای معمولی 76 هرتزی یافتند. دیگر تحقیقات نیز نشان می دهند در میزان بالاتر refresh شدن تصویر، تاری تصویر و دفعات پلک زدن کم تر شده ولی برعکس سرعت خواندن افزایش پیدا می کند. در انجمن استانداردهای ویدیوالکترونیک (VESA) حداقل میزان refresh شدن تصویر 75 هرتز توصیه شده که در آن پرش تصویر در تمام حالت های روشنایی تصویر به حداقل می رسد. امروزه حداکثر میزان تجدید یا refresh تصویر در نمایش گرهای LED و LCD بین 125 تا 250 هرتز است، اما در نمایش گرهای معمولی این میزان تنها به حداکثر 60 هرتز می رسد.

منبع: سایت دکتر بابک باب شریف

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

اصولن کار ایرانی جماعت از دکترش گرفته تا مهندسش تولید و اشاعه محتوای بدرد نخور و قدیمی هست همیشه سه قدم قدیمی تر از مباحث روز (بدلیل جهان سوم بودن) !
    من به شما می گم مانیتور CRT خیلی وقته منسوخ شده شما رفتی مطلب آوردی داره از فسفر و الکترون صحبت می کنه
    خسته نباشی زحمت شده واست مهندس!
    خدا سایه کافرین و از سر ما کم نکنه بریم از اونها بپرسیم

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

اصولن کار ایرانی جماعت از دکترش گرفته تا مهندسش تولید و اشاعه محتوای بدرد نخور و قدیمی هست همیشه سه قدم قدیمی تر از مباحث روز (بدلیل جهان سوم بودن) !
    من به شما می گم مانیتور CRT خیلی وقته منسوخ شده شما رفتی مطلب آوردی داره از فسفر و الکترون صحبت می کنه
    خسته نباشی زحمت شده واست مهندس!
    خدا سایه کافرین و از سر ما کم نکنه بریم از اونها بپرسیم
    عزیز جان دانش و علم شما کمه تقصیر کسی نیست
    وقتی متوجه نمیشی که مانیتور هر نوعی باشه تشکیل شده از مجموعه ای از پیکسل(که بعیده بدونی پیکسل چیه!؟) اونوقت میفهمی که ال سی دی باشه ال ای دی باشه بلاخره هرکلمه مجموعه نقاط نورانی هست ...شما همون فکر کن مانیتورهای قدیم لیزر میزده به چشم جدیدا نمیزنه کافیه
    حیف وقتی که پای امثال شما صرف بشه
    برو از کفار بپرس به نتیجه برس

7. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام روزبخیر

اقا من نمره چشمام یک هست ، رفتم آساهی بگیرم می گه که فتوکروم آنتی رفلکس ۳۰۰تومن هست و اینکه دیگه اون a لیزری رو نداره. اما به جاش شناسنامه لنز می ده.
    نظرتون چیه؟ (اصفهان مجتمع پارک)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام روزبخیر

اقا من نمره چشمام یک هست ، رفتم آساهی بگیرم می گه که فتوکروم آنتی رفلکس ۳۰۰تومن هست و اینکه دیگه اون a لیزری رو نداره. اما به جاش شناسنامه لنز می ده.
    نظرتون چیه؟ (اصفهان مجتمع پارک)
    من تیرماه i&g گرفتم 110 تومن ارمش لیزری روی عدسی هست ، اساهی هم 260 بود . حالا نمیدونم ارم لیزری داره یا خیر ولی فکر کنم بهتون گرون گفتن

10. این کاربر از bas ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

من تیرماه i&g گرفتم 110 تومن ارمش لیزری روی عدسی هست ، اساهی هم 260 بود . حالا نمیدونم ارم لیزری داره یا خیر ولی فکر کنم بهتون گرون گفتن
    اینجا (اصفهان ) هر جا می رم همه با هم همینو می گن:
    که از بس مردم اعتراض کردن که چرا آرم جلو شیشه عینک هست ، به کارخونه گفتیم که آرم رو برداره و الان فقط رو پاکته !
    i&g هم می گن که چینیش فقط هست !

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

دوستان عدسی پلی کربنات بگیرید من دوستم عدسیش میشکست همیشه یه عدسی جدید اومده تو ایران جنسش پلاستیک نیست بهش میگن پلی کربنات. هیچ جوره نمیشکنه.

یعنی بهترین عدسی برای این نوع فریم پلی کربنات چون پلاستیک میشکنه ولی پلی کربنات حتی زیر پا هم بره عدسی نمیشکنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •