تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرويس مستقيم مخابرات يا سرويس شركت هاي اينترنتي؟

راي دهنده
252. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مخابرات

107 42.46%
  • شركت هاي اينترنتي

145 57.54%
صفحه 66 از 94 اولاول ... 165662636465666768697076 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 933

نام تاپيک: سرويس ADSL مخابرات تهران بزرگ

کـاربـر بـاسـابـقـه R e Z a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

من یه سوال جالب دارم . این 88نفری که به مخابرات رای دادند واقعا چی تو سرویس دهی نت مخابرات دیدند که اینقدر مشتاق سرویس های مخابرات شدند؟ مخابرات ایران یه دزد به تمام معناست و هیچ شکی توش نیست . از قدیم گفتند هر قدر پول بدی همون قدرم آش میخوری . با اینکه شرکت های خصوصی قیمت هاشون نسبت به مخابرات بالاتره ولی سگش شرف داره به مخابرات .
    میخوای بری یه نت از مخابرات بگیری باید پای طرف رو لیس بزنی تا یه 128 ذغالی بهت بده اونم با هزار تا منت و قیافه گرفتن . زمانی هم که برگردی خونه فکر کنم اینقدر تو رو اینور و اونور بردند 30کیلویی وزن کم کردی . جالبه برداشتند رپیدشیر هم ریدند توش ادعای پیشرفت هم می کنند .
    اون مخابرات سلمان فارسی هم که انگار قشنگ وسط بیابون هستش . بویی از اینترنت نبرده تا میتونه ، میخواد از ملت پول دیل آپ بکشونه . هنوزم دست بردار نیستند . میری اونجا یه لیست هستش اسمتو مینویسی که مثلا جون عمشون اگر پورت خالی شد بهتون زنگ بزنند . من اسمم رو فکر کنم قبل از میلاد مسیح نوشتم ولی هنوز خبری نشده .
    همه دارن به سوی خصوصی شدن پیش میرن خیلی جالبه که ما داریم دوباره بر می گردیم سر پله اول . من که واقعا نمیدونم چی دیگه باید گفت ....
    اسم خودشون هم گذاشتند دولت الکترونیک
    منم یا این قسمت از حرف شما که مخابرات یک دزد به تمام معناست موافقم ولی من همین الان دارم به بهترین شکل ممکن چه از نظر کیفیت و چه از هزینه ای از ADSL مخابرات استفاده می کنم. من قبلا از سپنتا سرویس می گرفتم انصافا هم خوب بود ولی وقتی عین همین سرویس رو با همون کیفیت مخابرات میده مگه بلانسبت مغز خر خوردم که بگم چون مخابرات مادرزاد دزد بوده پس منم بیام آتیش بزنم به مالم که ...
    مال من که اصلا بدو بدو نداشت فقط ی بار رفتم مخابرات تندگویان درخواست دادم 2 روز بعد تلفنی user و pass رو گرفتم 4 روز بعدش هم وصل شد بدون هیچ دردسری. اولین بار بود که تو این مملکت ی بار کارم رو مثل بچه آدم راه انداختند.
    ما ایرانی ها عادت کردیم که پول مفت به این شرکت های خصوصی PAP بدیم حالا ی بار هم که مخابرات اومده سرویس ارزون قیمت بده 1000 تا بهونه جور می کنیم که آی مخابرات مشکوک می زنه آی مخابرات ریگی به کفش هست آی مخابرات فلان می کنه ..... یکم منطقی فکر کنید.
    ممنون

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

منم یا این قسمت از حرف شما که مخابرات یک دزد به تمام معناست موافقم ولی من همین الان دارم به بهترین شکل ممکن چه از نظر کیفیت و چه از هزینه ای از ADSL مخابرات استفاده می کنم. من قبلا از سپنتا سرویس می گرفتم انصافا هم خوب بود ولی وقتی عین همین سرویس رو با همون کیفیت مخابرات میده مگه بلانسبت مغز خر خوردم که بگم چون مخابرات مادرزاد دزد بوده پس منم بیام آتیش بزنم به مالم که ...
    مال من که اصلا بدو بدو نداشت فقط ی بار رفتم مخابرات تندگویان درخواست دادم 2 روز بعد تلفنی user و pass رو گرفتم 4 روز بعدش هم وصل شد بدون هیچ دردسری. اولین بار بود که تو این مملکت ی بار کارم رو مثل بچه آدم راه انداختند.
    ما ایرانی ها عادت کردیم که پول مفت به این شرکت های خصوصی PAP بدیم حالا ی بار هم که مخابرات اومده سرویس ارزون قیمت بده 1000 تا بهونه جور می کنیم که آی مخابرات مشکوک می زنه آی مخابرات ریگی به کفش هست آی مخابرات فلان می کنه ..... یکم منطقی فکر کنید.
    ممنون
    جناب آقا رضا من تشکرهای شما رو از پست 2 کاربر تاریخ مصرف گذشته رو بیاد دارم و منتظر بودم که شما هم فرمایشی بکنید که فرمودید شکرا جزیل لک.
    خوب مشگل شما برای اولین بار در طول تاریخ سه سوت حل شد و شما سپاسگذار مخابرات هستید حالا یه لطفی بکنید ما اینجا در جا 2 کاربر داریم از مخابرات نهری هردو عضو هیت علمی 128 بالاتر هم نمیخوان همون 128 مافوق صوت که تستش رو گذاشتید سه سوت هم انتظار ندارن میتونی کمکشون کنی تا سپنتای دزد آبروش بیشتر بره یا فرمایشات شما معنای دیگه ایی داره؟

تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

جناب آقا رضا من تشکرهای شما رو از پست 2 کاربر تاریخ مصرف گذشته رو بیاد دارم و منتظر بودم که شما هم فرمایشی بکنید که فرمودید شکرا جزیل لک.
    خوب مشگل شما برای اولین بار در طول تاریخ سه سوت حل شد و شما سپاسگذار مخابرات هستید حالا یه لطفی بکنید ما اینجا در جا 2 کاربر داریم از مخابرات نهری هردو عضو هیت علمی 128 بالاتر هم نمیخوان همون 128 مافوق صوت که تستش رو گذاشتید سه سوت هم انتظار ندارن میتونی کمکشون کنی تا سپنتای دزد آبروش بیشتر بره یا فرمایشات شما معنای دیگه ایی داره؟

برای خارج نشدن بحث اصلی جواب این دوست خیلی عصبی رو از طریق پیغام خصوصی دادم.

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

برای خارج نشدن بحث اصلی جواب این دوست خیلی عصبی رو از طریق پیغام خصوصی دادم.

حالا تو پيغام خصوصي نزنيد همديگرو بكشين ما كه نمي بينيم اگر كار به جاي باريك كشيد بگو بيايم صلوات بفرستيم ختم كلام كنيم.

منم دل از مخابرات خونه آخرين باري كه از يه شركت نچندان معروف و به درد بخور فسخ قرار داد كردم حدود آخراي شهريور بود نگو در اين بين مي زنه مخابرات بهشتي مي پوكه ما هم از هيجا بي خبر خوشحال از اين كه از دست يه شركت در پيت خلاص شديم رفتين به اين شركت اون شركت گفتيم يا مي گفتن پورت خالي نداريم يا مي گفتن مركز مخابراتي تون مشكل فني داره بعد ديدم نه مشكل از جاي ديگه آب مي خوره رفتم مركز مخابراتي بهشتي آب پاكي رو رو دستم ريخت گفت تا آخراي بهمن خبري از ADSL نيست نه مخابرات و نه شركت هر چي التماس و خواهش كردم راه به جايي نبرد منم مثل آدماي مصيبت زده اومدم مودم رو گذاشتم تو جعبش و بي خيال شدم يكماه و نيمي ميشه دارم از EDSL استفاده مي كنم و سندم رو با Dial UP انجام مي دم. پول تلفن اين ماه 55800 تومن اومده تا اينكه چند هفته پيش زنگ زدم مخابرات بهشتي گفت از اسفند ماه ثبت نام ما هم شروع مي شه. دوباره اميدوارم شدم

اگر اون شركت از اول مثل آدم سرويس دهي مي كرد من اين همه مصيبت نمي كشيدم چقدر كارام تو اين 4 ، 5 ماهه عقب افتاد. خدا لعنت كنه هر چي آدم دزد و كلاه بردار و شياد رو

ولي با اين اوصاف بازم مخابرات مي ارزه تا اين شركت هايي كه جيب هاشون هيچ وقت پر نمي شه.
    Last edited by mehrdad38; 18-02-2010 at 13:42.

5. این کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

حالا تو پيغام خصوصي نزنيد همديگرو بكشين ما كه نمي بينيم اگر كار به جاي باريك كشيد بگو بيايم صلوات بفرستيم ختم كلام كنيم.

نه بابا مهرداد نکشتمش اسید پاشیدم
    آقا جالبه ما هر جا میریم یکم از ی شرکت تعریف می کنیم در عرض ی چشم بهم زدن چند نفر می ریزن سرت که تو هم از خودشون هستی. یادش بخیر "مصطفی عشقی" اون بیچاره رو هم متحم کرده بودن که تو از طرف داتک اجیر شدی بیای تو p30 تبلیغات کنی. مصطفی کجایی بیا به داد من برس ...
    امضام رو هم به خاطر روی گل این دوست عزیز جمع آوری کردیم و این یکی رو جایگزین کردیم تا از دست ما ناراحت نباشند. خوبه ... ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

نه بابا مهرداد نکشتمش اسید پاشیدم
    آقا جالبه ما هر جا میریم یکم از ی شرکت تعریف می کنیم در عرض ی چشم بهم زدن چند نفر می ریزن سرت که تو هم از خودشون هستی. یادش بخیر "مصطفی عشقی" اون بیچاره رو هم متحم کرده بودن که تو از طرف داتک اجیر شدی بیای تو p30 تبلیغات کنی. مصطفی کجایی بیا به داد من برس ...
    امضام رو هم به خاطر روی گل این دوست عزیز جمع آوری کردیم و این یکی رو جایگزین کردیم تا از دست ما ناراحت نباشند. خوبه ... ؟
    خوبه به جاي باريك نكشيداين خاصيت ما ايرانيهاستامضاتم خوبه فقط يه سوال اين پارامتر Jitter چيه؟ چه خصوصيتي رو نشون مي ده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

13

آقا من خيلي بدم... پست هام هم بده... واسه همين دارم همه را پاك مي كنم
    Last edited by Error_691; 26-02-2010 at 01:40.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

همه دارن به سوی خصوصی شدن پیش میرن خیلی جالبه که ما داریم دوباره بر می گردیم سر پله اول . من که واقعا نمیدونم چی دیگه باید گفت ....
    اسم خودشون هم گذاشتند دولت الکترونیک
    شما مثل اینکه خواب هستی الان چند وقته مخابرات خصوصی شده منتها کار میبره.
    مثلا بانک صادرات خصوصی شده ولی انتظار نداری که مثل بانک سامان که از اول خصوصی بوده بشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

آقا من خيلي بدم... پست هام هم بده... واسه همين دارم همه را پاك مي كنم
    Last edited by Error_691; 26-02-2010 at 01:40.

11. 2 کاربر از Error_691 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

بابا ولمون كنيد الان باز دعوا مرافه شروع ميشه. آقا خوش به حالت مبارك باشه حالا نمي خاد ثابت كني كه سرويس 1 مگابيتي داري

13. این کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •