کرک رو رینیم کنید به نام کرک قبلی بعد بریزید جای کرک قبلی یعنی تو steam apps... بعد بازی zero gear را از استیم اجرا کنید!
همین خیلی سخته؟ بابا یکم ور برید درست می شه به خدا![]()
کرک رو رینیم کنید به نام کرک قبلی بعد بریزید جای کرک قبلی یعنی تو steam apps... بعد بازی zero gear را از استیم اجرا کنید!
همین خیلی سخته؟ بابا یکم ور برید درست می شه به خدا![]()
اقا این دفعه از steam هم دیسی نشدیم ولی کسی پیدا نشد بازی کنیم .عجب باباااااااا
یعنی وقتی سرج میکنیم بعد از کلی ارور میده.چکار کنیم؟
Last edited by sepanta; 24-01-2010 at 15:14.
روشی که من میرم این نیستمن اصلاً بازی رو نمیریزم توی استیم! چون درایو سیم میپوکه اگه صفحه اولو دقت کنی پست سوم چهارمه دقیق نمیدونم یکی توضیح داده بازیو هرجا بخوای نصب کنی مشکلی نیست فقط باید فایل ZeroGear.bat رو که اینجاس
ادیت کنی مسیر بازیو یه جاییش بنویسیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من این راهو رفتم(دقیقشو خودتون از همونجا بخونید) نتیجه اشم فرقی با راهای دیگه نداره یعنی بازی تو استیم اجرا میشه به هرحال بعید میدونم تو یا هرکس دیگه هم چندوقت یه بار دیسکانکت نشده باشید این مشکلش سروراس هیچ راهیم نداره
آقا من درک میکنم الان چه حالی شدیاز من میشنوی یا از خیر این بازی بگذر یا از همین الان خودتو برای مشکلاتش آماده کن
شما همین پست قبلمم بخون و برو طبق روشی که صفحه اول پست سوم عمل کن
دقیق نمیدونم ولی گفتم کلیشو... بعدم کرکو این دوستمون اشتباه عرض کردن نباید تو استیم بریزیش باید تو همون پوشه بازی که فایل اکسه داخله بریزی که باهاش ریپلیس بشه ضمناً لازم نیست رینیم کنی عزیزم کارت اصلاً خرابترم میشه هردوشو داشته باش از شرت کات اونی که جدیده و میخوای استفاده کن اینم بدون همه مشکل دارن فقط بعضیا زودتر بازیکن پیدا میکنه وگرنه همشون بعد دودقیقه احتمال داره دیسکانکت بشنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی![]()
Last edited by dashmojtaba; 24-01-2010 at 18:20.
یه چیز دیگه: از آیکون بازی زروگیر توی استیم برای بازی استفاده نکن از شرت کاتی که از بازی گرفتی استفاده کن وگرنه ممکنه مثل من از همون اول اجرای بازی دیسکانکت بشی!
داداش چرا فکر می کنی فقط راه خودت درسته؟؟؟؟ من دارم به شما دروغ می گم که دارم بازی می کنم؟؟؟؟
در ضمن به خاطر این میگم رینیم کنند که اسم کرک جدیدiw4mp.175 هست مه باید .175 حذف بشه نمی دونم دیدی یا نه؟؟؟؟
چرا می خوای بقیه را خراب کنی در حالی که تست نکردی؟؟؟؟؟؟
خرابت نکردم ولی کرکو توی استیم کپی نمیکنن کرک بازیو تو پوشه بازی کپی میکنن درسته یانه؟ من خواستم به دوستمون کمک کنم دلیلی نداره بخوام ناراحتت کنم دیدم راهی که دادی از نظر من اشتباهه بهش گفتم اشتباه گفتی حالا اگه درسته من معذرت میخوام![]()
خوب من به این نتیجه رسیدم دوباره از اول بازی رو نصب کنم و اون روش پست اول که الان گفتید رو احرا کنم.اما الان خیلی اینپوشه server به هم ریخته.راهی نیست که zero gear رو کپی کنم که دوباره مجبور نشم دان کنم.هرچی نگاه کردم ندیدمش.ها؟کجاس؟
لازمه زروگیر دانلود بشه و بعد تو روشی که پست سوم گفته رو انجام بده و آدرس پوشه بازیو به همون فایل بات که گفتم بگذار (طبق دستور) بازیم اگه ایراد داره همون پچ 175 رو بریز توش دیگه بقیش با خودته به خدا نمیدونم وضعیتت چجوریه که بیشتر کمکت کنم ولی پیشنهاد میکنم بازیو انیستال نکنی هم هاردت داغو نشه هم وقتت گرفته نشه فکر کنم بتونی درستش کنی خودمم اینطوری شدم گیج شده بودم اما تونستم درستش کنم همین پچارو همه رو دان کرده باشی امتحان کنی کارت بالاخره درست میشه
Last edited by dashmojtaba; 25-01-2010 at 00:18. دليل: لازمه زروگیر دانلود بشه
هوراااااااااااااااااا.بال خره تونستم بازی کنم.دی سی هم نشدم.حالا اگه ریزه کاره داره بگید ما هم یاد بگیریم. و چطوری سیو هام رو نگه دارم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)