همیشه نباید ماسک رو صورتت باشه.بخاطر همین فیلتر کم میاری
تو هر چند وقت یه بار ماسکتو دربیار ببین خفه میشی یا نه اگه نه دیگه نیازی نیست
پیشنهاد میکنم این مرحله رو از اول بری تا فیلتر کم نیاری
همیشه نباید ماسک رو صورتت باشه.بخاطر همین فیلتر کم میاری
تو هر چند وقت یه بار ماسکتو دربیار ببین خفه میشی یا نه اگه نه دیگه نیازی نیست
پیشنهاد میکنم این مرحله رو از اول بری تا فیلتر کم نیاری
من زیاد حضور ذهن ندارم اما بعد از خروج از مترو و اولین ورود به دنیای بیرون باید باشه با اون شکارچی پیر اگه درست حدس زده باشم اگه از بدو ورود دوربین به طرف مستقیم هست باید خودتو به منطقه جلو برسونی اما راهشو یادم نیست فکرکنم از لای شیارهای کف خیابون رفتم هرجا تشعشعات رادیو اکتیو کمتر بود برو یادت باشه این مرحله خشاب زیاد داشته باشی جلوتر یک درگیری سخت با موجودات عظیم الجثه پیش میاد امیدوارم تونسته باشم شمارو در این راه یاری کنم اما یک نکته قابل ملاحظه هست که باید بگم بایک کلید کاراکتر یک کیف رو که توش دفترچه یاداشت و فندک هست بالا میاد سمت چپ یک قطب نماست که مسیر ماموریت رو جهت یابی میکنه
درپناه حق
ماسک که نبود تا الآن خفه میشدم ، برفه ها![]()
خیلی معذرت می خوام...میشه شما لطف کنید چند تا ایراد از این بازی بگیرید که بقیه هم حرف شما رو تایید کنن؟!بدترین بازی بود که تو عمرم کردم![]()
+
یکی از پیچیده ترین داستانها و بهترین گرافیکها رو همین بازی داره و هنوزم تو خیلی از سایتها اسمش جزء بهترینهای سال قرار داده شده!
قسمت دوم این بازی هم سال 2012 میاد
منم بازی کردم و با بازی خیلی حال کردم ولی از ایرادات بازی میشه به این موارد اشاره کرد
1 -هوش مصنوعی افتضاح دشمنان (البته انسان ها )
2 -اصلا نمی شد مخفیانه کاری انجام بدیم (بعضی وقتا تو تاریک ترین حالت ممکن میرفتی پشت سر دشمن بدون هیچ صدایی ولی اون می فهید و بعد لهمون میکرد )
3 -افتضاح بودن هوش مصنوعی یارهامون (تو مراحل اخر یکجا بود میبایست یه موجودات ژله ای مانند رو همراه یکی از دوستامون بکشیم ولی اون یارو مث گلابی نگاهشون میکرد)
اما نکات مثبت
1 -گرافیک فوق العاده
2- صدا گذاری عالی ( خداییش یکی از بهترین صداگزی ها رو داشت)
3- محیط خارق العاده (هیچی ندارم بگم فقط عالی بود هم مترو هم خارج از اون)
4- داستان جذاب
5- زمان بازی هم خیلی خوب بود نه کوتا بود نه خیلی بلند
البته درست میگین شما ولی این 2تا جمله کاملآ متناقض هستن!1 -هوش مصنوعی افتضاح دشمنان (البته انسان ها )
2 -اصلا نمی شد مخفیانه کاری انجام بدیم (بعضی وقتا تو تاریک ترین حالت ممکن میرفتی پشت سر دشمن بدون هیچ صدایی ولی اون می فهید و بعد لهمون میکرد )
اگر دشمن تو تاریکی و خف شما رو میبینه و به طرفتون حمله می کنه که دلیل بر هوش مصنوعیه عالیه بازی هست!!!
+
من خیلی وقته بازی رو تموم کردم زیاد یادم نیست ولی بعضی صحنه هاش یادمه که به طرز جنون آمیزی سخت میشد(اون موجودات از تو تاریکیه تونلها بهت حمله می کردن شما حتی یک سلاح و نور درست و حسابی هم نداشتین و گاهی اوقات یک گوشه دیوار پناه می گرفتین تا بلکه زیاد تو چشم نباشی!: دی)در کل هوش مصنوعی بازی عالی نبود ولی قابل قبول بود تو سبک و سیاق خودش
خدا شاهده از بهترین بازیها بود
یک کم روند داستانیش خسته کننده بود
وگرنه محشر بود
از نظر گرافیک محشر بود
از نظر صدای surround هچ بازی دقیقا هیچ بازی ندیدم اینجوری باشه بقیه فقط تبلیغ مسخره و اسم surround رو یدک میکشن هتا عنوانی مثل COd یا بقیه هنوزم میگم محشر بود دقیقا صدای دشمنا رو از اسپیکر درست میشنیدید نه الکی از یه جای دیگه
از نظر بازی و داستان ارتباط با بازیکن این دومین بازی بود که من خودمو واقعا تو نقش حس کردم
آره من خودمو جای آرتوم میدیدم
زیبا ترین قسمت دیالوگشم برام این بود
زندگی تو مترو خیلی سخت بود یا خیلی سخته خوب یادم نیست آخرشو با یه اهنگ جادویی دیالوگو میگفت و صداش خیلی غمگین بود
اولیش و فراموش نشدنی ترینش برام suffering بود و اون مرد دورگه به اسم تاک
Last edited by Angel Of Darkness; 29-11-2010 at 20:03.
خب برا همین گفتم هوش مصنوعی مضخرف آخه یکجا مثل گلابی بودن یا یکجا اینقدر دقیق بودن که تو تاریکی مطلق بدون هیچ صدایی پیدامون میکردن عین بازیه sniper که تو بعضی جا ها اینقدر جنگ بودن که وقتی دو نفر روبروی هم وایساده و بعد یکی رو میکشتی اون هیچ عکس العملی نشون نمیداد یا یارو از کنار جنازه رفیقش رد میشد اصلا انگار نه انگاریا تو بعضی جاها اینقدر باهوش بودن که از فاصله دو کیلومتری در حالی که استتار کرده بودی هدشات میشدی
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)