فکر کنم upsclaeing قوی تر نسبت به g10 را جا انداختی
فکر کنم upsclaeing قوی تر نسبت به g10 را جا انداختی
مباركتون باشه دوست من
شما الان بهترين خريد ممكن رو انجام دادين.
در ضمن دوست عزيز براي كاليبره دقيق tv براي استفاده هاي مختلف حتما به پست avs زير بريد و با توجه به نوع استفادتون يكي از تنضيماتو روش انجام بديد.
اين هم يكي از بهترين ريويوو هايي كه براي اين hdtv ديدمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حتما تا اخرش با دقت بخونيد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اميدوارم تونسته باشم كمكي بكنم
يا حق
Last edited by ramincybran; 09-03-2010 at 17:28.
من چند روز پیش تصمیم به خرید g10 گرفتم! نمایندگی پاناسونیک به زبون بی زبونی وجود مشکل رو تائید کرد! بعنوان جایگزین s10 رو پیشنهاد کرد که به لطف فروشنده از فیلم dvd معمولی تا hd رو چک کردم هر چی تنظیمات رنگ تغییر دادم باز هم تصویر مات بود حتی نسبت به مدلهای xوc در نتیجه با توجه به وارد نشدن مدلهای 2010 پاتاسونیک تا اواخر تابستان، انتخابم 40B690 شد ولی متاسفانه40 اینچ این مدل هم تا 15 فروردین توزیع نمیشه!![]()
درود
من میخوام تو چند روزه اینده یه پنل بخرم
-ریسیورمون خروجی کامپوننت داره!و انتن کلا استفاده نمیکنیم!(حتی برای داخلی از ریسیور استفاده میکنیم)
- میخوام با پنل برای گیم استفاده کنم PS3 , X360
- فیلمهای HD هم میخوام ببینم!هم BD و هم میخوام فایلهای پسوند دار رو ببینم!
-اون قسمت لرزش دار تصویر روی پنلهای قدیمی که داشتیم مثل بازی فوتبال تا میزان کمی اذیتم میکرد!نه خیلی ولی در هر صورت رو مخم بود!
-من میخوام 690 -40 اینچ یا G10 ---42 اینچ بگیم!(حتما سمته 40-42)
-میزات گیم و فیلم اگه خیلی باشه نزدیک 14 تا 20 ساعت در هفته هست!(چون مانیتور هم دارم از اون هم استفاده میکنم!)
-تصاویر SD رو زیاد میبینیم!بخصوص تو TV!
-فاصله مبل راحتی مون با TV رو به فاضله 3 تا 3/5 متر گذاشتیم! که زیاد نمیشه افزایشش داد!
-میخوام تلویزیون پس فردا حرف برام در نیارن بگن- تو گفتی اینو بگیر و .... در کل میخوام یک TV ّگیریم با خیال راحت!
و تا مقدار زیادی هم میخوام دیزاین کلاس دار خونه بهم نخوره! میزش رو پیش داشتیم - تازه عوض کرده بودیم(پنل قبلیمون رو فروختیم LCD و مدل R یا A سامسونگ بود)از اون داریم!
یک سوال بزرگ دارم!
-من فیلم با فرمت های گوناگون مثلا Divix -720P زیاد دانلود میکنم(حتی 1080 P) میخواستم ببینم -زیرنویس رو هم میشه در کنار فایل اصلی درون USB قرار داد ؟؟؟؟اجرا میشه زیر نویس!کسی تست کرده؟
-در کل به یک پلیر نیاز دارم!اگه مجبور بشم G10 بگیرم 100% به یک Dig...-Player نیاز دارم!
- سینمای خانوادگی هم از قبل یه 425 سامسونگ داریم!(دادیم رفت ولی پس میگیرمش)
-و جونم براتون بگه! ایا پلاسما به میز پایه دار پیچ میشه؟ چون حتما میخوام از میز یه ارتفاعی بگیره! و اینکه واقعا دوست ندارم -باز میز جدید بخرم!
در کل نظرتون رو برام بگید!ممنون-شرمنده سرتون رو درد اوردم!
من که بعد از کلی بررسی وتحقیق تئوری وعملی مثل مشاهده نزدیک در فروشگاههای جمهوری تنها چیزی که متوجه شدم این بود که B690 OR B650 کاملترین تلویزیون موجود دربازار بود البته ظاهراغیراز یک مدل سونی با نام X450 که سایز چهلش فقط بک راند فقط ال ای دی داره که زیاد مهم نیست با قیمت دو ونیم ولی سایز 46 این مدل میگن ال ای دی آر جی بی هست یعنی سه رنگ که التبه حدود پنج میلیون قیمتشه پس کلا تو این سایز(40-42) و با قیمت حدود دومیلیون هیچ گزینه ای کاملتر از همین B690 وجود نداره درضمن یه مدتی تو بازار ال ای دی های سری هشت هم حتی اومده ولی تورو خدا حتما یه سری بزن واز نزدیک خودت نگاه کن ببین ال سی دیB690 بهتره یا ال ای دی های بی جهت گرون قیمت سری 7 یا حتی8 بعد قضاوت کن دیگه خود دانی ولی حتما از نزدیک برو تصاویرشون رو بررسی کن .
این سوال رو هم جواب بدید!ممنون
یک سوال بزرگ دارم!
-من فیلم با فرمت های گوناگون مثلا Divix -720P زیاد دانلود میکنم(حتی 1080 P) میخواستم ببینم -زیرنویس رو هم میشه در کنار فایل اصلی درون USB قرار داد ؟؟؟؟اجرا میشه زیر نویس!کسی تست کرده؟
بله قبلا تست کردم زیرنویس هم مثل خود فیلم در یو اس بی کپی کنید براحتی اونو براتون پخش میکنه خیالتون راحت.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)