سلام.
برنامه ای رو گوشی نصب کردید یا نه؟
سلام.
برنامه ای رو گوشی نصب کردید یا نه؟
فراموش شد این پست ما مثل اینکه!
آقا این سنسور رو نمیشه تو جاهای دیگه مثلا برنامههای دیگهای به کار برد ؟ تنظیماتِ خاصی داره ؟ من این GSen و Graytor و چنتا مشابهو نصب کردم کار نکرد شما رو این گوشی چی نصب کردین ؟
ممنون میشم راهنماییم کنین![]()
برنامه 2 ماه پیش نصب کردم یک یا 2 تا بازی با مفاتیح یا دیکشنری ، البته تازگی ها هم یک مموری 2 گیگ گرفتم ممکن مال آن باشد
حال اگر بخواهم آن را به کل ریستارت کنم چه کار کنم![]()
آقا یافتمخیلی هم خوب کار میکنه الان ، از این لینک میتونین بگیرین ، دو تا فایلرو باید نصب کنین : OrientationDetection_v1.0.3584.9343.cab و smi_wm_pro_sdk_redist_2_0_0.cab
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه مشکل عجیب و در عین حال مسخره پیش اومده
من از امروز وقتی روی لوگوی ویندوز که همون استارت منو باشه کلیک میکنم به جای اینکه مثل قبل لیست برنامه ها باز بشه دقیقا همون منویی باز میشه که با فشار دادن کلید منو باز میشه
کسی میدونه گوشی ما چه مرگش شده که اینطوری شنگول میزنه؟راستی با سافت ریست هم درست نشد
احتمالا شما از طریق برنامه spb mobile shell رفتی samsung tuchwiz رو فعال کردی در این حالت هست که دیگه منوی قبلی فعال نیست و منوی اصلی وینفون میاد بالا
برنامه oriantation setting رو از همین تاپیک جستجو کن
من این برنامه ای که پایین لینکشو برات گذاشتم و نصبیدم ولی نتیجه نگرفتم.یعنی یه برنامه ی عتیقه بود که باید اسم نرم افزاری و که میخوای تحت پوشش شتاب سنج قرار بگیره رو تایپ کنی و نمیشه به طور دستی برنامه رو انتخاب کنی منم اسم یکی دوتا برنامه رو تایپیدم دیدم کار نکرد زدم پاکش کردم.البته برنامه ی Adobe Acrobat و خودش پیش فرز انتخاب کرده بود و کار هم میکرد ولی اونهایی که مد نطرم بود و نتونستم بهش معرفی کنم.
البته ظاهرا بچه های modaco نتیجه گرفته بودن.من خیلی دوست داشتم برنامه resco photo manager و چرخش صفحه رو توش فعال کنم که نشد.
شما اگه نتیجه گرفتی به ما هم خبر بده
برو به لینک پست دومکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ایول داداش خود جنس بود![]()
من خیلی اسلو هستم یا بچه ها بنز شدن؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)