واقعا دست مدیری درد نکنه این سریال هم مثل سریال های دیگش رفته رفته قشنگ تر میشه انصافا قسمت 5و6 خیلی باحال بود
دمش گرم
واقعا دست مدیری درد نکنه این سریال هم مثل سریال های دیگش رفته رفته قشنگ تر میشه انصافا قسمت 5و6 خیلی باحال بود
دمش گرم
اون يارو پيرمرده كه تو قسمت چهار موقع زلزله رفيقش هي بهش ميگفت پس تو نمردي منو ياد يه بنده خداي ميندازه كه چند وقت پيش شايعه سكته كردنش پيچيده بود...![]()
بچه ها اول CD6 كه اون 2تا پيره مردا دارن بازي ميكنن خيلي باحاله . ديدي چه دادي ميزنه كييييييييهههههههه...
خيلي خنده داره . مردم از خنده![]()
ولی این قسمتش ( پک 2) زیاد جالب نبود یه جورایی وقت طلف کنی به سبک سریالهای 90 قسمتی توش دیده میشد !!!!!! ( مخصوص تلویزیون نه در حد نمایش خانگی )
به نظر من خيلي از آهنگ توش اسفاده ميكنن . از يه جا ميخواد بره يه جا ديگه 1 2 دقيقه آهنگ ميزنه .
دلت میاد؟وا...ولی این قسمتش ( پک 2) زیاد جالب نبود یه جورایی وقت طلف کنی به سبک سریالهای 90 قسمتی توش دیده میشد !!!!!! ( مخصوص تلویزیون نه در حد نمایش خانگی )
نکنه چک برگشتی داشتی که نتونستی از این قسمت های زیبا لذت ببری.
اما جدای ازشوخی من که خیلی باهاش حال کردم از همون قسمت اول تا الان..بیخودی نیست مهران مدیری رو دوست دارم![]()
پک دو خیلی از اولی قشنگ تر بود
+بچه کجایی؟؟؟
-:تهران
+:پس لحجت چرا اینجوریه؟؟؟
-:قبلنا فرانسه کار میکردم لحجم برگشت
+:پادشاه کارت داره پاشو
-:چی کار داره؟؟؟
+:هیچی میخوارن!!!
اسم اون یارو قد کوتاه هم خیلی با حال بود"مخبرالدوله سر سعدی"
امروز ساعت هفت چهل دقیقه صبح !!!! از بقالی !!! دی وی دیش رو خریدم ، سه قسمت رو دیدم نه خیلی عالی نه خیلی ضعیف به این سری دومش نمره متوسط می دم ...
من 3 قسمت جدیدش رو دیروز دیدم نه خوب بود نه بد.از 10 میدم 4.5.
احتمالا به خاطر این که قبلش سریال The Big Bang Theory رو نگاه کردم زیاد خوشم نیومد.
چون اگه حالت مقایسه ای باشه که در مقابل سریال های دیگه حرفی برای گفتن نداره ولی در چهارچوب خودش کار خوبیه.
خدا کنه که قسمت های بعدی بهتر بشن.3 قسمت اول هم که اصلا جالب نبود.ولی 3 تای بعدی بهتر شده بودن.
فقط قسمت ششم
اونجایی که سیامک انصاری با صدای نازک در مورد خانم ها حرف میزد
اعلاحضرت گفت خانم ها رو ول کن کمی از خودت بگو
از خنده داشتم میمردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)