تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 892 اولاول ... 165662636465666768697076116166566 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 8913

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | C | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1 میلیون تومان و 1.5 میلیون تومان

پروفشنال mehran_4x's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض نمایندگی!!!

دقیقا درست گفته ، تنها نماینده رسمی وایو در ایران ، همین ایران رهجو هست

اینو درست نگفته ! به نظر من تفاوت کیفیتی خاصی نمیکنن با هم

منظور ؟ اینجا هرکسی نظرش رو میده ، انتخاب آخر با شماست ، ما تصمیم گیرنده نیستیم

حتی ایران رهجو هم نماینده رسمی نوت بوکهای SONY VAIO نیست بلکه نماینده رسمی محصولات کامپیوتری SONY در زمینه محصولات جانبی MP4 , SOUND RECORDER,...است.
    چرا که اصولا شرکت SONY بدلیل اینکه اکثریت سهامش متعلق به سهامداران آمریکایی است و قععات اصلی نوت بوک توسط شرکتهای آمریکایی INTEL,NVIDIA,... طرااحی می شود قادر به دادن چنین نمایندگی نیست.ولیکن بدلیل
    همکاری کامل در بقیه محصولات امکان استفاده بهتر و شرکت در بعضی دوره ها برای نیرو های ایران رهجو توسط شرکت بازرگانی ایران فراهم می شود.
    هیچ سند و لینکی هم وجود ندارد در غیر اینصورت سیل فراوان تولیدات نوت بوکهای SONY توسط افراد و شرکتهای مختلف وارد نمی شد.
    من مطمینم که منظور PAMI WEGA هم این نبوده که انها نماینده واقعی هستند بلکه بدلیل نمایندگی برای دیگر محصولات فضای کاری بهتری دارند.

داره خودمونی میشه hooman223's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ghazvin

پيش فرض

[quote=mehran_4x;4408404]حتی ایران رهجو هم نماینده رسمی نوت بوکهای SONY VAIO نیست بلکه نماینده رسمی محصولات کامپیوتری SONY در زمینه محصولات جانبی MP4 , SOUND RECORDER,...است.
    چرا که اصولا شرکت SONY بدلیل اینکه اکثریت سهامش متعلق به سهامداران آمریکایی است و قععات اصلی نوت بوک توسط شرکتهای آمریکایی INTEL,NVIDIA,... طرااحی می شود قادر به دادن چنین نمایندگی نیست.ولیکن بدلیل
    همکاری کامل در بقیه محصولات امکان استفاده بهتر و شرکت در بعضی دوره ها برای نیرو های ایران رهجو توسط شرکت بازرگانی ایران فراهم می شود.
    هیچ سند و لینکی هم وجود ندارد در غیر اینصورت سیل فراوان تولیدات نوت بوکهای SONY توسط افراد و شرکتهای مختلف وارد نمی شد.
    من مطمینم که منظور PAMI WEGA هم این نبوده که انها نماینده واقعی هستند بلکه بدلیل نمایندگی برای دیگر محصولات فضای کاری بهتری دارند.[/quotممنون بابت اطلاعات کاملتون خوب پس من اگه بخوام سونی بگیرم باید با کدوم گارانتی بگیرم بالاخره؟؟؟؟

داره خودمونی میشه hooman223's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ghazvin

پيش فرض

من اول انتخابم اچ پی بود 2020 یا 1225 اما بس که همه گفتن نه فقط سونی اومدم سراغ سونی حالا انتخابم رو کردم fw47 با گارانتی ایران رهجو اما کمی که تو تاپیک ها چرخیدم دیدم همه از ایران رهجو شاکین من حالا موندم فقط سر گارانتی؟؟؟بالاخره کدوم سرویس دهی بهتری داره؟؟؟و حرفاش واقعی تره؟؟؟؟

پروفشنال mehran_4x's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ایران رهجو نماینده واقعی نیست که اگه بود هیچ وقت کسی ناراضی برنمی گشت
    اما از تمام شرکتهای دیگه امکانات بیشتر و ارتباطات بهتری دارند.

داره خودمونی میشه LHM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

[quote=LHM;4406688]
    مرسی از لطفت که جوابمو می دی . فکر کنم همینو بخرم . فقط یه سوال به نظرت با این کانفیگ می تونم تا 1500 سونی پیدا کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    چرا اینقدر نسبت حتی نسبت به Fwها گرونتره؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام، میخواستم نظر دوستان رو درباره مدل Lenovo - Y550 HD با این مشخصات بدونم:

Core 2 Duo P7550 2.26GHz 3MB 4GB DDR3 1066MHz+500GB HDD Nvidia GeForce GT240M 1GB Price: 1,135,000T

چون برای اولین بار هست که میخوام لپ تاپ بگیرم بنظر دوستان باتجربه، با وجود امکانات که در بالا ذکر شده و قیمت 1.135.000 تومانی این لپ تاپ امکان استفاده گرافیکی نسبتا سنگین مثل نصب بازیهای با گرافیک مثل جی تی آ IV و یا نرم افزارهای گرافیکی مثل فتوشاپ سی اس4 وجود داره یا خیر؟؟
    ممنون میشم درباره نقل قول بالا نظر بدید ، ممنون

حـــــرفـه ای A r c h i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

سلام خانوم مدیر ، به به تشریف آوردین انجمن ما رو منور فرمودید !

ببین Archi جان برای 13 اینچی ها شما از برند Sony , HP , Dell , Asus مدلهای خوبی میتونید پیدا کنید ولی با این قیمت زیاد روی گرافیک حساب نکنید
    دل سری Studio XPS 13 لپ تاپ های خوبی داره ولی زیاد به قیمت شما نمیخوره و سری Vostro هم قیافه اش رو فکر نکنم بپسندید
    مثلا با این هزینه بهترین مدل Vostro 1320 رو میتونید بخرید با امکانات نسبتا عالی ولی قیافه و گرافیک چندان قوی نداره
    ولی از Hp میتونید مثلا مدل DV3-2105 رو بخرید که گرافیک Geforce G105 داره ( قابل قبول هست )
    از سونی هم میتونید مدل SR-420 رو بردارید که گرافیک ATI 4570 داره ( از دوتای قبلی بهتره )
    پیام
    سلام پیام جان

بالاخره هر مدیری یک روزی مجبور میشه گذرش به انجمنتون بیفته ..دیر و زود داره سوخت و سوز نداره

یک سری سوال دارم فقط مسخره نکنید چون از لپ تاپ هیچ سر رشته ای ندارم
    راستش من می تونم کل بودجه (قیمت لپ تاپ با کلیه وسایل جانبی که باید بخرم) را تا 1500 بالا ببرم. ولی می خوام بدونم واقعا ارزشش را داره یا نه؟ یعنی مثلا یک سال دیگه نگم الکی پول دور ریختم و یک مدل پایین ترش هم همون بود
    یا اینکه، من همینجوری فکر می کنم مدل سونی از همه بهتره ، به هر حال مارکش معروف تره، حالا اینکه 2 لپ تاپ با مشخصات یکسان سونی و یکی از برند های دیگه دارند و سونی گرون تره... خب مثلا از نظر کیفیت سونی بالاتره که باید بیشتر پول بدم یا فقط برای مارک پول دادم؟؟؟

مدل dv3 2105 رو پیشنهاد میکنم.
    دل vostro 1320 هم هست اما ظاهرش اصلا دخترونه نیست و یکم زشته. اما کانفیگ بالاتری نسبت به HP تقریبا داره
    مشخصات hp dv3 2105ee
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Product
    ممنون این hp که معرفی کردین امکانات خیلی خوبی داره ... 2125 اش را هم دیدم... به نظرم اونم خیلی خوبه
    الان لپتاپ dell 1320 را دیدم که امکاناتش خیلی خوبه و قیمتش مناسب..همین vostro هست که شما می گین؟؟؟.. خیلی قیافه برام مهم نیست..کارآیی واجب تره

حالا تا سقف 1.5، و وزن 1.8 و رم 4 . پیشنهادتون چیه؟

مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdy2504's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

تفاوت fw490JAB با fw460jbt چیست؟(از لحاظ امکانات و غیره)
    قیمت روزشون چنده؟
    و شما کدوم رو پیشنهاد میکنید؟

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام پیام جان

بالاخره هر مدیری یک روزی مجبور میشه گذرش به انجمنتون بیفته ..دیر و زود داره سوخت و سوز نداره

راستش من می تونم کل بودجه (قیمت لپ تاپ با کلیه وسایل جانبی که باید بخرم) را تا 1500 بالا ببرم. ولی می خوام بدونم واقعا ارزشش را داره یا نه؟ یعنی مثلا یک سال دیگه نگم الکی پول دور ریختم و یک مدل پایین ترش هم همون بود
    یا اینکه، من همینجوری فکر می کنم مدل سونی از همه بهتره ، به هر حال مارکش معروف تره، حالا اینکه 2 لپ تاپ با مشخصات یکسان سونی و یکی از برند های دیگه دارند و سونی گرون تره... خب مثلا از نظر کیفیت سونی بالاتره که باید بیشتر پول بدم یا فقط برای مارک پول دادم؟؟؟
    ببین Archi جان شما اول باید برای خودت مشخص کنی کاربردت رو ، این رو هم بگم لپ تاپ با قیمت همرده نسبت به دسکتاپ اصلا برابر نیست ، البته الان بیشتر مردم لپ تاپ رو ترجیح میدن به دسکتاپ ، به دلیل کم حجم بودن و همینطور قابلیت جابجایی
    سونی هم لپ تاپ های خوبی داره ولی نباید زیاد انتظار فضایی از لپ تاپ داشته باشی
    مخصوصا مدلهای 13 اینچی ، چون بیشتر به قابلیت جابجایی بالا اهمیت داده شده
    سوالات هم دلیلی برای مسخره کردن نداره که برای همه پیش میاد
    هر برند و مارکی هم لپ تاپ با کیفیت داره و همینطور ارزون و رقابتی هم داره ( ارزون بودن دلیل بر بی کیفیت بودن نیست )
    اگه کاربرد خیلی پیشرفته تر از چیزی که گفتی داری به نظر من 13 اینچی نخری بهتره ، با این 1.5 که گفتی میتونی یک لپ تاپ خیلی خوب از FW برداری که 16 اینچی هست ولی خب یکم وزنش برات زیاد میشه و جابجاییش سخت میشه
    تو 13 اینچی ها بهترین ها و با کیفیت ترین ها سری Z سونی هست ولی با این هزینه چیزی نمیتونید بخرید
    بعد از اون سری SR خوبه و دل 1340 و بعدش HP DV3 ها

تصمیمت رو نهایی کن من در خدمت شما هستم

10. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

سلام پیام جان

ممنون این hp که معرفی کردین امکانات خیلی خوبی داره ... 2125 اش را هم دیدم... به نظرم اونم خیلی خوبه
    الان لپتاپ dell 1320 را دیدم که امکاناتش خیلی خوبه و قیمتش مناسب..همین vostro هست که شما می گین؟؟؟.. خیلی قیافه برام مهم نیست..کارآیی واجب تره

حالا تا سقف 1.5، و وزن 1.8 و رم 4 . پیشنهادتون چیه؟

مرسی
    خوب بستگی به انتخاب شما داره، در این محدوده قیمت DELL STUDIO XPS 13 مدل خوبیست که البته جزو سنگین تری 13 اینچی ها هست و وزنی معادل 2.2 کیلو گرم داره اما ام کانات و کانفیگ بسیار خوب و بالایی داره.
    از سونی هم در این محدوده قیمت سری SR هست که سبک تر و زیبا تر هست، کارت گرافیک قدرتمند تری هم داره اما خوب با قیمت شما مدل 3 گیگ رم و با پردازنه P8700 2.5 رو میشه تهیه کرد.
    یکی از مدل های sony یعنی sr490jbb رو پیشنهاد میکنم.
    از برند دل هم مدل studio xps 13
    از برند asus هم مدل F6VE رو پیشنهاد میکنم.این مدل علاوه بر زیبایی کانفیگ بسیار بالایی هم دارد که مدل مشابه از سونی sr حداقل 300 تومان گرانتر هست!!!!

ASUS F6VE

12. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •