من درصد هاش رو ازش پرسیدم![]()
این درصداش بود :
ادبیات 90
عربی 100
دینی 90
زبان هم فکر کنم 90
زمین : 70
ریاضی 100
زیست 98
فیزیک 96
شیمی 95
واقعا ترکونده ها
من درصد هاش رو ازش پرسیدم![]()
این درصداش بود :
ادبیات 90
عربی 100
دینی 90
زبان هم فکر کنم 90
زمین : 70
ریاضی 100
زیست 98
فیزیک 96
شیمی 95
واقعا ترکونده ها
خوش به حالش مشهور شد!!! نفر اول ریاضی کلا دو تا غلط داشته اینم گفتم که حسابی حال کنین
راستی چه رشته ای و کجا قبول شده رستگار؟
یه چیز دیگه : این که تو کنکور زبان هم اول شده چرا اینجا زبانشو 90 زده سوالای زبان امسال تجربی خیلی آسون بودن
Last edited by golsa1372; 16-09-2009 at 14:38.
دوستان سلام
بابا کار دیگه ای ندارید بعد این که کنکورتونو دادی چسبیدی به این که کدوم سخت تره و کدوم آسونتر
هر کدومش سختی خودش رو داره
والسلام
کیا اینجا پذیرششون نیم سال دومه؟
راستی اگه کسی سیلابس رشته مکانیک رو داره ممنون میشم بزاره اینجا
علی علی
پزشکی تهران زده![]()
سلام وتبریک به همه ورودی های 88
من امسال 3989 منطقه2 شدم ولی چون فقط برق- مکانیک- صنایع- تهران رو خاستم مردود شدم .......
دوستان از شما ها کدومتون دانشگاه شیراز در اومدین؟
ثبت نام اینترنتی رو می تونید انجام بدید؟؟؟؟
تو رو خدا حرف زمین شناسی رو نزن که خندم می گیره ...99 % از بچه های تجربی که تو کنکور درصد زیست شناسیشون به 10 هم نمیرسه . نصف بیشتر اون 99 % هم که اصلا زمین شناسی رو 0 % می زنید . حالا چه جوری روتون میشه اصلا اسم زمین شناسی رو بیارید ؟!؟!؟!
در ضمن ما هر سری رفتیم تو کلاس ریاضی تجربی ها نشستیم دیدیم معلمشون یه جدول تعیین علامت کشیده داره حل می کنه ، به نظر دانش آموزانش هم داشت سخت ترین مسئله ی روی کره ی زمین رو حل می کرد ...![]()
سلامدوستان از شما ها کدومتون دانشگاه شیراز در اومدین؟
ثبت نام اینترنتی رو می تونید انجام بدید؟؟؟؟
دوست من دانشگاه شیراز قبول شده
امروز رفتیم واسه ثبت نام
بعد از اینکه کد کاربری و رمز میگرفتیم و میخواستیم وارد بشیم گیر میداد
ولی الان زنگ زد گفت درست شده
مشکل شما چی بود؟
البته ببخشیدهاااا ... ولی بالا بودن ضریب چه ربطی به سخت تر بودن داره ؟!؟!؟
در ضمن دانش آموزان ریاضی مطمئنا اینقدر حجم درساشون زیاده نصف شما هم روی درس شیمی نمیتونن وقت بذارن ، ولی با این حال درصداشون با شما یکیه ، یا حتی بالاتره .![]()
آقای مهران مالفوی ، همونی که شما میگی درسته . اصلا بزار یه راز رو برات بگم . میدونستی اکثر کسانی که تو تجربی هستن ، اصلا نمیدونن بعد از 3 چه عددی هست ؟ میدونستی سواد خوندن و نوشتن ندارن ؟
تجربی = بیسوادی
ریاضی (مخصوصا اگر اسمت مهران باشه) = علامه دهر
======================
======================
دوستم با 5000 تجربی هیچ رشته ی خوبی نتونیست بره . پسر عموم با 4500 ریاضی به بهترین دانشگاه ها و رشته ها فکر میکرد که رسید . (حالا سعی کن به مفهوم این جمله پی ببری : رشته ی تجربی سختتر از ریاضی است)
اگر دیگه راضی نشدی ، لطفا ادامه نده . چون میدونم دیگه به نتیجه نمیرسیم . اول باید چشم ها رو باز کرد . کاش برنامه امروز ماه عسل رو دیده باشی . . .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)