تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 323 اولاول ... 165662636465666768697076116166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

14 تي تو دانلود

کجای ال سی دیش زاویه داره

رضا جان اين سوال اول ؟

---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:17 PM ----------

با سلام دوستان من اهواز هستم تازه یکی از مراکز موبایل بودم و متآسفانه تنها X6.16Gb مشکی هست اینجا و زرد یک جا تنها هست و انگار گوچیک تر هست و عجیب هست شاید بخاطر رنگش هست یا چیدمان ویترین و قرار دادن آن کنار گوشی های لمسی بزرگ تر
    قیمت این گوشی از هفته قبل 390 بود و 32 گیگ 460 بود و هم اکنون شده قیمتش 16 گیگش 355 هزار تومان افت قیمت شدید دارن موبایل ها

---------- Post added at 09:04 PM ---------- Previous post was at 09:00 PM ----------

دوست من 5800 هم تو صدای بلند خش خش داره ولی با تنظیمات و نصب مدیا پلیر برطرف شد دوستان این گزگز یا خش خش گوشی تو صدای بلند گوش دادن موزیک برطرف میشه
    سوال دوم رضا جان ؟

---------- Post added at 01:19 PM ---------- Previous post was at 01:18 PM ----------

دوستان x6 دار به این لینک های سایت های معروف برید و ببینید تم ها و بازی ها روی گوشی نصب واجرا میشه ؟
    اگه بشه عالیه ؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 09:17 PM ---------- Previous post was at 09:16 PM ----------

دوستان راستی قلم این گوشی اومده بازار یا نه دوستان مرکزی بگن ؟؟؟؟؟؟؟؟ تهرانی ها
    سوال سوم رضا جان ؟

---------- Post added at 01:20 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------

من از بازی بدم میاد روی سیستمم اصلآ بازی نصب نمیکنم و حوصله ندارم تنها عشقم اینترنت گردی و گوش دادن موسیقی هست
    ولی میگن صداش خش خش داره
    تنها از بازی پازل و شطرنج و سودوکو و اسکای فورس و ردیف کردن الماس ها خوشم میاد این گوشی اجرا میکنه
    سوال 4 رضا جان

---------- Post added at 01:22 PM ---------- Previous post was at 01:20 PM ----------

دوستان جواب سوال های این تاپیک صفحات 63 و 64 و 65 یادتون نره
    رسول و NOKIA .N95 و noKia X6 و reza 021120 و a_b

خيلي بي معرفت هستين گوشي دار شدين تابيك رو ترك و فراموش كردين
    بخاطر همين من نميگيرم كه از اين تاييك نرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه The Black Dahlia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    هر جا اینترنتم به راه باشه !

پيش فرض

lcd زاویه نداره عزیزم من مامانم داره صاف صاف
    خودم 5800 دارم : اگه آهنگی با کیفیت بیش از 256 با بلند ترین صدا رو گوش بدی اصلا خشخش نمیکنه
    x6 رو نمیدونم خیلی لازم داری امتحان کنم؟
    x6 اصلا قلم نمی خوره برادر من تو شهرستانمون هرجا گشتم گفتن اصلا قلم نداره ماله 5800 و n97 هم بهش نخورد
    چون صفحش ظرفیتیه فک کنم.
    عزیزم این بازیایی که میگی باید ببینی s60 v3 اند یا v5 اگه v5 دارن خوب می خورن ولی اگه v3 بی خیال شو چون تاچش کار نمی کنه ولی برنامه های v3 رو میخوره

در ضمن مشخص کن چطوری آهنگ گوش میدی با هدفون یا با خود اسپیکر ؟؟؟
    x6 مامان من 32 هه از اون هدفون با حالا داره که من می زارمش رو 5800 و اصلا خش خش نداره
    اسپیکرش رو نمیدونم!!!
    زیاد واجبه بتستم....

3. این کاربر از The Black Dahlia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

منظورت خش خش کرذن هست ملنند سونی اریکسون وقتی ولوم رو میدی بالا
    و ممنون از نظرت تو تاپیک N8 در مورد من

---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 07:10 PM ----------

تبریک به دوستانی که این گوشی رو خریدن
    گز گز کردن یا همون خش خش کردن ولی نه به اون معنی و نه به اون قدرت! همه گوشی ها رو که صداشو بلند کنی همینجوری خش خش دارن همه گوشی ها!

منکه معذرت خواستم گفتم سو تفاهم شده منظورم شما نبودی و همینجوری نوشتم!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

1:فکر کنم رابط کاربری مشابه N97 باشه!
    من توی N97 شورت کات منو رو گذاشتم توی صفحه اصلی و از اون استفاده میکنم!

2:فکر نکنم راه دیگه ای باشه! البته وقتی زنگ میزنه میشه این کار رو کرد!

میشتونی بهم بگی شورتکات رو چه جوری ایجاد کنی از main menu و گذاشتی تو دسکتاپ گوشی؟

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

14 تي تو دانلود

خودم 5800 دارم : اگه آهنگی با کیفیت بیش از 256 با بلند ترین صدا رو گوش بدی اصلا خشخش نمیکنه
    x6 اصلا قلم نمی خوره برادر من تو شهرستانمون هرجا گشتم گفتن اصلا قلم نداره ماله 5800 و n97 هم بهش نخورد
    چون صفحش ظرفیتیه فک کنم.
    عزیزم این بازیایی که میگی باید ببینی s60 v3 اند یا v5 اگه v5 دارن خوب می خورن ولی اگه v3 بی خیال شو چون تاچش کار نمی کنه ولی برنامه های v3 رو میخوره

x6 مامان من 32 هه از اون هدفون با حالا داره که من می زارمش رو 5800 و اصلا خش خش نداره
    اسپیکرش رو نمیدونم!!!
    زیاد واجبه بتستم....

با تشكر من منظورم با اسژيكر هست خش خش نداره و در بست قبلي نمونه مداد يا قلم اين گوشي رو نشون دادم

با تشکر این رو گفتی از سایت نوکیا اروپا گرفتم ولی تو تهران هست ؟

سازگاز با گوشی های تاچ خازنی دارای بند برای وصل کردن به گوشی و تاشو و قابل حمل

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

1-دوست من کی گفته باید -- بشه و شما برداشتتون از -- چیزی دیگه هست داداش
    2-این گوشی تنها چینی هست با تحت لیسانس نوکیا هست و کره ای و مجار میگن بوده که همگی از نظر کیفیت یکی هستن چینی بگیر نه چینی 50 هزار تومانی چینی اصلی
    3-با گارانتی اصلی نوکیا که 10 تومان از گارانتی پارسه بالاتره و بدون گارانتی 20 تومان ارزون تره 350 هزار هست.
    4-یعنی چی 32 گیگ داره قرمز و آبی و 16 گیگ داره زرد و صورتی و مشکی و 8 گیگ هم داره میاد تا 3 ماخ دیگه بازار 255 یورو قیمت 300 هزار و با افت قیمت میشه 200 هزار
    5-ngage نمیدونم منظورت چیه ؟
    امیدوارم تونسته باشم کمکی به شما دوست عزیز کرده باشم
    شاد و پیروز در پناه ایزد
    ان گیگ به بازی های در حال حرکت اطلاق میشه. بازی هایی که در حال پیاده روی با گوشی انجام بدی!

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

14 تي تو دانلود

با تشكر من منظورم با اسژيكر هست خش خش نداره و در بست قبلي نمونه مداد يا قلم اين گوشي رو نشون دادم

با تشکر این رو گفتی از سایت نوکیا اروپا گرفتم ولی تو تهران هست ؟

سازگاز با گوشی های تاچ خازنی دارای بند برای وصل کردن به گوشی و تاشو و قابل حمل

اگه تست كني ممنون عزيزم

---------- Post added at 01:56 PM ---------- Previous post was at 01:55 PM ----------

گز گز کردن یا همون خش خش کردن ولی نه به اون معنی و نه به اون قدرت! همه گوشی ها رو که صداشو بلند کنی همینجوری خش خش دارن همه گوشی ها!

منکه معذرت خواستم گفتم سو تفاهم شده منظورم شما نبودی و همینجوری نوشتم!
    در مورد چي حرف ميزني عذرخواهي واسه چي داداش

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

من قرار نيست 8 گيگ بگيرم بدرد نميخوره زود ژر ميشه و شما تو بعضي ژست ها اين دختر كش رو مي نويسي چطور دختر رو ميكشه توضيح ميدي
    اگه واقعيت داره به آقايوني كه از دوست دختر و خانم شون خسته هستن اين گوشي رو بيشنهاد ميكنيم
    اشعه داره يا ليزري هست كشتن دختر با اين گوشي
    قابليت جديد گوشي كه توسط NOKIA-N95 كشف شده با تشكر از ايشون
    خدابگم چیکارت که نکنه تی تو جون
    منظورم از دختر کش این تیپ و کلاس و تشکیلات گوشیه همین. به خاطر این و این و همچنین واسه کادو دادن خوبه این گوشی!
    من تا حالا دوس د..ت ..ر..ی نداشتم و نخواهم داشت و متنفرم از این کارا

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

14 تي تو دانلود

خدابگم چیکارت که نکنه تی تو جون
    منظورم از دختر کش این تیپ و کلاس و تشکیلات گوشیه همین. به خاطر این و این و همچنین واسه کادو دادن خوبه این گوشی!
    من تا حالا دوس د..ت ..ر..ی نداشتم و نخواهم داشت و متنفرم از این کارا

reza02112 اين چي ميگه تا الان 20000 دوست دخ داشته من آمارش رو دارم ولي زير بار نميره
    ولي حرفش قابل قبوله چون ايشون x6 دارن و اين گوشي دختر ها رو كشته الان بي دوست دخ شده
    خيلي دلت سنگه دلت اومد اون نازنازي ها رو بكشي جات بودم گوشي رو عوض ميكردم تا نكشه اون ها رو

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

چون صفحش ظرفیتیه فک کنم.

اسپیکرش رو نمیدونم!!!
    زیاد واجبه بتستم....
    1.ای ول به مامان!!!! چه با کلاس خودت 5800 داری و مامان جون ایکس 6
    2.آهنگ که بیت ریتbit rate اون بالا باشه بله این مشکلات رو نداره ولی اکثر mp3 ها 128 کیلو بیت بر ثانیه هستن
    3.ایکس 6 قلم مخصوص داره بهش میگن قلم یا استایلوس کپسیتیو که جنسش فکر کنم فلزی و گرافیتی باشه واسه انتقال و شارش الکترونها از انگشتان دست به ناحیه تماس با ال سی دی ولی فکر نکنم تو بازار تهران پیدا بشه چون جدیدا معرفی شده.
    4.ایکس 6 خش خش نداره من گفتم همه گوشی ها رو که صداشو به آخر برسونی یکم خش خش کردنشون دور از انتظار نیست
    5. هدفون ایکس 6 مدل 32 گیگ جز بهترین های بازار نیست. اینو همه جا نوشتن و یکم ضایع هستش تو خیابون ازش استفاده کردن چون بزرگه. بتازگی ها هم بازم از تو پکشون برداشته خود نوکیا
    6.هدفون 16 گیگ خیلی باکیفیت و کلیدهای کاربردی داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •