ایول بالاخره یکی ارزش این فیلم رو فهمید
در ضمن مثله اینکه سال 64 فقط تو خونه ی محسن اینا خلاصه شده
اینا میخوان سال 64 رو نشون بدن انقدر حال من را بهم می زنن که نگو
یا افکت های آشغال استفاده میکنن یا اینکه سال 64 رو طوری نشون میدن که انگار سال 90
ایول بالاخره یکی ارزش این فیلم رو فهمید
در ضمن مثله اینکه سال 64 فقط تو خونه ی محسن اینا خلاصه شده
اینا میخوان سال 64 رو نشون بدن انقدر حال من را بهم می زنن که نگو
یا افکت های آشغال استفاده میکنن یا اینکه سال 64 رو طوری نشون میدن که انگار سال 90
اشکالش توی محاوره و عامیانه بودنش منظورم نیستولی در مورد این قسمت از دیالوگا که گفتی متوجه منظورت نمیشم ، اشکالش کجا بود ؟
منظورم اینه که برای پر کردن فیلم از این دیالوگهای مسخره استفاده میکنن
خب عزیز من خورشید رو بزن به کتیبه غیب شو ، این حرکات چیه دیگه
یا مثلا چند قسمت قبل یه قسمت کلا محسن و همایون روبوسی میکردن ، برای پر کردن فیلم...
دقیقا اون لحظه به همین فکر میکردم . 2 دقیقه از فیلم سر این میگذره که از کجا غیب بشه
حالا تا بود مریم نه عمه جان
الان آقای چه میدونم اربابی چی چی نه ، بابا !
.
.
.
Last edited by MAJ€€D; 15-09-2009 at 21:21.
واقعا از افخمي بعيد بود.
البته من فكر كنم فيلمو خيلي سبك ساخته تا افراد آماتور راحت فيلم رو درك كنن.
مثلا مادر من كه پريسون برك نديده كلي با اين فيلم حال ميكنه.
پس بزاريم به حساب همين دليل
اگه اون كتيبه رو بده دست كميته...پس محسن موندگار شده كه
نه بابا سريال ايرانيه ايشالا به هم ميرسن و با هم ازواج ميكنن و به خوبيو خوشي تموم ميشه و تا آخر عمر در كنار هم خوشبخت ميشن....![]()
بعضی دوستان چه انتظاراتی دارن از یه سریال ایرونی
بابا تولید این سریال هنوز تموم نشده و هنوزم دارن روش کار میکنن ، دوستان اونقدر سریالهایی مثل لاست و فرار از زندان رو دیدن که همچین سریالهایی به چشمشون نمیاد ،
به نظر من برای 24 شب از ماه رمضان سریال خوب و پربیننده ای شده
یه سری کم و کاستی هایی داره که تو سریالهای ایرانی یه امر عادیه.
یه سوتی خیلی بزرگ
موقعی که مریم رفت توی زیرزمین و از توی بخاری عتیقه ها رو درآورد ، اون کتیبه رو که برداشت ، 3 تا از خورشیدهاش زرد بود ، امروز که تکرارش رو داد حتما اونجا رو ببینید
سلام .
بچه ها اگه توجه کرده باشین تو قستمت قبل مریم وقتی اطیقه ها رو دید کتیبه رو برداشت و یه گوشه گذاشت تا بقیه رو نگاه کنه ولی وقتی برگشت فقط کیسه تو دستش بود پس کتیبه هنوز تو خونه هست .
و محسن هم به خاطر اینکه گیر نیفته میره سال 88 و عروسیش رو با هما ببخشید هما خانم راه میندازه .
با تشکر از دقت شما !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1خب اگه اینجور باشه بهتره اما اگه 20سال دیگه پلیس بگیردش چی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)