دوستان دفترچه کارشناسی ناپیوسته علمی کاربردی کی پخش میشه؟
دوستان دفترچه کارشناسی ناپیوسته علمی کاربردی کی پخش میشه؟
اين لينك چيه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خيلي ديره كه .
سلام...
بروبچس باحاللل...
كسي نميدونه دفترچه آزمون علم كاربردي كي ول ميشه تو مملكت؟
در ضمن...كسي لينك دانلود همين دفترچه واسه پارسال رو نداره؟
ليست رشته ها و شهر هاشون رو ميخوام....
ممنون...
بدينوسيله به اطلاع داوطلبان متقاضي ثبتنام در آزمون پذيرش هريك از دورههاي كارداني، كارشناسي پيوسته و كارشناسي ناپيوسته علمي – كاربردي دانشگاه جامع علمي كاربردي سال 1388 ميرساند كه براساس برنامه زماني پيشبيني شده، ثبتنام از داوطلبان هريك از دورههاي فوقالذكر از روز يكشنبه 27/10/88 آغاز و در روز شنبه 3/11/88 پايان ميپذيرد. ثبتنام از داوطلبان مذكور از طريق شبكه اينترنت اين سازمان انجام خواهد شد و لذا داوطلبان ذيربط براساس اطلاعيه اين سازمان كه در سايت سازمان سنجش و نشريه پيك سنجش روزهاي دوشنبه 14/10/88، 21/10/88 منتشر ميگردد، در صورت واجد شرايط بودن ميتوانند براساس ضوابطي كه در اطلاعيه درج خواهد شد براي ثبتنام اقدام نمايند.
ضمناً به اطلاع ميرساند كه آزمون پذيرش دورههاي كارداني، كارشناسي پيوسته و كارشناسي ناپيوسته در روز جمعه 14/12/88 برگزار خواهد شد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بینید نظر همه محترمه؛اما به شرطی که منصفانه وبی طرفانه باشه.بعضی از دوستان رو هوا و بر اساس نظر خودشون یه جیزایی می گن که جایی بسی خنده است. مثلا دوستی می گفت پیام نور از ازاد و غیر انتفاعی بهتره!
اما من بر اساس حرف یکی از مشاورین گزینه2 در برنامه های سال پیش این رتبه بندی رو میگم:
1.روزانه
2.شبانه
3.آزاد
4.غیر انتفاعی
5.پیام نور
که مشاور محترم حرفی از علمی کاربردی و مجازی و اینا نزد.امابا توجه به رشته ممکن یه دانشگاه از دانشگاه دیگه سبقت بگیره.مثلا کامپیتر آزاد مشهد از خیلی از دولتی هایم بهتره. چون قبولیاش تو ارشد از خیلی از دانشگاههای روزانه هم بیشتره یا خیلی موارد دیگه
سلام من خودم مدرک مهندسی برق ( انتقال ) از علمی کاربردی دارم
به جرات می تونم بگم مدرکش از ازاد معتبر تره .......چون اولا هم مهر وزارت علوم داره و هم مهر وزرات نیرو ( البته واسه مهندس و کاردانی برق)
سلام
منابع و ضرایب دروس کنکور کاردانی مربوط به دانشگاه علمی کابردی رو کجا میدن یا از کجا گیر بیازم؟
خسه شدم از بس تو این نت گشتم و هیچی پیدا نشد....
درضمن دروس مربوط به رشته نقشه کشی معماری رو میخواستم.
تشکر![]()
دوستان میشه دفترچه پارسال ...کاردانی....یا کارشناسی را برای دانلود قرار بدن؟؟؟؟
آره منم میخوامدوستان میشه دفترچه پارسال ...کاردانی....یا کارشناسی را برای دانلود قرار بدن؟؟؟؟
دوستان میشه شهریه ثابت+ شهریه متغیر برای دوره کاردانی به کارشناسی(کنکوری) را بگید؟
ای بابا چرا اینقدر تاپیک سوت و کوره؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)