تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 190 اولاول ... 165662636465666768697076116166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 1892

نام تاپيک: سریال مسافران

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

آره این قسمتشم وقتی شهاب می خواست سر به بیابون بذاره فرخ اومد بهش گفت کجا می خوای بری بابا امروز جومونگ اومده ایران بیا بریم دم هتل براش هورا بکشیم

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

ظاهرا دیگه 61 ای در کار نخواهد بود چون راهشو کشید رفت!شاید واسه چند قسمتی نباشه...

این 65 هم خیلی خوفه! به نظر من کنفدراسیون(!) شک میکنه که چرا یهو بعد از یک روز که 65 رو فرستادن پیغام میرسه که زمین باید نابود بشه؟!

ولی کلا تو حساسترین زمان پخشش متوقف شد!

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

واقعا جالبه . کار این آدمها رو میبینید ! درد آدمها دل نداشته رباط رو درد میاره و برای کمک به اونا سر به کوه و بیابون میزنه !! ولی دریغ از بعضی از انسان نماها ... !!!

4. 2 کاربر از mf.designing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H a m e e d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

11 وقتي فضايي‌ها عشق را تجربه مي‌كنند

جام جم آنلاين: مدتي است پخش سريال‌هاي طنز از شبكه‌هاي مختلف سيما رواج پيدا كرده است و مخاطبان سيما هم پس از سال‌ها حالا عادت كرده‌اند كه در ايامي از سال حداقل شاهد يك يا دو سريال طنز باشند. براي همين هم هر هنرمندي كه كمي حال و هواي شوخي كردن را به همراه دارد سعي مي‌كند در اين فضا خود را امتحان كند.

البته هستند بازيگراني كه ترجيح مي‌دهند فقط در آثار طنز بازي كنند. از جمله اين افراد مي‌توان به حميد لولايي، نصرالله رادش، شقايق دهقان، مجيد صالحي و ... اشاره كرد.

چند وقتي است گروهي از اين هنرمندان دوباره گردهم آمدند تا مجموعه‌اي متفاوت را روي آنتن بفرستند. مجموعه‌اي به نام «مسافران» كه كارگرداني آن به عهده رامبد جوان است و سرپرستي گروه نويسندگان را پيمان قاسم‌خاني عهده‌دار است.

قطعا درخصوص اين مجموعه سوال‌هاي زيادي وجود دارد. به همين دليل ابتدا به سراغ پيمان قاسم‌خاني رفتيم تا درباره اين سريال بيشتر بدانيم.

قاسم‌خاني ابتدا در پاسخ به اين پرسش كه آيا اگر نقش شازده كوچولو در اين كار پررنگ‌تر مي‌شد بهتر نبود؟ گفت: بعضي از شوخي‌ها وجود دارد كه نمي‌‌شود به عنوان داستان اصلي به آنها پرداخت و بهتر است در حد شوخي‌هاي حاشيه‌اي باقي بمانند. براي همين تصميم گرفتيم شازده كوچولو تنها در يك قسمت ظاهر شود و نه بيشتر و اين كه شايد معصوميت شازده كوچولو با فرود آمدنش به زمين از بين مي‌رفت و اگر حضورش زياد مي‌شد، محبوبيتش را از دست مي‌داد. قاسم‌خاني در پاسخ به اين پرسش كه با توجه به قصه متفاوتي كه اين مجموعه دارد چه ترفندهايي به كار گرفته است تا طنز مسافران به لودگي كشيده نشود، گفت: ما ابتدا مي‌دانستيم مسافران در چند قسمت اول قطعا نمي‌تواند مخاطبان خود را جذب كند، چرا كه بيشتر مخاطبان طنز فانتزي را مترادف با كارتون و بچه‌بازي مي‌دانند. براي همين تصميم گرفتيم پس از معرفي شخصيت ها به عنوان آدم‌هاي فضايي بسرعت زميني‌شان كنيم و اين خود يك خطر بزرگ بود و زمان زيادي را هم مي‌طلبيد.

سرپرست نويسندگان مجموعه مسافران در ادامه و در پاسخ به اين پرسش كه ارتباط اين 4 نفر با يكديگر نامشخص است، از اين نظر كه يك جايي بسيار احساساتي و جايي ديگر بسيار با خشونت رفتار مي‌كنند و اين مسائل باعث مي‌شود رشته ارتباط با مخاطب از بين برود، افزود: اگر اين اتفاق افتاد نقطه ضعف ما را مي‌رساند و بايد روي اين مساله بيشتر فكر كنيم؛ اما بايد بگويم ارتباط اين 4 نفر با يكديگر كاملا مستقل است و گاهي با توجه به شرايطي كه در آن قرار مي‌گيرند احساساتي مي‌شوند و نكته ديگر در مورد روابط آنها با يكديگر اين است كه در قسمت‌هاي آينده خواهيد ديد كه ناهيد و بهرام عشق نسبت به يكديگر را كشف مي‌كنند و كاملا به يك زن و شوهر زميني تبديل مي‌شوند.

نكته‌اي كه درخصوص مسافران خيلي به چشم مي‌خورد استفاده از جلوه‌هاي ويژه است. قاسمخاني در پاسخ به اين پرسش كه جلوه‌هاي ويژه تا چه حد به او و همكارانش كمك كرده است، مي‌گويد: جلوه‌هاي ويژه كمك بسزايي به ما كرده است. آن هم با توجه به قصه‌اي كه داريم و من فكر مي‌كنم در اين مجموعه رضا فرساد تنها كمي از استعدادش را در اين زمينه خرج كرده است؛ اما ما قصد داريم در آينده اين كار را به حداقل برسانيم و اين 4 نفر را بيشتر از پيش زميني كنيم. بخش جلوه‌هاي ويژه طرفداران خاص خودش را دارد. مانند كودكان كه بسيار برايشان جذاب بوده است.

نويسنده مجموعه‌هاي شب‌هاي برره و پاورچين در مورد اين كه چرا اسم اين مجموعه از سياهچاله‌ها به مسافران تغيير پيدا كرد، مي‌گويد: مسافران اسمي بود كه شبكه پيشنهاد كرد، البته اسم قمر در عقرب را هم پيشنهاد كرده بوديم، اما متاسفانه با اين نام هم مخالفت شد.

رامبد جوان اولين تجربه سريال طنز هر شبي را به واسطه ساخت مسافران به دست آورده است. قاسم‌خاني از اين تجربه و همكاري مي‌گويد: رامبد جوان يك دوربينه و بدون سوئيچ كار مي‌كند كه از اين نظر براي من يك تجربه جديد بود، اگرچه كارمان به مراتب سخت‌تر شده است. اما جوان كارگرداني است كه ارزش تك‌تك سكانس‌ها را مي‌داند و بدقت متن‌ها را مورد بررسي قرار مي‌دهد؛ البته ممكن است گاهي چون كار با 2 دوربين ضبط نمي‌شود بعضي شوخي‌ها از دست برود. به هر حال در اين مدت دوستان خوبي براي هم شديم.

قاسم‌خاني در نهايت و در پاسخ به اين پرسش كه چرا فرخ و فريد هويت مشخصي به لحاظ شغلي ندارند، گفت: معمولا در سريال‌هاي آپارتماني خيلي كم پيش مي‌آيد كه با فضاي بيرون كار داشته باشيم. براي همين بيشتر ارتباط بين فرخ و آدم‌هاي توي خانه و گاهي همسايه‌ها برايمان اهميت داشت. مي‌توانيم براي آنها شغل تعيين كنيم،‌ اما در حال حاضر دردسرهايي را كه فضايي‌ها درست مي‌كنند جالب‌تر است. قصد داريم در آينده تغييرات اساسي در خصوص اين افراد بدهيم.

بهتر است اين را هم بدانيد كه بر خلاف شايعات پيمان قاسم‌خاني و مهران مديري هيچ مشكلي با يكديگر پيدا نكرده‌اند و چون مهران مديري فعلا كاري در دست ندارد قاسم‌خاني به كمك محسن چگيني (تهيه‌كننده)‌ و رامبد جوان آمده است.

ما با آدم‌هاي زميني روبه‌رو نبوديم
    زماني كه با خبر شديدم پروژه‌اي به تهيه‌كنندگي محسن چگيني و با گروه نويسندگان خوب و صاحب سبك به سرپرستي پيمان قاسمخاني همراه با بازيگران مطرح در حوزه طنز و به كار‌گرداني رامبد جوان در حال ساخت است خوشحال شديم، چون كارهاي تلويزيوني نبايد به باند بازي، گروه گرايي بدل شود و عدم رقابت صحيح، ارتقاي اين برنامه‌ها كه پر مخاطب‌ترين هم هستند را به خطر بيندازد و باز شدن اين حصارها به يقين بجا و بموقع است. خيلي دوست داشتيم در مورد چگونگي ساخت اين مجموعه با رامبد جوان كه هدايتگر مسافران است بيشتر صحبت كنيم؛ اما اين كارگردان جوان تنها به ذكر اين نكات بسنده كرد كه: مشغول ساخت فيلم پسر آدم دختر حوا بودم كه از طرف يكي از دوستان متوجه شدم محسن چگيني قصد دارد كار طنزي تهيه كند و بعد به دعوت ايشان جلسه‌اي گذاشتيم و پس از توافق‌هاي اوليه پيش توليد كار را شروع كرديم. در اينجا لازم است بگويم براي ساخت اين مجموعه با مشكلات زيادي روبه‌رو بوديم، چرا كه ما با آدم‌هاي معمولي و زميني روبه‌رو نبوديم و قرار بود مشكلات آدم‌هاي زميني را به واسطه اين چهار نفر كه از فضا آمده‌اند به تصوير بكشيم. جوان در خصوص انتخاب بازيگران اين سريال گفت: به نظرم هر كدام از اين بازيگران بخوبي توانسته‌اند از عهده نقش‌شان بر بيايند و من هم به عنوان كارگردان دارم تلاش مي‌كنم مخاطب را راضي كنيم و يك مجموعه كسل‌كننده را در پيش روي آنها قرار ندهيم.

نمي‌خواستيم كارهاي عجيب و غريب بكنيم
    پس از بازي در مجموعه‌هاي طنزي مانند پاورچين و شب‌هاي برره‌ حالا كمتر كسي است كه او را در اين ژانر نشناسد. شقايق دهقان بازيگري است كه بيشتر در نقش‌هاي دخترهاي شيطان و پر‌جنب و جوش ظاهر مي‌شود. او اين بار با ارائه نقش ستاره در سريال مسافران يك بار ديگر نقش‌هاي گذشته‌اش را تكرار كرده است.

او در مورد حضورش در اين سريال مي‌گويد: ابتدا قرار بود به عنوان نويسنده با اين گروه همكاري داشته باشم، ولي بعد چون پيشنهاد بازي هم شد تصميم گرفتم بازي كنم.

دهقان در پاسخ به اين پرسش كه چطور به نقش ستاره نزديك شده است، گفت: ما قرار بود تبديل به آدم‌هاي زميني بشويم و هويت آدم‌ها را پيدا كنيم و خيلي قرار نبود كار عجيب و غريبي بكنيم. به هر حال با راهنمايي‌هاي آقاي جوان و هدايت نويسندگان توانستم ستاره را بشناسم.

بازيگر نقش ستاره در مورد اين پرسش كه چقدر در ابتدا توانسته به رامبد جوان اعتماد كند، گفت: من با‌ آقاي جوان قبلا كار نكرده بودم، ولي برداشتم اين بود كه او آدم با هوشي است و طنز را هم خيلي خوب مي‌شناسد. حتي به جرات مي‌توانم بگويم آقاي جوان درك درستي از سكانس‌ها دارند و فكر مي‌كنم در موردشان اشتباه نكرده‌ام.

شقايق دهقان مي‌گويد: خيلي دوست دارم در نوشتن متن‌ها هم كمك كنم اما واقعا فرصتش را ندارم و نمي‌توانم 2 كار را كنار هم انجام بدهم. ضمن اين كه نوشتن تمركز زيادي را هم مي‌طلبد.

بازيگر نقش ستاره قسمت‌هاي پاياني هر قسمت را دوست دارد و در اين مورد مي‌گويد: به نظر من مشكل ما آدم‌ها اين است كه چرا برايمان سوال پيش نمي‌آيد و كارهايمان را تنها براساس عادت انجام مي‌دهيم. قصد ما اين بود كه در پايان هر قسمت سوال‌هايي را پيدا و به آنها پاسخ دهيم و از اين طريق پيام هر قسمت را به مخاطب بدهيم. به نظرم اين قسمت از كار خيلي خوب از آب درآمده است.

شقايق دهقان درخصوص اين كه نقش ستاره چه تاثيري روي او داشته است، گفت: تاثير خاصي نداشت، چون نقش خيلي دوري نبود، اما گاهي كه فيلمنامه را مي‌خواندم سوالات زيادي برايم پيش مي‌آمد، مثلا اين كه واقعا چرا از پل عابر پياده رد نمي‌شويم يا چرا سيگار مي‌كشيم، در حالي كه مي‌دانيم امراض زيادي را در پي دارد.

بازيگر مجموعه‌هاي شب‌هاي برره و پاورچين مي‌گويد: در مسافران تلاش كرديم آدم‌هاي فضايي كم‌كم تبديل به آدم‌هاي زميني شوند و از آنجا كه كار روتين است نياز به پختگي بيشتري داريم.

دهقان در آخر در مورد طراحي لباس اين مجموعه گفت: به نظرم طراحي لباس در اين سريال بسيار بد است و من از اين بابت بسيار ناراحت هستم، چراكه در هيچ كاري ما اينقدر دچار فشار نبوديم.

شقايق دهقان اميدوار است مسافران در آينده بهتر شود و مخاطبان بيشتري را جذب كند.

مسافران يك تجربه جديد برايم بود
    اصغر حيدري در اين مجموعه نقش صابري را بازي مي‌كند. او يك بنگاه‌دار است. وي در پاسخ به اين پرسش كه كار رامبد جوان چه ويژگي‌هايي دارد، گفت: مسافران اولين تجربه همكاري من با رامبد جوان است و خوشحالم كه اين تجربه را به دست آورده‌ام و كار با ايشان احساس آرامش زيادي به دنبال دارد. حيدري از اين كه با حميد لولايي همبازي است احساس خرسندي مي‌كند و مي‌گويد: از حميد لولايي چيزهاي زيادي آموختم كه برايم بسيار باارزش است. حيدري مي‌گويد: از كودكي كارهاي كمدي را دوست داشتم و هميشه خودم را به جاي يكي از شخصيت‌هاي كارهاي طنز مي‌گذاشتم. اصغر حيدري قضاوت در مورد سريال مسافران را زود ارزيابي مي‌كند و معتقد است با توجه به تجربه‌اي كه در اين گونه كارها دارم بايد قسمت‌هاي زيادي از پخش اين مجموعه‌ها بگذرد تا يخ آن بين مخاطبان شكسته شود.
    دوست داشتم محبوبيت گذشته‌ام را به دست آورم
    احمد ايران‌دوست يا همان غول برره در اين مجموعه عهده‌دار نقش فرمانده فضايي است؛ البته به دليل گريم خاصي كه دارد كمتر كسي او را مي‌شناسد. او در مورد حضورش در اين سريال مي‌گويد:
    پس از بازي در فيلم اخراجي‌ها 2، عكس‌العمل مردم نسبت به من منفي شده بود و براي همين دوست داشتم محبوبيت گذشته‌ام را دوباره به دست بياورم. از طرف آقاي چگيني براي بازي در اين مجموعه دعوت شدم و از اين همكاري بسيار خوشحالم. ايران‌دوست مي‌گويد: رامبد و پيمان قاسم‌خاني بخوبي مي‌دانند كه دارند چه كار مي‌كنند و بازيگران هم بخوبي توانسته‌اند در نقش‌هايشان بنشينند. او از گريمش راضي است و مي‌گويد. حميد مهين‌دوست به عنوان چهره‌پرداز زحمت زيادي براي اين شخصيت كشيد.
    قصه به پايان رسيد، اما...
    جاي صحبت‌هاي سحر دولتشاهي (ناهيد)‌، محمدحسن معجوني‌ (بهرام)‌، نصرالله رادش (شهاب)‌ و حميد لولايي (فرخ)‌ در اين گزارش بسيار خالي است، اما هيچ كدام از اين افراد بنا به دلايل خاص خودشان حاضر به گفتگو نشدند. حالا چرا، ما هم نمي‌دانيم.
    اما در آخر اين خبر را بدهيم كه پخش اين مجموعه پس از ماه رمضان ادامه خواهد داشت، آن هم با تغييرات اساسي.
    محبوبه رياستي

6. 4 کاربر از H a m e e d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

ولی این 65 خوب حال این منوچ و شریفی رو گرفت حال کردم!

8. این کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ولی این 65 خوب حال این منوچ و شریفی رو گرفت حال کردم
    آره ضربه ای که به منوچ زد رو حال کردم

آخر فروم باز sltavakoli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Somewhere Near Love

پيش فرض

میگم ولی این شهاب خداییش خوب از پس نقش 65 در اومد.

خیلی خوب بازی میکرد.

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

ولی خیلی حال کردم خیلی حرفه ای بستش ملتو گزاشت تو کف الان همه منتظرن ببینن چی میشه

12. 2 کاربر از *IN* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

میگم ولی این شهاب خداییش خوب از پس نقش 65 در اومد.

خیلی خوب بازی میکرد.
    آره دقیقا رادش نشون داد که از پس نقش های جدی هم برمیاد و نقش های غیر طنز هم میتونه بازی کنه!

کاربر فعال انجمن موسیقی و تلویزیون Dark Shine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایــ مشهــد ـران

پيش فرض

بابا مثه آرنولد تو ترمیناتور بازی میکرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •