دوست عزیز دور ADSl خط بکش اصلآ ببوسش بذار کنار.
ما هم که کیانپارس هستیم خیر سرشون 2 سال هست که فیبر نوری کردن ولی ای کاش هیچ وقت فیبر نوری نمی کردن. هیج شرکتی نمی تونه ADSl بده.
***پیشاپیش به جمع وایرلس دار ها خوش امیدی***
![]()
دوست عزیز دور ADSl خط بکش اصلآ ببوسش بذار کنار.
ما هم که کیانپارس هستیم خیر سرشون 2 سال هست که فیبر نوری کردن ولی ای کاش هیچ وقت فیبر نوری نمی کردن. هیج شرکتی نمی تونه ADSl بده.
***پیشاپیش به جمع وایرلس دار ها خوش امیدی***
![]()
من نه ولی یکی از دوستام مرکز مخابراتش انقلابه
اونم شبا با سرعت 2K دانلود میکنه
ببخشید اسپم میدم اما حرف دوستمون جالب بود!
از عقب افتاده ها جلوتریم واقعا جای شکر داره.مرکز ثروتمند ترین استان کشور که تمام استان ها از بالای ما میخورن از دهات های شمال کشور پیشرفته تره!
البته بر نخوره بتون اول با خودمم.سطح فرهنگمون پایینه،حقوق خودمون رو نمیدونیم واسه همین میزنند تو سرمون (که حقمونه!)حالا تازه در مقایسه با بقیه کشور گفتم.در ابعاد جهانی که....
کسی ناراحت نشه![]()
والا به خدا زنگ زدم تهران میگه شبا اینجوریه حتما مرکز مخابراتیت ترافیک شبکش خیلی بالاست(خسته نباشه خیلی فسفر سوزوندند فکر کرده گاگولیم نمیدونیم ترافیک بالاس
)
از اونورم زنگ میزنم پشتیبانی بعداز کلی معطلی برای گرفتن شماره تلفنآخرسر زنگ میزنم امور مشترکین که منو وصل کنن پشتیبانی
یارو هم میگه آره اونجا پهنای باندمون ته کشیده کل پهنای باندمون 2gb (نپرسیدم این پهنای باند به چند نفر دادین)
تا چند روز دیگه درست میشهحالا شما بودید دیگه چه کار میکردید؟
به خدا به قدری از دسشون عصبانیم که حد نداره![]()
نه دوست من اسپم چیه حرفت کاملا درسته
من موندم بقیه مگه پیشرفت استانای دیگه رو نمیبینن![]()
اصفهان، مشهد، تبریزو......
به زار از همین گردوخاک شروع کنیم 3ساله گردوخاک میخوریم هیچ کی صداش در نیومد هیچ روزیم تعطیل نکردن همچی که رفت تا تهران یهو دس پاچه شدن فرداش اهوازم تعطیل کردن در صورتی که اهواز هواش آفتابی بود![]()
اتفاقا من اون موقع تهران بودم.هوا یه ذره غبار بود فقط.کل ملت ماسک زده بودن انگار طاعون اومده!
3 روز رو هم تعطیل کردن!![]()
دوست عزیز من حرف از امکانات زدم ... صحبتی از اب و هوا و شرایط اقلیمی نکردم ... شما از لحاظ جغرافیایی در دشت خوزستان قرار دارید توقع نداشته باشید واستون برف بیاد ... شرایط اب و هواییش همینه باید ساخت
پیروزی 3 بر 1 استقلال اهواز رو بر پیکان قزوین صدر نشین لیگ برتر به تمام اهوازی های گل تبریک میگم ایشالا تو تهران استقلال تهران رو هم می بریم
بزنم به تخته دیشب سرعت داونلود تو منطقه گلستان خوب شده بود با سرعت 55 k داونلود داشتم![]()
مال منم تا قبل از دیشب همین طوری بود ... دقیقا ا ا ا ا ا
من الان 7 ماه هستش که از نیماد اکانت دارم ... اول اکو128 داشتم ولی سرعت داونلودم خیلی کم بود واسه همین رفتم عوض کردم و اکو 512 گرفتم که سرعت داونلودش 3 تا 4 برابر اکو 128 بود و راضی بودم تا اینکه در منطقه گلستان یک ماهی هست مشکل داره ولی اگر این یک ماه رو فاکتور بگیری از اکو 512 راضی هستم ... در ضمن من ماهی 18900 پول اکو 512 نمی دم بلکه تخفیف میخوره بهم و به مراتب کمتر از این مبلغ میدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)