انگیلیسی مشکلی ندارم مخصوصا در صوبتای عشقولانهآخرین بار مخ یه دختره برزیلی رو زدم !
راستی من الان تو بازی ام یه wis بده با هم آشنا شیم جیگر .
هادی جان من تا فردا 17 میشم با هم آپ کنیم تو به کارات برس![]()
انگیلیسی مشکلی ندارم مخصوصا در صوبتای عشقولانهآخرین بار مخ یه دختره برزیلی رو زدم !
راستی من الان تو بازی ام یه wis بده با هم آشنا شیم جیگر .
هادی جان من تا فردا 17 میشم با هم آپ کنیم تو به کارات برس![]()
آقا یه سوال.شما به ملت میگید که ایرانی هستید؟
من که همه رو میپیچونم.ولی همیشه نمیشه پیچوند.یه کشور خوب بگید جای ایران بگیم.یا اگه شما ایران رو میگید من هم بگم.ها؟
علیرضا تو به اونا گفتی ایرانی هستی؟
من كه هميشه مي كم ايراني هستم ... عكس العمل ها هم متفاوته ... قالبا مي كن :"جالبه ... شما اولين ايراني هستي كه ديدم ... فقط مي خواستم بكم كه اين جيزايي كه رسانه ها مي كن رو باور نمي كنم"
میشه ازشون بپرسی رسانه ها چی میگن که باور نداری ؟من كه هميشه مي كم ايراني هستم ... عكس العمل ها هم متفاوته ... قالبا مي كن :"جالبه ... شما اولين ايراني هستي كه ديدم ... فقط مي خواستم بكم كه اين جيزايي كه رسانه ها مي كن رو باور نمي كنم"
با يكيشون بحث كردم ... نمي كفت ... ! در كل مي دونم كه خيلي بشت سر ما جيز مي كن .... طرف خيلي بد فرم مي كفت !!!
علی تو میگی کجایی هستی؟
راستش من شرمم میاد بگم ایرانی هستم.
من ایرانی هستم تو ایران-تهران به دنیا اومدم ولی اصلیتمون ایرانی نیست ولی در اصل میشم ایرانی. درسته ؟
من اصلا تا حالا نگفتم که ایرانی هستم چون قبلا تجربه بد دارم
واسه اینده بدمیشه مثلا الان لول 55 بدونن ایرانی هستم کسی دیگه پارتی دعوت نمیکنه
البته خیلی هاشون اولش میترسنیکم چرت پرت میگن بعد غیب میشن
ولی اگه با کسی دوست باشی و بعد از مدتی که تو بازی با هم چت کردید و اخلاق همدیگرو شناختید
فکر کنم بد باشه بگی ایرانی هستم
بعضی هاشون هم عاشق ایرانی ها هستن >>> جهان سومی ها
من زبون ترکیه ای بلدم واسه همین میگم از ترکیه هستم.
والا با این مسئولینی که دارم حق داریم که شرممون بیاد (متعصبان نظام نارحت نشناراستش من شرمم میاد بگم ایرانی هستم.)
Last edited by alizshah; 07-08-2009 at 13:17.
ایول ترکیه گزینه خوبیه.
به نظرت کانادا یا استرالیا خوبه؟
هادي سوتي ميشه !!! اومديم و كفتي كانادا !!! طرف دو تا اصطلاح برات مي اره نيم ساعت تو كف بموني !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)