سلام مجدد.دوست خوب من این هاردی که میگین رو دیدم.شما پست اول من رو با دقت نخوندی.
جایی که من هستم(اصفهان) اصلا هارد با مارک وسترن یا سیگیت پیدا نمیشه چه رسد به هاردی که شما عکس گذاشتی و توی تهران هم کم یابه !!!
همین سامسونگی رو که خریدم بالای 50 مغازه سر زدم تا پیدا کنم.
اینجا فقط هیتاچی موجود هست و بس.
اینکه F3 هاردی که من خریدم با F 3 هاردی که عکیش رو گذاشتی سرعتش فرق داره موضوع بحث و سوال من نیست.
بنده پرسیدم بین سامسونگ و هیتاچی از نظر دوستان کدوم بهتر هست که کسی پاسخی نداد.و فقط برای اطلاعات بیشتر بود چون بنده خریدم رو کرده بودم و الان هم راضی هستم.
چیزی که در مورد اف سه بودن هاردی که خریدم گفتم به خاطر این بود که ذوست گرامی دیگری گفتند هارد F2 خریداری کردم.و فقط برای همین بود.
در پایان نظرم اینه که مارک هایی که گفته شده در این تاپیک همه خوب هستند و دیگه اینکه کدوم سرعت بیشتری داره بحثی هست که همه دنبال اون نیستند.
شما دعا کن نه هارد من بسوزه نه هارد شما
.gif)
حالا اگر سرعت انتقال اطلاعات کمتر بود اتفاق خاصی نمی افته و بیشتر صبر میکنیم.مهم دوام و عمر هارد هست.
به هر حال
سرعت هاردی که بافر 64 داره بیشتر از 32 هست.ولی وقتی دو گزینه داشته باشی باید چکار کرد؟
در اصفهان مادربرد غیر از گیگا و به ندرت ایسوس پیدا نمیشه.مثال..
هارد هم فقط هیتاچی بود و فقط یک مغازه سامسونگ رو داشت.در پاساژی که 100 تا مغازه فروش قطعات کامپیوتر داره!!!هر کسی جنس میاره برای دیگران هم میاره در نتیجه هر چیزی رو نمیتونی پیدا کنی.
بهتره در مورد چیزهایی بحث کنیم که در همه جای این مملکت پیدا میشن...
یا فرض کنیم بین بد و بدتر بنده بد رو انتخاب کردم!!! چون نیاز داشتم. به هر حال ممنون از همه