امسال که معرفی شد اگه منظورتون سال آینده است باید بگم که سال بعدش یه آیفون دیگه میادو همینطور ادامه پیدا می کنه و شما آیفون نمی گیرین.
امسال که معرفی شد اگه منظورتون سال آینده است باید بگم که سال بعدش یه آیفون دیگه میادو همینطور ادامه پیدا می کنه و شما آیفون نمی گیرین.
اول از همه ببین ورژن گوشیت چیه.البته به نظر من چون تازه گرفتی فریمور گوشیت رو آپدیت نکن چون میگن یخورده مشکل داره واسه هک.
بهرحال شما کل آموزشها رو بخون.چون لازم میشه و قدم قدم جلو برو چون اولش یخورده آدم گیچ میشه ولی زود یاد میگیری.
وایرلس نیازه ولی اگه شما وایرلس نداری مثل خود من باید حتما یبار بری یه کافی نت که داره استفاده کنی چون باید cydia نصب بشه ولی بعدش راحت میتونی کارهات رو با pc suite انجام بدی.
بهرحال شما اول از همه آموزش آیفون از صفر رو بخون.
ببین دوست عزیز من نمی دونم منظور شما کدوم آموزشه. adsl دارم لپ تاپ هم دارم ولی هر کاری کردم نتونستم شیر کنم که با گوشی اینترنت کار کنم. در ضمن تو دانشگاه هم امتحان کردم به وایرلس متصل میشه ولی نمی شه کار کرد.(تو خونه هم همین مشکل رو دارم) کسی می تونه کمکم کنه؟
ديشب بالاخره بعد دو ماه جستجو تركهاي روي گوشيمو ديدم
تركاي خيلي ريز بين پيچ زير و قاب فلزي دورش و بين پيچ و داك شارژر
يه طرف سه تا خط خيلي ريز ، طرف ديگه هم 6 7 تا خط ريز خيلي نزديك هم،به قول خارجيا Hair line cracks
با اين حال انقدر ريزن كه به سختي ديده ميشن، الان دوربين با كيفيت ندارم، ولي بعيد ميدونم از تو عكسا معلوم بشن
اگه همينقد بمونه مشكلي نيست اما اگه زياد شن
به خاطر سفيد بودنش ديده ميشه وگرنه اصلا نميشد ديدشون
تا حالا هم فقط يه بار از رو ميز افتاد رو موكت، غير از اين يه مورد، تصادف ديگه اي براش پيش نيومده بود
يه كيفم براش خريدم كه در آهنربايي داره ، واسه همين استفاده نميكنم،ميترسم رو سيستمهاي مغناطيسيش اثر بذاره، موقع خريد حواسم به اين موضوع نبود
ببخشید من یه ایفون تری جی دارم وقتی برخی از علامت ها را می زنم می زنه نات ساپورتد چی کار کنم فعال شه![]()
این مدل آیفون کیفیت صداش و بلندی صداش تو هنزفری چطوریه؟
بلند هست یانه؟
DROID يا MILESTONE از طرف روزنامه معتبر تايمز به عنوان برترين گوشي سال 2009 انتخاب شد و اين در حاليه كه نزديكترين رقيبش كه IPHONE 3GS بود در ردهء چهارم قرار گرفت .
Time Magazine Ranks the Moto Droid Ahead of the iPhone 3GS
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] has made the Motorola Droid its number 1 gadget of the year while our beloved iPhone ranked in at number 4 behind the Barnes & Noble Nook e-reader, and the Dyson Air Multiplier. What pushed the Droid to the top of the heap of these gadgets was the combination of its Motorola hardware and Android 2.0 software
Now Android has one: The Droid is a hefty beast, a metal behemoth without the gloss and finish of the iPhone, but you don’t miss it. The Droid’s touchscreen is phenomenally sharp and vivid, it has an actual physical (not great, but good enough) keyboard, and best of all, the Droid is on Verizon’s best-of-breed 3G network. It’s Android’s first credible challenge to the iPhone.”
![]()
هنذفری خودش که بیس خوبی نداره ولی بلندی و کیفیتش توی هنذفری خوبه.
اسپیکرش بلندی صداش خوبه و معمولیه ولی کیفیتش عالیه.
سلام دوستان:
کسی می تونه قیمت حال حاضر آیفون 3GS رو بهم بده؟ 16 GB و 32 GB
شما برو به قسمت آخرین قیمت آیفون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)