تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 89 اولاول ... 165662636465666768697076 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 887

نام تاپيک: تمامی مسائل و مباحث مربوط به هـک کنسول Xbox 360 (فقط اینجا)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان.
    من چند وقتی هست که Xbox دارم.
    همیشه دادم بیرون برام LT ریختن الانم LT3 رو دستگاهمه.
    دستگاهمم Slim هست.
    میخوام از این به بعد خودم LT بزنم رو دستگاهم.
    آموزش هایی که مطالعه کردم در مورده Slim با چیزی که تو مغازه دوستم دیدم یه مقدار فرق میکنه.
    مثلا تو آموزش ها گفتن که اول با تبدیل ساتا به یو اس بی وصل کنین درایو رو ، درایو رو بازو بسته کنین ، با کابل ساتا مستقیم بزنین ولی تو مغازه دوستم این کار رو انجام نداد.از همون اول با تبدیل همه کار هارو انجام داد.
    میشه راهنماییم کنین؟
    بیشتر آموزش ها یا برای Fat هست و یا اگه برای اسلیم باشه احساس میکنم که الان روشش یه مقدار فرق کرده.
    اگه کسی بتونه یه لینک آموزشی خوب هم بهم بده ممنون میشم.
    با تشکر

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ایکس باکس چراغ قرمز روشن میشه و یه سیستم اررور میده، چراغ راست پایین ... دلیلش چیه ؟!
    راستش تازه آپگرید کردم بعد از اون قضایا، طرف هم برام تست کرد همونجا ولی چون چند روز مشغول بودم نرسیدم روشن کنم.
    دلیل چیه ؟
    تصحیح :
    هارد رو جدا کردم و روشن شد و دوباره وصل کردم اوکی شد ! مرسی
    Last edited by Benygh; 10-04-2012 at 01:23.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام من بازی driver sunfrancisco رو برای پسرم خریدم حالا که توی درایو میذارمش این ارور رو میده :this disk is not supported به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه؟در ضمن آپدیت دستگاه lt2+ هست ممنون از شما.به فروشنده که گفتم گفت که باید lt3+ رو نصب کنی آیا درست گفته یا نه؟ اگر درست گفته لطفا لینک آوزش ریختن lt3+ رو برام بذارید(اگر ریختنش مثل lt2+ هست آموزشش رو دارم)

پروفشنال amaranth_silent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ایکس باکس چراغ قرمز روشن میشه و یه سیستم اررور میده، چراغ راست پایین ... دلیلش چیه ؟!
    راستش تازه آپگرید کردم بعد از اون قضایا، طرف هم برام تست کرد همونجا ولی چون چند روز مشغول بودم نرسیدم روشن کنم.
    دلیل چیه ؟
    تصحیح :
    هارد رو جدا کردم و روشن شد و دوباره وصل کردم اوکی شد ! مرسی
    اصولا وقتي يه ايکس باکس چراغ قرمز بده يعني اينکه به درد سطل آشغال ميخوره مگر اينکه از سيستم پردازشش نباشه اين يه قانونه

داره خودمونی میشه ebllis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام این کنسول ایکس باکسم پدر مارو در اورده....قبلا تمام بازیهای ال تی 3 رو اجرا میکرد الان فقط سایلنت هیل رو بدون مشکل بالا میاره...بقیه هم بالا میاره اما صدای خش خش لنز در میاد و بعد از 1 یا 2 دقیقه ایرور میده و میگه واسه اطلاعات بیشتر به سایت ایکس باکس برم....لازمه ذکر کنم تازه اپدیت کردم داشبوردمو و فرمورم ال تی 3 هستش..درایور کنسولو باز کردم دیدم رو ای سیش واسه ه کش خیلی سوراخ کردن..این بزرگیش تبیعیه؟..چکار کنم یعنی فقط باید بازیهای بورنر مکس بگیرم؟پس چرا سایلنت هیلو بدون مشکل بالا میاره؟ممنون میشم راهنماییم کنید

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

سلام.کنسول من elite liteoneه.میخواستم خودم ال تی 3 بزنم.آموزششو میخواستم.آخه بیرون که میدم تمام قطعات کنسولمو کش میرن لامصبا.در ضمن من تابحال ال تی نزدم.پس یه آموزش تپل بذارید که خودم بدون هیچ مشکلی ال تی 3 بزنم.باتشکر

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام.کنسول من elite liteoneه.میخواستم خودم ال تی 3 بزنم.آموزششو میخواستم.آخه بیرون که میدم تمام قطعات کنسولمو کش میرن لامصبا.در ضمن من تابحال ال تی نزدم.پس یه آموزش تپل بذارید که خودم بدون هیچ مشکلی ال تی 3 بزنم.باتشکر
    خوش به حالت . هم حالش رو داره هم وقتش
    من هيچ كدومش رو ندارم. ماهي يه بار ميام ميپرسم كجا ببرم آپديت كنم. ميرم تا يك ماه ديگه.
    دو ساله كنسولم رو گرفتم يك سال صبر كردم كه هـــك بشه الانم خيلي وقته كه ال تي روي 1.9 مونده. حتي 2 هم نيست!
    نميدونم كجا ببرم كه هم ارزون باشه هم به قول شما كش نرن چيزي رو. بلدم.
    ولي نه حالش هست نه وقتش!

در آغاز فعالیت ia$'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام,من 2 ماه پیش کنسولمو که LT2بود رو LT3 زدم حالا بازیهای LT2 و بعضی قدیمیترهارو نمیخونه و از طرف دیگه بازیهای LT3رو رو هارد نمیریزه(از رو دیسک اجرا میشه)... :(
    حالا میخواستم بدونم اصلا کار درستی کردم یا نه!!؟
    یا اگر نه میشه درستش کرد؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید که از این بلاتکلیفی درام!
    با تشکر
    Last edited by ia$; 28-04-2012 at 15:19.

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

سلام,من 2 ماه پیش کنسولمو که LT2بود رو به LT3 اپدیت کردم حالا بازیهای LT2 و بعضی قدیمیترهارو نمیخونه و از طرف دیگه بازیهای LT3رو رو هارد نمیریزه(از رو دیسک اجرا میشه)... :(
    حالا میخواستم بدونم اصلا کار درستی کردم یا نه!!؟
    یا اگر نه میشه درستش کرد؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید که از این بلاتکلیفی درام!
    با تشکر
    سلام
    بازیهای xgd3 رو که قبلا برای ال تی 2 تهیه کردی دیگه نمیخونه و باید دوباره تهیه کنی
    بازیهایی که میخری حتما 2-3 تومن میخری
    آخه بازیهای xgd3 دوجور رایت میشن.یکی 97 درصدی و یکی 100 درصدی که شما احتمال زیاد اولیو خریدی.که اولی روی هارد نصب نمیشه و برای لایو هم خطرناکه
    بازیهای 100 درصدی که کامل رایت میشن بهشون میگن برنرمکس و قیمتشون بالاست ولی روی هارد نصب میشن

داره خودمونی میشه .Behnam.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    اگه من ببرم LT+3 بریزن واسم ، دیگه نمیشه بازی های قدیمی رو اجرا کرد ؟ ( مثلا GeOW 2 )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •