آقا دوربینش زایس نیست نه ؟
در حالت طبیعی خودش نه نمیشه مگر اینکه هوم اسکرین های دیگه مثل vodafone یا omnia اینا رو نصب کنی که این قابلیت رو بهش بده..
نه ! واقعا خیلی حیفه!!! اگر رو این گوشی یه لنز زایس میذاشتنا !....الان 3.2 مگاپیکسلیش در حد 2 هست!
![]()
سلام .من 5530 دارم و مشکلم اینه که وقتی موزیک پلیر رو باز می کنم و بعد به صفحه اول گوشی میام موزیک پلیر رو که قبلا نشون میداد دیگه نشون نمیده . این رو هم بگم که صفحه اول گوشی من به صورت CONTACT BAR هست که اصلا تنظیمات نمایش یا عدم نمایش موزیک پلیر رو در این حالت نداره و مطمئنم که تنظیمات رو دست کاری نکردم.؟
سلام دوستان من دوتا سوال درباره ی این گوشی 5530 دارم
یک
اینکه ایا برنامه و یا بازی و یا تم و.... هست که به 5800 بخوره و به 5530 سازگار نباشه
دوم اینکه من این گوشی رو تازه خریدم
می ترسم روش بازی نصب کنم
ایا بازی کردن با این گوشی باعث خراب شدن صفحه لمسی این گوشی می شه
سلام
من میخواهم این گوشی را بخرم آیا گوشی ساخت کشورهای مختلف است ؟ کلا چه نکاتی را هنگام خرید باید رعایت کنم ؟ با گارانتی اصلی بخرم ؟ اگر محل مناسب با قیمت مناسب سراغ دارید لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر
بله دقیقا !
هر چی رو 5800 باشه رو 5530 هم میخوره.. تا جایی که من میدونم و خودمم امتحان کردم !
نه خراب نمیشه ولی خب باید رعایت کنی ..! بالاخره اگر رو گوشی از هر لحاظ فشار بیاری اذیت میکنه! من خودم چند تا بازی لمسی دارم بازی میکنم مشکلی نداشتم فعلا.
از نظر نرم افزا با هم فرقی ندارن!!!!
شما بازی های شتاب سنج رو نصب کن که با حرکت خوده گوشی کار می کنن که دیگه صفحرو لمس نکنی!!!
---------- Post added at 09:48 PM ---------- Previous post was at 09:45 PM ----------
من این کارو رو 5800 امتحان کردم رو حالت Contact Bar پلیر حذف می شه!!!
نه در حالت اصلی نداره
ولی با این روش می شه!!!
گوشیت باید هک شده باشه!!!!
من رو 5800 تست کردم جواب داد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدروش کار:
این فایل TXT رو تو آدرس زیر کپی کنید و یه ریست کنین.
c: / Private / 10202BE9
موفق باشید
هیچ رقم نمیشه GPS که روی 58 هست رو روی 5530 نصب کرد و استفاده کرد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)