سلام من میخوام فردا جت رو بخرم
لطفا عیب هاشو بم بگید که بدونم ...
این اس ام اس هاش تا 500 تا که ذخیره میشه؟ اخه یکی گفته بود تا 15 تا؟!!!
ممنون
سلام من میخوام فردا جت رو بخرم
لطفا عیب هاشو بم بگید که بدونم ...
این اس ام اس هاش تا 500 تا که ذخیره میشه؟ اخه یکی گفته بود تا 15 تا؟!!!
ممنون
من گفته بودم تا 15 تا که اونم با آپدیت ورژن گوشی حل شد یعنی با آپدیت اکثر مشگلاتی که داشت حل شد چون مال من اولین نسخه بود یه سری مشگلات داشت الان همه چی درسته
یه سوال : میشه اون منوی سمت چپ رو برداشت کلا؟ که بشه کل اسکرین صفحه رو دید همیشه؟
منظورتون Wıdget Toolbar هست؟نه نمیشه.
خب وقتی باز نباشه همه صفحه دیده میشه.
هزاران بازی برای این گوشی
فقط یه سوال دوستان این گوشی مثل 5800 یه بازی ماشین نداره که حسگری باشه یعنی با تکون دادن گوشی جهت فرمون ماشین عوض بشه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام دوستان
این بار دومه که این سوال رو میپرسم:
به نظر شما ارزش داره که برم استارم رو بفروشم و روش پول بزارم سری جت رو بخرم ؟(استار رو یکماهه که گرفتم)
سلام دوستان خواهشا منو راهنمایی کنید من N82 دارم میخوام بفروشم جت بخرم بیشتر واسه رزولیشنش و پخش قدرتمند که اکثر فرمتها رو پشتیبانی میکنه فقط بزرگترین مشکلم gps جت هست من اصلا دنبال نصب برنامه و نقشه نیستم چون واسه تبریز هم زیاد نقشه هاش جالب نیستند من از n82 فقط از gps data که روی خود گوشی هست استفاده میکنم یعنی نشان دادن فاصله مستقیم و سرعت و ... استفاده میکنم میخواستم بدونم آیا این جت هم همچین برنامه ای روش داره که بدون نصب هیچ نرم افزاری بشه سرعت و فاصله جاهای که مارک شدند رو نشان بده یا نه ؟ نقشه و گارمین ... اصلا مهم نیست
خواهشا راهنمایی کنید
برنامه ای که من در N82 استفاده میکنم اینه که اگر در جت باشه واسم کافیه ارادتمند همتون دعا میکنم
![]()
Last edited by mehryazdan; 02-02-2010 at 12:07.
والا نمیدونم دقیقا چیزی که میخوای رو بهت بده یا نه ... ااما میدونم میشه از یه نقطه به نقطه دیگه خط کشید و اون بهت مسیررو نشون بده
'گارانتی مایکروتل خوبه؟می ارزه؟
اخه با گارانتی پارسه 315 تومنه؟ کدومشو بگیرم؟
نوکرتونم یکی این دو پست بالایی رو جواب بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)