سلام
من که فکر نکنم این گفته ها درست باشه اصلا V10 در سایز 50 و 58 و 65 عرضه می شه نه 32و 37 و 40 !!!![]()
سلام
من که فکر نکنم این گفته ها درست باشه اصلا V10 در سایز 50 و 58 و 65 عرضه می شه نه 32و 37 و 40 !!!![]()
من فکر کنم همون طور که امیر آقا تو پست های قبلی گفتن 32 و 37و 40 مربوط به lcd سری V باشه و نه پلاسما.
پلاسما سری V در سایز 42 و 50 و 58 و 65 تولید شده که سایز 42 واس آسیا در نظر گرفته نشده فقط مخصوص بازاری آمریکا و اروپاس
سلام به همه دوستان عزیز من در سونی سنتر یکی از شهرستان ها کار می کنم می تونم راهنمایی تون کنم !
امروز جمهوری بودم فقط فروشگاه مهرگان vرو آورده بود(58 اینچ) از بیشتر نمایندگی ها پرسیدم 50 میاد یا نه هر جوابی که فکرشو بکنین بهم دادن یکی میگفت هفته بعد یکی میگفت 50 اصلا نمیاد و اگه بیاد گارانتی بانیان نیس یکی گفت شرکت وارد کرده اما معلوم نیس کی عرضه میکنه و فعلا فقط 58و عرضه کرده خلاصه اینکه 58 تا یکی دو هفته دیگه تو همه نمایندگی ها هست اما 50 معلوم نیس میاد یا نه
در مورد تصویر v هم باید بگم خیلی خوب بود یه ذره از g هم شفاف تر بود البته دموش خوب نبود مثلا نتونستم مشکیشونو با هم مقایسه کنم اما در کل چیز عجیب غریبی نبود و اصلا ارزش 4.800.000 تومنو نداره
آقا بنظرتون این نمایندگیهای پاناسونیک فرق بین v10 و هویج رو تشخیص میدن![]()
من v10 دیدم یه فیلم hd روش پخش میشد خیلی خفنه با اینکه 58 اینچه ولی از g10 که 42 اینچه براقتره رنگاشم خیلی باحالترهقیافه 58 اینچش با 50 اینچش مثل اینکه فرق داره همه میگفتن 50 هم داره میاد.
احتمال اینکه 50 اینچش تا آخر این ماه برسه در حد صفره. من آخرین باری که با یکی از کارمندهای بخش فروش بانیان صحبت کردم میگفت به دست خود شرکت آخرماه میرسه حالا بچه ها اطلاعات رو از کجا گرفتن نمیدونم ولی فقط میدونم که فروشگاه ها و نمایندگیها هیچی حالیشون نیست. واقعآ برام جالبه اینا تا دویست سال دیگه هم دنبال فروش سریهای s , c , .... هستن!
مباركت باشه.
بعدا در موردش بهمون بگو.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)